Tušili ste pohlavie dieťatka v tehotenstve?

kepassa
18. jan 2011

pri prvej som automaticky ani neuvazovala nadtym, zeby to mal byt chlapec, mala som taky vnutorny pocit, ze to bude dievcatko a ultrazvuk mi to len potvrdil, chcem sa opytat ci ste mali odzaciatku /pripadne odkedy/ taky ten vnutorny pocit co to bude a ci sa to vyplnilo 🙂

seagull2404
18. jan 2011

mne ano 🙂 citila som, ze to bude dievcatko, hoci na ultrazvuku to bolo vidno len velmi nejasne a kazdy ma spochybnoval tymi recami typu, tvar bruska je na chlapca pod., ale mame Tamarku 😉

barchee
18. jan 2011

no ja som už od puberty mala v snoch synčeka - vždy keď sa mi snívalo, že mám dieťatko, bol to chlapček, ani jedinký raz som nemala dievčatko, takže mi bolo hneď jasné, že keď raz budem mať dieťa, bude to chalan 😉 zo začiatku som mala také neurčité pocity, ale potom zhruba od 3.mesiaca to bol výrazný tušák chlapčeka 😉

babulina
18. jan 2011

u oboch som si od zaciatku bola ista pohlavim, vsetci sa mi sice smiali ze to nemam ako vediet dokonca mi hadzali o hlavu cinsky kalendar ze sa mylim, ale nakoniec som mala pravdu ja 🙂

kvetinqa
18. jan 2011

Moja intuicia mi od zaciatku tehotenstva hovorila, ze cakam dievcatko. Ked mi povedali, ze cakam chlapca, bola som prekvapena, lebo moje tusenie bolo take silne, ze som ani nepochybovala o tom, ze mam dievca..

zuzka38
18. jan 2011

ja som asi od stvrteho mesiaca citila, ze to bude chlapec a koncom roka nam to ultrazvuk potvrdil 🙂 ja ani neratam s tym, ze by to bolo dievcatko.. tak dufam, ze ultrazvuk ma pravdu a teta doktorka tam naozaj videla pipika 🙂

monko
18. jan 2011

ani mňa môj vnútorný pocit nesklamal, vyšlo mi to u oboch detičiek 🙂

matidami
18. jan 2011

pri každom dieťati som mala tušenie a vyšlo presne naopak 🙂

neurologia
18. jan 2011

ja som si myslela ze cakam chlapceka ale lekar potvrdil dievcatko-to sa nam aj narodilo

renab
18. jan 2011

Pri prvom dieťatku nevyšlo ani tušenie, ani početné soná. Tak som odchádzala z pôrodnice s dcérkou, hoci sa mi mal aj podľa dr. narodiť syn. Pri druhom som už neverila ničomu a pri treťom som si povedala, že keď už som tehotná po takej dobe, nech je to chlapček. A vyšlo to. 😀

littledevil
18. jan 2011

Pri staršom synčekovi som od začiatku mala tušenie, že to bude chlapec, pri mladšom som veľmi chcela dievčatko aj mi jeden numerológ vypočítal, že to bude dievčatko, ale niečo mi hovorilo, že to bude chlapec a aj tak bolo. takže mám doma samých chlapov. 🙂

gabika_83
18. jan 2011

My sme od prveho dna vedeli ze to bude chlapcek, neviem ako, ale proste sme to vedeli. Na ultrazvuku to nebolo jasne (mali sme len jeden, lebo som rodila v irsku a tam sa s tou starostlivostou nepretrhaju 😖 ), a tak sme to az do porodu nemali potvrdene, ale aj tak som nakupovala same chlapcenske vecicky, aj modry kocik, proste vsetko na chlapceka a ten sa nam aj narodil 🙂

ivett1
18. jan 2011

ahoj..ja som mala tusenia (aj som si to zapisala do diarika🙂) a naozaj sa mi to splnilo-prve dietatko krasne dievcatko a druhe krasny chlapcek 😵

diusik
18. jan 2011

mala som tusenie a vyslo,pri oboch.dokonca som bola presvedcena ze budu chlapci 🙂

bobocka
18. jan 2011

ja som to hned vedela 🙂 od sameho zaciatku 😉 dokonca viem presne,ked sme maleho zamiesili 🙂 hned po "tom" som mala ten zvlastny pocit a to sme sa voooobec nesnazil,prave naopak,no aj tak som citila,ze je nieco ine.spravila som si test a negativny,no mrska mi uz neprisla.takze som ja mala pravdu😉 a hned od zaciatku som maleho oslovovala ako -jeho.ani raz som nehovorila ako o-nej. 😉

