Tykanie si s doktorom

kikailavska1
25. mar 2023

Ahojte, dlhšie mi vŕta jedna situácia v hlave..co si o nej myslite?
S muzom sa snažíme o dieťa od leta, ale 2x to bolo biochemické, 2x samovolny potrat v skorom týždni.
Takže ku svojmu gynekológovi som chodila ako na klavír. Pri predposlednej kontrole, kedy mi oznámil, že to bohužiaľ zase nevyšlo, som sa totálne rozplakala .
On ma začal upokojivat, že sa to stava 30 percentám a ze nabudúce to už vyjde. Prišiel ku mne a objal ma. V tom sa spýtal, či si môžme potykat. Ja som zle zareagovala, povedala som síce ze hej ale zostalo 3 sekundové ticho a celé to potom bolo trápne. Zahovoril to . Do lekárskej správe ni napisal na konci ..Kristínka, ak budeš mat problémy tak moje sukromne číslo...a podčiarkol.. co si myslite je taky príliš empaticky?
Keď som prišla naposledy na kontrolu tak bol divný..za cele vysetrenie povefal 4 slova a oslovil ma priezviskom, čo sa nikdy predtým nestalo .vždy ma volal menom. A tak si vykame. .
Muž mi vravi že po mne ide. Ze mam zmeniť lekára.. podla mňa dramatické a je len veľmi empaticky..

terezka1947
25. mar 2023

@kikailavska1 to musíš vedieť ty,my ho nepoznáme. Možno je vo veku tvojho otca a jednoducho bol empatický,berie ťa ako dcéru. Ťažko povedať.

cyberk
25. mar 2023

To znie ako keby sa zalubil 😅😅 ale to by som tam musela byt aby som uverila

kikailavska1
autor
25. mar 2023

@terezka1947 ma 45r a dve malé deti..viem o nich, lebo mi o nich hovoril v kontexte, že môj syn sa vola rovnako ako jeho. Bol to aj môj porodnik pri prvom synovi.
Ja mam 31r.

tetapetra
25. mar 2023

@kikailavska1 vymaž túto diskusiu a anonym sa opýtaj kto má skúsenosti s týmto lekárom, normálne ho menuj. Aby si nebola prekvapená, že je to nejaké prasa

kikailavska1
autor
25. mar 2023

@tetapetra na top doktorovi ma hodnotenie 90 percent. Všetky píšu ze je empaticky a veľmi ľudský ..mňa to ani nenapadlo, lebo je naozaj taký milý ale muž do mňa pinda, že tykanie s doktorom je nevhodné. Ze to nemal ani skusat

lienka.7
25. mar 2023

@kikailavska1 a načo vešiaš mužovi všetko na nos??? Možno chcel byt lekar len empaticky paneboze 🤦‍♀️
Aj keď by ti kolega v praci "pochvalil" oblecko a povedal ze si tak sexy kost ze by si dal povedat, aj to zavesis mužovi na nos???
Inak nechce sa mi veriť, ze by ti niečo takéto napísal do OFICIALNEJ spravy.

tetapetra
25. mar 2023

@kikailavska1 mne nevadí,že je milý a empatický. To je podľa mňa super. Mne sa nepáči takýto postoj.

martul
25. mar 2023

@kikailavska1 1. Aj ja si tykam s doktorom a je oveľa starší, chodím tam už roky, vieme sa tak lepšie porozprávať, poradiť.
2. Načo to preboha vesias mužovi na nos? Nepochopím.
3. Ako sa hovorí, nemám problém, vyrobím do ho.

kikailavska1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
25. mar 2023

@kikailavska1 ku komu v KE chodíš?možno chodíme k rovnakemu.kľudne ss.

animus
25. mar 2023

@kikailavska1 mám viacero "pacientov" s ktorými mám priateľský vzťah, nosia mi všimné, majú na mňa číslo pre prípad pohotovosti (inak pohotovosť nerobím) ale stále sa snažím udržiavať si odstup a vykame si. Snažím sa tým chrániť aj seba, predsa človeka ťažko spoznať len na základe návštev u lekára. Pre mňa maximálne divná situácia. Možno ti vykal lebo aj zabudol, čo bolo na poslednej návšteve.

tosomja
25. mar 2023

Aj mne dal môj gynekológ svoje súkromné číslo, aby som mu zavolala kedykoľvek aj o polnoci. Ale neobjimal ma ani nenavrhol tykanie. 😃 A nepísal mi odkazy do lekárskej správy. 🫢 A keby aj, tak keď hodil zahlavu on, hoď aj ty, kým sa ťa nepýta pri vyšetrení oplzle otázky a nespráva sa ináč, tak nerieš.

terry658
25. mar 2023

@kikailavska1 ja si s gynekológom tiež týkam. Aj súkromné číslo mi na seba dal. No je predva, že ma nikdy neobjal. Podľa mňa to spravil úplne ľudsky. Zareagoval spontánne. A pitom si uvedomil, že je to asi nevhodné aj keď nič zlé nespravil.

spadnutaslivka
25. mar 2023

myslím si, že ťa chcel udržať pri zdravom rozume a potom mu doma došlo, ako blbo to mohlo vyznieť a radšej si teraz drží odstup, aby si to zle nechápala. Ale neverím, že ten odkaz do oficiálnej správy dal. To by musel mať riadne zatmenie mozgu 😉

janinah
25. mar 2023

V profile 17 TT....a vraj to nevyšlo.....takže klamať vieš...a pospinit človeka je tak ľahké...poznám gynekológa,ktorému drbnuta pacientka narobila kopu problémov v súkromí,takže ja ti neverim

katuli3nocka
25. mar 2023

@janinah podľa mňa toto bude nejaký fake, ktorý sa nudí a vymýšľa príbeh🤷🏻‍♀️

kristinapetronela
25. mar 2023

Vôbec neriešiť ...preboha jak malé deti v škôlke . Veď sa snažil byť len milý .

anavixy
25. mar 2023

Tak ruka vo vagine je gamechanger, to je fakt. Ja sa na svoje dve kolegyne tiez uz pozeram inak, po tom co ma pri porode vysetrovali. Esteze sme si tykali uz davno predtym, uff.

zorkahorka
25. mar 2023

To bude daky kutafajs... podla mna to ako lekar presvihol, zabudol byt profesionalny a chcel byt privelmi ludsky. A asi sa mu aj pacis 🙄

gabika0825
25. mar 2023

@kikailavska1 Nebrala by som to ako že po tebe ide… je to jedna z možnosti ale proste bolo mu ľúto keď tá asi videl aká si nešťastná tak bol empaticky a tak ti chcel asi pomôcť, že ak by dačo tak sa môžeš na neho obrátiť. Síce navrhnutie tykania z jeho strany je celkom neprofesionálne, ale nevidím nič zle na tom že ti dal číslo, ani že ti nehal odkaz. Len to tykanie je zvláštne. Keby ste boli rovesníci ešte možno pochopím ale keď je medzi vami ešte aj vekový rozdiel skoro o jednu generáciu tak je to divne.

mara66
27. mar 2023

Podľa mňa empatia neznamená, že si s niekým musím potykať. Ak aj pri ďalšej tvojej návšteve už ti opäť vykal, tak si uvedomil, že prestrelil a bolo mu trápne. V každom prípade nie je to vôbec bežná situácia a nezávidím ti.

kvetinka75
27. mar 2023

@katuli3nocka v poslednej dobe sa tu vrece roztrhlo s tými ,,príbehmi,,