Poradte mi,prosim,ake nohavice nosite na turistiku do hor na jesen a kde najst lacnejsie? V lete chodim v leginach,v zime v zateplenych,len ako ist teraz na jesen?
Pozri decathlon alebo sportisimo, sofshellove nejake by som hladala...alebo aj leginy, su rozne hrubky, materialy, niektore maju len stehennu cast hrubsiu, vyberaj podla toho aka si zimomriava
Mozno ešte zajo pozri, maju take pevnejsie leginy, mozno by ti stacili
ja mam trespass softshell nohavice - zateplene a nepremokave .. su pekne a nosim ich aj ked venku leje a leti po dceru do skoly al do obchodu etc ...
V Decathlone kupujem
My mame cela rodina turisticke z Lidl a su super 🙂
V hocijakom sportovom obchode najdes oblecenie na turistiku.. leginy velmi na turistiku nie su..
@sapetka mam hrubsie bavlnene leginy a tie su najlepsie na pre mna na turistiku. Nemyslim take tie tenke lacno vyzerajuce leginy
kukni si Zajo👍
nosim turisticke nohavice Zajo. su take letne-tenke. teraz uz nosim pod ne tenke leginy. je mi akurat. ale sto ludi, sto chuti. stretavam aj ludi v kratasoch a je im tiez akurat :D
hadam sa len oblecies tak, aby tebe dobre bolo
tiez mam “od nas” zo Zaja a v kazdom rocnom obdobi super, nesklamali… na turistiku chodim v leginach bezne (Kerala), v zime som pod ne nosila merino gate (tie celorocne, tensie) a teraz som si brala zateplene na zimu… coskoro by mali dorazit na sklad aj vyslovene zimne zateplene leginy…
Okrem nich mam este Grip Zip Off - odzipsovatelne na kratase takze naozaj do kazdeho rocneho obdobia
Pozri tie zajo leginy teda, ked sa ti naj nosia..fakt prijemny material aj strih pohodlny, no drzi. Vo veľkej zime mozes suknu prihodiť na ne
To by aj mňa zaujímalo....V Decathlone majú