Viete poradiť nejake dobré turecké telenovely ?🙂
Erkenci kus....zasnená laska👍💖
@jeliz59 topovka zo všetkých 👌👌👌😂😂nikto o Tom nepočul ešte ja už dávno všetko nakukané aj po turecky🤦🤦🤦😂
@katarina9593 áno na Prima love sú canom yamanon ešte iné. Ale zasnená láska je naozaj top a to ja nezvyknem pozerať seriály 😁
@andy1985 áno ano viem aké to už není také 😉...hej presne aj ja akurát jediné čo bolo dávnejšie feriha a teraz toto a to som našla iba náhodne videá a tak som to rozklikla tak som bola totálne v p... Z nich 😂😂tak hneď som to pozerala na YouTube po turecky z titulkami 🤦🤦🤦😂😂a potom to išlo 2x na prime mu mi hovorí že čo to sledujem za blbosť ale tak sa ako-tak aj on 🤦🤦😂😂😂😂👌👌
Niektore sledujete sladaky a potom tu x tem, ako frajer nesplna vase predstavy. No urcite, lebo zivot nie je telenovela 😂
ja som bola závisla na Kúsok zo mňa :D
Na Doma začal nový seriál Meryem a sice zatiaľ šli iba 4 časti, je to zaujímavé. A potom ide spútaný motýľ a nezelana nevesta…. Ale inak skvelý seriál je Sila alebo Kusok zo mna, Matky a dcéry a milión dalších. Treba niečo pohľadať, videla som ich už x takze ani neviem všetky ale tak tie čo som už písala plus ešte napr.: Cennet, Nikdy ta neopustím, moja mala princezná, statočný a krásna, aj šťastie mojich deti. Neviem viac ma teraz nenapadá ale tieto chodili tak v poslednom čase tak skús niečo
Pre mňa len dva, ostatné sú podľa mňa sračky! 😀
Zalim Istanbul (Krutý Istanbul) Nájdeš ho na facebooku s titulkami
Fazilet hanim ve kizlari (Paní Fazilet a její dcery) Nájdeš ho na facebooku s titulkami
~ Zasnena laska(S hlavou v oblakoch) - Erkenci kus
~ Zaklop na moje dvere - Sen cal kapimi
~ Laska na prenajom - Kiralik ask
~ Krajsia nez ty - Senden daha güzel
~ Laska rozum pomsta - Aşk Mantık İntikam
~ Vona jahod - Çilek Kokusu
@mahogany kde nájdem tieto telenovely?
@lenuskagocalova123 všechny turecké telenovely jsou dostupné u nás předplacené skupině a přidáváme stále nové aktuální, info na:
bloknou@gmail.com
@alguno kde to na facebooku nájdem? Ďakujem
Zakázaná láska bola podľa mňa naj
A este pomsta ( intikam) , to u nas nešlo
To ze sa niečo paci mne neznamená ze sa bude aj tebe