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivanka85
18. jan 2011

tiez som cely cas vedela ze to bude chlapcek🙂

alca85
18. jan 2011

presne ako písala hore seagull, ja som od začiatku cítila, že to bude dievčatko, len nikto v okolí mi to neveril, nakoľko všetko hovorilo v prospech chlapca a teraz mám zas ciťáka na chlapca, tak som zvedavá či sa to potvrdí 😉

salma22
18. jan 2011

mne sa snivalo ze to bude dievcatko

traktor
18. jan 2011

strasne som chcela prve dve dievcatka..aj to vyslo ,aj som to tusila 😉 ...tretie babo, tak to jedine sa nam na ultrazvuku neukazalo..cize sme vôbec nevedeli..a ani som ziadne tusenie nic nemala...velmi som sa tesila, ale nevedela som...ked sa narodil, bol to neskutocny sok..ze jej chlapec...a hlavne pre muza..ten sa dokonca pytal sestricky...a to je vazne môj? 😀 ..a vecne mu ho museli ukazovat, taky bol s toho vyteseny....no a matko prisiel neplanovane, necakane..ale o to viac ho milujeme 😵 😵 😵 ..a pri nom som kupovala ruzove veci..az prisiel prvy ultrazvuk a v plnej krase sa nam ukazal...a ze teda ruzova, to nebude jeho farba.. 😀

tanja61
18. jan 2011

no ja som nemala tusenie pri prvom vsetci hovorili ze dievcatko lebo som vraj bola skareda 😀 a narodil sa chlapcek teraz mi na sone povedali ze to bude chlapcek ale ja absolutne nemam ziadne pocity uhadnut ci dievcatko alebo chlapcek pre mna to je jedno hlavne nech je zdrave 😉

danka.k
18. jan 2011

hned som vedela ze prvy bude chlapcek. doktor na sone mi hovoril ze to bude dievcatko ale neverila som mu az kym nepovedal ze ano je to chlapec 😉 😉 😉

zuzana76
18. jan 2011

ja som mala pri prvom tusenie na dievcatko - nevyslo, mame chlapceka, ale je velmi nezny, nie je dievcensky uplne, hra sa s autickami, ale proste nie je ako ini chlapci-taky divoky a je dost rodinne zalozeny, este aj ked bol v kcoiku obleceny cely v modrom, bol krasne babatko, obcas ma pristavili aj neznami ludia a obdivovali ho a pytali sa ma casto, ci je to dievcatko 😀 . Takze povahovo na dievcatko aj sedi. Pri druhom som mala tusenie na chlapceka a je to chlapcek a on je aj taky naozajstny chalanisko -zivel.

lenok
18. jan 2011

Pocas tehu som mala 2 silne sny s chlapcekom, tak som si myslela, ze bude chlapcek, i ked som tajne dufala v dievcatko. Manzel mi povedal, ze on jednoducho "zarobil" na dievcatko a hotovo. Pohlavie sme si dali odtajnit v 6mes tehu a bolo jasne... "kavove zrno" ako z ucebnice... plakali sme od stastia 😵

gitarka
18. jan 2011

ja som od zaciatku tehu mala taky vnutorny pocit, ze bude chlapec a ked to lekar potvrdil ani som nebola prekvapena 🙂
ale keby bol povedal ze dievca tak to by som bola riadne 😀

shira_
18. jan 2011

nie. ja presne naopak 😅 ja som bola 100%presvedčená, že to bude dievčatko. ked dr. povedal že chlapec, strašne som sa smiala, to bol šok, nejak sa stým vnútorne stotožniť. okamžite som sa do neho zamilovala a bola som strašne hrdá 🙂

murinka
18. jan 2011

vzdycky som chcela mat chlapceka ako prveho,velakrat sa mi snivalo ze som porodila chlapca a ked som bola asi v 33tt na poradnu tak mi lekar povedal ze to vyzera na dievcatko.do poslednej chvile som dufala ze to bude predsa len chalan ale ked sa "To" narodilo doktor povedal-"mate dievcatko" 😵 tak teda dufam ze niekedy druhe bude chalan 😀

soldi
18. jan 2011

mne od zaciatku vsetci hovorili, ze dievcatko, aj sa mi snivalo o dievcatku, ale ja som vedela, ze to bude chlapcek 😵 nikdy som nad tym priamo nerozmyslala, ale vzdy ked niekto povedal, ze budem mat dievcatko, tak sa vo mne vsetko vzburilo, ze to teda nie 😀 uz asi od 6tt 🙂 a v 16tt sa nam prvykrat ukazal pipik a odvtedy sa to uz stale potvrdzuje 🙂

martina2001
18. jan 2011

ja som 9 mesiacov čakala Sofiu a bol to Riško, na ultrazvuku nám nepovedali čo bude a potom už nebolo nikdy vidieť, ešte že sme vecičky kúpili neutrálne 😀 Aj teraz chceme dievčatko, ale asi to bude chlapček, je to jedno hlavne že bude zdravé 😉

pink_lady
18. jan 2011

od uplneho zaciatku som vedela ze to bude chlapec aj ked par tyzdnov som sa snazila presviedcat ze ved to moze byt aj dievcatko ale ten povodny hlas ma neklamal 🙂

miriam25
18. jan 2011

ja som tvrdila, ze to bude dievcatko, ale nemala som absolutne ziadny vnutorny pocit, co by to mohlo byt. Len to dievcatko som si zelala. Mm chcel zasa chlapceka, o presvedcila som ho o tom, ze to bude urcite dievcatko. V 16tt sme boli na sone a doktor nam povedal, ze cakate chlapceka 😀 obom nam padla sanka dolu, pretoze sme boli vnutorne "nastaveni" na dievca 🙂 ale v podstate to bolo jedno. cakali sme zdrave dietatko a doteraz sme radi, ze ho mame. snad sa raz dockame aj druheho a bude to moje vysnivane dievcatko. ked nie, tak budem mat troch chlapov doma 😀