Myslím niečo erotické napr korzet body s čipkou alebo čosi viac kreatívne čo dobre sedí na malých prsiach a nepôsobí to lacno a smiešne 🤗 idem si to kúpiť prvýkrát tak nech mám nejakú predstavu. Ďakujem
@limetka69 práveže tie prsia až tak krásne nie su :( odkojené áčka .. chcela som niečo čo ich trošku opticky zväčší a zvýrazní .. sedia mi braletky ale v tom ich mám zboku malé .
Aaaaale pre muza su krasne vsetky, hlavne tie, s ktorymi sa moze hrat. 🙂 (ja mam DD skoro po pupok, otras) muz oceni, to pradlo, telo uz pozna. Chlapi na zensku krasu pozeraju inak.
@ayanamirei 🙄 ďakujem za komentár k veci .. pýtala som sa ale na tip pradla mohla si si odpustiť niečo také .
Podla mna tie balkonetky su super volba na to co chces dosiahnut a ake mas prsia. A ze su z boku male? No su, tak s tym uz nic nenarobis, push up je aj tak len klamstvo, neviem ako tvoj, ale moj to hned dava dole, a aj tak som pred nim v plnej krase. 😂
Pozri vystuzene prádlo, krásne korzety majú napriklad v new yourker či h&m . Najlepšie je ísť a brať a skúšať. Takto sa zle radí to čo sadne jednej nesadne druhej a nemusí sa ti to páčiť. Na každú postavu sa najde niečo pekné pobehaj obchody. Po nete objednávať neodporúčam tie fotky to je strašne skreslena realita =D 🙂
Určite niečo s push up efektom to ti prsia pekne zdvihne 🙂
Ja mám tiež malé prsia (nevykojene ) a push upka mi vždy spraví objem 🙂
Pozri stánku Promees.sk 😉
Hunkemoller, agent provocateur, Bordelle
@123369 potvrdzujem, vyzerá to dobre ;)
@123369 skadiaľ prosím ? Nepovedala by som to na áčka 🙂
Keď sa pozriem na tú foto ani ja 😀 ale sú to A- cka ako Brno 🤷 , naozaj a túto mám od kamarátky, predáva také podprsenky , môžem sa jej spýtať ,či nemá na FB nejaký obchod s týmto.
Radsej male vycucane A, ako velke vycucane D. Zufam pri kupe obycajnych podprseniek, ked som skusala kupit nieco sexi, tak som sa tam ozaj rozrevala, az ma 2 predavacky utesovali. Mne sa strasne paci ten styl, ako pridala @ahoj0, ale mne vsetko trcalo z kazden strany, ak som to vobec zapla.
Takze momentalne najsexi spodne pradlo- ziadne spodne pradlo pod zupanom.
Pozri si H&M - oni robia pekne pradlo na prsia A od 70A az po 85A. Pekne prisposobia tvar a tie ktore sa na mensie prsia nehodia, ani nevyrabaju 🙂 Nemusis vobec chodit do Etamu, ti 90% svojho tovaru nemaju vo velkosti A 😅 Francuzsky asi tento problem nemaju. Inak pekne pradlo ma Agent Provocateur, ale to je cenovo trochu ina liga 🙂 Aj male prsia su pekne prsia 🙂 pre muzov su aj zeny s malymi prsiami pritazlive. Ja som vzdy isla na dracku aj s Ackami😅
@kittykat22 Etam je za mna skoda casu, v sobotu som vyskusala asi vsetky podprsenky, co tam maju, ale vsetky spicate....tak som zas ostala verna mojej intimissimi, ktoru si uz 3 roky kupujem dookola, len v inej farbe..alebo aj v tej istej. Vzdy si poviem, ze uz si kupim inu znacku a aj tak..
@amelie2017 ten Etam ma niekedy tak krasne pradlo vo vyklade. Ja nepoucitelna pridem do ochodu ze ho chcem vyskusat v Acku 😅
@kittykat22 maju ozaj krasne, ale vobec nesedia. Ja som mala pred porodom krasne Cecka a tiez nic. Neviem ci siju podla barbin...
@amelie2017 ale kamaratka ma u nich ten isty problem ako ty. Vypadala v ich pradle az desivo s tymi spicakmi 🙈😅 pricom v inych znackach ma pritazlivy dekolt
Ja mat krasne male prsia, tak si kupim len tie snurky obvodove.