Týždeň v Slovinsku - poraďte cestovku

gabrielarilla
9. jan 2019

Ahojte, chcela by som ísť na cca týždeň do Slovinska a chcem sa vás opýtať, že či mi neviete poradiť napr. cez akú cestovku sa dá najlepšie dostať do Slovinska, kde hľadať, ako sa ubytovať a tak. A čo najlacnejšie. Nejaké vaše tipy a skúsenosti. Ubytko tiež nechceme nejaký hotel, stačí nejaká ubytovňa, či sa ubytovať u niekoho priamo v dome. Chceme viac cestovať a meniť miesta. Ďakujeeeem!

silvia5252
9. jan 2019

@gabrielarilla my sme s muzom boli , ale nie cez cestovnú kanceláriu. Ubytko sme riešili cez booking. Môžem len a len odporúčať - perfektná krajina ❤.

juliet86
10. jan 2019

najlacnejsie to budes mat ked si to zabezpecis sama. cez airbnb booking orbitz vlastnym autom... odporucam ljubljanu bled postojna jaskyne a piranj

bosoriak
10. jan 2019

@gabrielarilla toto dal dokopy jeden pan, ktory tam chodi pravidelne: http://www.portoroz.sk/

janinka007
10. jan 2019

tak si naplánuj celú dovolenku, čo chceš vidiet, kam sa chceš premiestňovať a podla toho si hladaj ubytko. My sme boli ubytovaní v Ajdovščine a odtial bolo relatívne blízko do postojnej, skocjanske jame a ked sme išli na Bled, tak som ešte v rámci dovolenky našla ubytko v okolí Bledu, aby sme sa nemuseli vracať do Ajdovščiny, prespali sme a na druhý deň sme šli do Vintgar Georg, to je kúsok od Bledu....a tak. Ja vždy naplánujem dovolenku do detailu, aby sme ani jeden den nepremárnili, ešte si doma aj prípadne vstupenky kúpim popredu, tam, kde plánujem ísť. Všetko chce hlavne čas a gúgliť a gúgliť.

e_lenka
10. jan 2019

@gabrielarilla chodime do Slovinska uz 6 rokov aj viac krat rocne, ubytko riesime cez booking alebo airbnb, alebo ideme ku kamaratom a chodime autom (celu cestu po dialnici - pri TT ideme na dialnicu a zideme az v Izole- , trva nam to aj s prestavkami 6 hodin). Chodievame do Izoly, je to kupelne mesto pri mori, kusok od Pirane, Koperu, Portorozu, a aj Talianskeho Terstu, Benatky su cca 2 hodiny autom odtial.. A ak chcete menit miesta, urcite sa zastavte aj v Lublani a pobehajte okolie.

bublinka127
26. mar 2023

@e_lenka ahoj mohla by som poprosiť o link na ubytovanie v Izole ? Ďakujem