Práve som napísala tv JOJ mail s otázkou,prečo dávajú pekné a pre deti zaujímavé rozprávky v nedeľu večer? Dieťa len ťažko odtrhnem od tv a pošlem spať,lebo ráno musí vstávať do školy či škôlky,,,Je mi skoro jasné,že je to kvôli konkurenčnej Superstar na Markíze,ale mňa ako matku ich biznis vôbec nezaujíma 😒 Aký máte na toto názor? Sme tu my pre telku,či telka pre nás?Možno si niekto povie,že nemám tv ani zapnúť večer,ale o to predsa neide,prečo by si dieťa nemohlo rozprávku pozrieť,ale v normálnom čase?
@janinah Celkovo mi to pride divne,v podstate na vsetkych tv: Doobeda,poobede : vrazdy,krv,znasilnenia,sex vsade...a vecer daju rozpravocku.Akoze moje deti do skolky ani do skoly nechodia,ale aj tak idu spinkat o pol 9tej,kde by sa mohli divat do 10tej vecer.Na hlavu postavene,ale my s tym nic nenarobime,taky je skoro cely svet... 😵 ...len sa s tym zmierit a nechat to plavat... 😵
presne,aj moja mala to pozera a vysvetlite dietatu,ze treba ist spinkat,ked v tv je rozpravka:-P
@danussskah a prečo by sme sa s tým mali zmieriť?ide o naše deti predsa,či o ich biznis Ale chcelo by to viac nespokojných mailov na ich adresu...
@janinah No my asi nic nezmenime.To je megapriemysel,ide im len o cisla sledovanosti a prachy z reklamy...nase deti maju..vies kde... 😒
či joj alebo markiza,ta bude davat v sobotu tiez vecer rozpravky.nastastie u nas sa nepozeraju,vacsinou mame vsetky uz nahrate bez tych reklam,ale ani mne sa to nepaci,aby rozpravka koncila neskoro po 22 ...ja momentalne ficim ne detektivke na wau
Je to hrozné... 😒 Niežeby už konečne vznikol normálny detský kanál, ale oni ešte robia toto. 😠
@jaruska8 Presne,aj ja by som to brala..slovenske rozpravky,rozpravky dabovane po slovensky...lebo moje kukaju ceske,lebo vsetky fajne su po cesky,a chytaju slovicka ceske... 😵 ...vseliake foory a wau a to iste dookola davaju...chcelo by to fakt dobry detsky kanal... 😵
@danussskah Presne. 😒
Telku v nedelu nepozerame a pred spanim uz vobec max raz tyzdenne v piatok alebo v sobotu - tym padom mi odpadaju podobne problemy - ked chcem aby si pozreli nejaku rozpravku tak im ju skorej pustim cez siesta time hlavne ked je skarede pocasie
Na nervy.simonku sme poslali spat s tym,ze jej to dopoviem a dopozera to inokedy....
@janinah daj vediet co ti odpisali.
Moj nastastie o rozpravke nevedel inak by nam pilil usi
Suhlasim s viacerymi, ak by to bolo v piatok alebo v sobotu popripade cez prazdniny clovek by to prekusol aj ked nocne pozeranie rozpravok sa mi vobec nepaci, ved ja som uz o 20:00 byvala v perinach a rozmyslala nad nesmrtelnostou chrusta 😀 ale ked deti maju vstavat do skoly ci skolky a maju byt vyspinkane tak mi to pride na hlavu.
Hlavne ze cez den chodia krvaky a podobne blbosti a ohradia sa tym ze tam maju upozornenie od akeho veku je to pristupne.
Ale toto nerobi len JOJ ale aj Markiza 😒
aj ja sa na to hnevam neni su normalny,aj moje strajkovali ale isli spat 😠
nas syn teda nepozera TV po osmej ale suhlasim uplne so vsetkym.. je to des.. a hlavne ten rozpravkovy kanal chyba velmi, moj maly krasne rozprava od 20m ale kedze pozerame rozpravky na minimaxe, jasne ze uz zacina mluvit, vsade dava na koniec U - budu, idu, spadnu.. uz som z toho na nervy, jasne ze som mu to prestala pustat, ale ked prsi tak sa neda nepustit mu to, mame rozpravky an DVD ktore su po slovensky ale zasa pozerame potom to iste dokola..
