Tyčový vysávač Elektrolux Ergorapido

onino
21. dec 2013

viem, ze to tu nepatri, ale chcela by som sa poradit, ci kupit tycovy vasavac electrolux ergorapido.ake mate snim skusenosti,ci sa to oplati?poznam 2 pripady ked sa im pokazila baterka a nahradna stoji viac nez ten vysavac,a to mojho manzela odradza ze nekupit.poznam zas jednu co ho ma uz 5 rokov a je dobre.kto ho ma z vas tak ako dlho vam vydrzal?

zita19
21. dec 2013

@onino Ja nemam baterkovy ale na snuru. Velmi som nad baterkovym uvazovala, len ma odradzela vydrz na jedno nabitie 15 az 20 min. Nebola som si ista, ci mi to bude stacit. Tak som kupila snurovy. Som s nim maximalne spokojna. Na kazdodenne povysavanie podlah, hlavne ked pes meni srst je na nezaplatenie. S metlou sa len spina prehanala s kuta do kuta.

onino
autor
21. dec 2013

@zita19 ale ved tam pise ,ze doba funkcnosti 35 min.to je dost.a ja praveze by som chcela bez drotovy.len neviem ci sa to oplati.

zita19
21. dec 2013

@onino Tak 35 minut by mi stacilo. Asi este nebol v ponuke ked som kupovala.

zuzik307
21. dec 2013

@onino ja mam tento vysavac, som maximalne spokojna, baterka vydrzi tych 35 minut, zatial ziadne problemy...kazdopadne moja najlepsia investicia tohto roka 😵

onino
autor
21. dec 2013

@zuzik307 takze ho nemas ani rok?a aky mas presne?

zuzik307
21. dec 2013

@onino mam ho od aprila...konretne tento: http://vysavace.heureka.sk/electrolux-zb-2904-e... ...vybrala som si ho na zaklade recenzii, aj cena bola prijatelna...

awalancha3
21. dec 2013

ja mam rowentu so spicatým zakončením 24W, perfektne taha aj na kobercoch, aj v rohoch, neviem si vynachvalit, dlho vydrzi.... stala okolo 130 euro

edita56
Autor odpoveď zmazal
Zobraz