Turecké telenovely

8. jún 2021

Viete poradiť nejake dobré turecké telenovely ?🙂

damiana1992
8. jún 2021

To ze sa niečo paci mne neznamená ze sa bude aj tebe

jeliz59
8. jún 2021

Erkenci kus....zasnená laska👍💖

jeliz59
8. jún 2021

@jeliz59 a este su podla mna super:sila velmi pekna telenovela
Nekonecna laska a feriha.....😆

katarina9593
9. jún 2021

@jeliz59 topovka zo všetkých 👌👌👌😂😂nikto o Tom nepočul ešte ja už dávno všetko nakukané aj po turecky🤦🤦🤦😂

andy1985
9. jún 2021

@katarina9593 áno na Prima love sú canom yamanon ešte iné. Ale zasnená láska je naozaj top a to ja nezvyknem pozerať seriály 😁

katarina9593
9. jún 2021

@andy1985 áno ano viem aké to už není také 😉...hej presne aj ja akurát jediné čo bolo dávnejšie feriha a teraz toto a to som našla iba náhodne videá a tak som to rozklikla tak som bola totálne v p... Z nich 😂😂tak hneď som to pozerala na YouTube po turecky z titulkami 🤦🤦🤦😂😂a potom to išlo 2x na prime mu mi hovorí že čo to sledujem za blbosť ale tak sa ako-tak aj on 🤦🤦😂😂😂😂👌👌

oli18
9. jún 2021

Niektore sledujete sladaky a potom tu x tem, ako frajer nesplna vase predstavy. No urcite, lebo zivot nie je telenovela 😂

simonah73
9. jún 2021

@oli18 ocividne si este ziadnu turecku telenovelu nepozerala, nie vzdy je to akurat sladak..... a teda ja ich mam rada preto, ze ma zaujima ich kultura a doma mam slovaka.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
9. jún 2021

@simonah73 máš pravdu, nikdy. Stačia mi upútavky. 😉

nely1704
9. jún 2021

ja som bola závisla na Kúsok zo mňa :D

simona139469
9. jún 2021

Na Doma začal nový seriál Meryem a sice zatiaľ šli iba 4 časti, je to zaujímavé. A potom ide spútaný motýľ a nezelana nevesta…. Ale inak skvelý seriál je Sila alebo Kusok zo mna, Matky a dcéry a milión dalších. Treba niečo pohľadať, videla som ich už x takze ani neviem všetky ale tak tie čo som už písala plus ešte napr.: Cennet, Nikdy ta neopustím, moja mala princezná, statočný a krásna, aj šťastie mojich deti. Neviem viac ma teraz nenapadá ale tieto chodili tak v poslednom čase tak skús niečo

simonah73
9. jún 2021

@oli18 tak vies, kazdy nieco ine, ja si radsej pozriem celu turecku telenovelu ako diel hornej dolnej, oteckov ci farmy.....

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alguno
23. jún 2021

Pre mňa len dva, ostatné sú podľa mňa sračky! 😀
Zalim Istanbul (Krutý Istanbul) Nájdeš ho na facebooku s titulkami
Fazilet hanim ve kizlari (Paní Fazilet a její dcery) Nájdeš ho na facebooku s titulkami

mahogany
10. jan 2023

~ Zasnena laska(S hlavou v oblakoch) - Erkenci kus
~ Zaklop na moje dvere - Sen cal kapimi
~ Laska na prenajom - Kiralik ask
~ Krajsia nez ty - Senden daha güzel
~ Laska rozum pomsta - Aşk Mantık İntikam
~ Vona jahod - Çilek Kokusu

lenuskagocalova123
13. júl 2023

@mahogany kde nájdem tieto telenovely?

zdenek1966
4. júl 2024

@lenuskagocalova123 všechny turecké telenovely jsou dostupné u nás předplacené skupině a přidáváme stále nové aktuální, info na:
bloknou@gmail.com

cucoriedka33
2. aug 2024

@alguno kde to na facebooku nájdem? Ďakujem

katka533
2. aug 2024

Zakázaná láska bola podľa mňa naj

katka533
2. aug 2024

A este pomsta ( intikam) , to u nas nešlo