@magali Ale kopec rozpraviek na DVD alebo na nete,to vsetko je po cesky..nasi nadabuju jednu rozpravku asi rocne..ale nevadi..aspon mame tu bilingvalnu vychovu....kolko jazykov vies,tolkokrat si clovekom 😀 ...tiez nie som za nonstop pozeranie telky,ale niekdy sa fakt inak neda...
@danussskah no prave ze predabovanych je len par. takze stale pozerame Cars a Dobu ladovu a este Finley hasicke auto, uz mi z toho sibe..
my podobne,telka v nedelu večer sa nepozerá,deti chodia spať o pol osmej,ked tak minimax aj to len do siedmej a kedže je dlho svetlo, veľa času hlavne takto v sobotu a v nedeľu trávime vonku,ale súhlasim, že by to chcelo nejaký detský tel.kanál.
@ask To ma vobec nebavi...len tak,ze si pozriem toho fesaka Kalinaka,ze aky je peknucky...haha...to je vsetko...spravy som minule pustila po 2 tyzdnoch a potom som to radsej vypla,nic vhodne pre moju dusu,len zle a zle a zle..nicim tym nepomozem,len si urobim nervy..naco su vlastne tie spravy?
@janinah Ked vidim,ze ide vecer zase Seagal..tak mi je az smiesne... 😀 😀 😀
@danussskah ja neviem ci im tu politiku vobec niekto pozera....co ja poznam ludi z mojho okolia tak nikto 😖 U nas dopadla rozpravka asi tak ze rocny cvrk ju mal na haku a od 7dmej spal, 13rocna musi byt v posteli 20.30, jedine nas 15rocny si to kukol, lebo sa strieskal na bicykli a zajtra nejde do skoly 😎
@ask U nas tiez vecer telka nejde,mam 3 a 4 rocne dievky,tie idu spat o pol9tej.Ale som si to vsimla,ze v poslednej dobe davaju rozpravky neskoro vecer.Ked sa nad tym clovek zamysli,je to uplna absurdita...
@janinah Ja som im tiež napísala, prečo dali túto rozprávku v takom čase, keď cieľový divák je - mal by byť už dávno v posteli. Poznamenala som aj to, že ak je to boj o diváka, keďže na inej TV stanici ide spevácka súťaž, že je to zneužívanie detského diváka.
Dúfam, že sa im ozve viac rodičov, lebo to praktizujú už dávno - piatky, soboty nedele večer filmy a rozprávky pre deti.
Ach milovany KUKO- rano v nedelu. Kratke rozpravocky v ramci programu, obcas sa aj nieco nove clovek naucil. "obcas male poucenie, smiech aj drobnu zabavu, vsetkym dobru naladu. Od Kuka, do Kuka...."vlastne, preco to skoncilo? Len preto,lebo to bolo "komunisticke?" To bolo na Stv, ale aj komercaky by sa mali zobudit a dat nieco mile, zlate a hlavne pre DETI...
@danussskah ked som mala staru telku a klasicke video, tak som to detom nahravala, reklamy sme potom lahko pretacali 🙂 Ale odkedy je nova telka a dvd som z tej modernej techniky jelen a uz to neviem tak lahko 😖 Budem sa musiet technicky dovzdelat aby sme si pozerali ked my budeme chciet a mozu si to davat aj o polnoci 😵
Myslim ze nie si prva ani posledna ktora sa ich to pyta. Som zvedava ako maly rano vstane do skoly. Keby to dali v piatok alebo sobotu nikto by neprotestoval. Ale mame nedelu 22.00 a v telke bezi rozpravka.