Ťuknuté auto

pupetko263
19. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte dnes som si bola zaviesť syna do školy na aute, keď som prišla domov tak si vravím otočím sa aby som potom nemusela keď budem musieť ísť pre syna a ako som cúvala na dvore tak som ťukla auto prasklo a trochu sa rozbilo zo zadného svetla som z toho nešťastná volala som hneď mužovi povedal že to nič ale aj tak viem že je určite nasratý na mňa lebo on je strašne citlivý na jeho auto mám vodičský pol roka a už toto preto sa aj bojím ísť sama do väčšieho mesta aha čo sa mu stalo doma a ešte keď prídu ostatný členovia rodiny to bude show oni vedia parádne cúvať atď a ja tak somár s prepáčením neviem povedala som si že končím so šoférovaním.

thereisabear
19. máj 2023

@pupetko263 nemáš senzory? kameru?

pupetko263
autor
19. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@thereisabear nie nemám smola

skusihu
19. máj 2023

@pupetko263 žiadny stres. Krytku svetla vymenia za chvíľu. Mňa stála asi 100 €. No čo už, keď sa mi postavil do cesty strom. Ešte v servise sa čudovali, že autu nič iné nie je. Keď sa nič horšie nestalo. Ja viem, že to nahnevá, ale nie je to katastrofa. Hlavne neprestávaj šoférovať. Aj profesionáli občas ťuknú.

zejdlikova
19. máj 2023

Kľuuud to sa naučíš svet sa kvôli svetlu nezrúti 🙂 nie každý vie všetko na 100%. Určite kvôli tomu nekonči so šoférovaním...nespôsobila si nič závažné iba malý ťukanec 🙂

vkatush
19. máj 2023

@pupetko263 pohodeeee

Ja som manželovi (vtedy ešte len krátko frajerovi) chcela urobiť službu. Bolo treba ráno o šiestej vycúvať auto, lebo blokoval otca. Ta reku nebudem ho budiť, však vycúvam, budem dobrá frajerka. Eeeehmm. Nejak ma šmyklo na kamienkoch a booom do susedovho murovaného plota 😂
Idem dnu, slzy v očiach, musela som ho zobudiť so slovami, že som ti nabúrala auto. Tak som sa bála reakcie, že bude nervózny, kričať, nadávať,... Len sa spýtal, či som okey, či veľmi ("len kúúúštik”), mám si ľahnúť naspäť a potom skontrolujeme.

Sú to len plechy (a sklá) 😊

Teraz milujem šoférovať, a aj cúvať a parkovať 😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
19. máj 2023

Kluuud prosim ta... svetlo vymenite, nestoji to vela. A daj domontovat pipacie senzory, budes kludnejsia. Muz to rozdycha, neboj nic. Ja som nasim autam spravila tiez kadeco za tie roky, nie, nie vzdy mojou vinou, ale aj... proste ked clovek vela soferuje (ja jazdim 30t km rocne) tak sa stane, nie sme neomylny...

thereisabear
19. máj 2023

@pupetko263 určite skús auto so senzormi, je to veľká pomoc, zbytočne by si prestala šoférovať.

river_song
19. máj 2023

Jeeejda, neboj, naozaj sa zas tolko nestalo a ver ze sa to stava aj vodicom, ktorí maju vodicak roky..

victory7897
19. máj 2023

@pupetko263 mne ani senzory nepomohli ani kamera , 3krat 😂....no stáva sa čo ...aj skúseným vodičom ..to sú len plasty ,urobí sa , hlavne určite nekončí so šoferovanim , kto nič nerobí ,nič nepokazí...nikomu sa nič nestalo a manžel sa určite nehnevá ,veď není blbec aby niečo také teraz riešil..a rodina Vám zaplatila auto že sa má do toho starať? Asi zrejme nie tak nech sa starajú o seba ✌️👍🏼✌️👍🏼✌️

margaretka_
19. máj 2023

Moj muz dva krat oprel auto o lampu. To iste miesto na aute, ta ista lampa. Ked potreboval chvilu nechat auto na chodniku pred domom. Prvy krat som bola pri tom. Ono to bolo pocut aj citit a on si chudak myslel, ze to iba koleso nevie ist na obrubnik, tak tlacil dalej 😂 druhy krat mi to ani nepovedal, iba som si na nasom striebornom aute vsimla, ze ten modry flak od lampy je modrejsi ako bol a pribudla puklinka 😂
Ja som raz oprela o stlp k billboardu, lebo som chcela zaparkovat pekne az k obrubniku zadnymi kolesami. A samozrejme tym istym modrym miestom, takze ani neni vidno 😂😂😂

anjelicek26
19. máj 2023

@margaretka_ tiez mam na nasej ulici vlastnu lampu 🙄 Teda mala som, odvtedy dalsie dve nove lampy "pribudli", kedze do nej vrazili dve dodavky, susedia a boh vie kto este, strasne sprosto v zlome uzkej ulice postavena 🙄

nique
19. máj 2023

Ja som v práci po 15r driny dostala služobne auto. Krásny nový luxusný mercedes. O 2 mesiace do mňa zozadu napálil chlapik na Dacii. Poznám ten pocit :(
Ale neboj, to prejde

bororka
20. máj 2023

@nique môj šéf vždy tvrdil, že pokiaľ nenaburas firemné, akoby si ani nejazdil 😉

@pupetko263 žena zlatá, jazdis 6m a už od seba ocakavas 100% vykon. Hlavne sa netrap a zbytočne si nenakladaj. Poznám stovky šoférov a každý jeden mal už nejaký ten incident. Nevzdávaj sa na začiatku.
Iba sa učíš.
Držím palce a hlavu hore 🙂
A inak, ja mám analytický mozog a parkovanie milujem. No keď sa blížia moje dni, pozdĺžne nedokážem zaparkovať a bavím celé sídlisko.. Proste sú dni a dni.. Ale radšej smiech ako slzy 😉

acsa
18. aug 2023

@pupetko263 vodicak mam necele dva roky a stale mi robí problem parkovanie a to hlavne preto lebo ja musim dat auto rovno, proste mi nedá aby som zaparkovala krivo, na ciaru... A k tomu autu, kľud, urcite sa opraví. Mne kupil manzel Citroen, ktorý ,,môžem" znicit kym sa akoze nezdokonalim v soferovani 🤣

minenkak
18. aug 2023

@pupetko263 nestresuj,zapamataš si nabudúce,na aute sa dá skoro všetko vymeniť,mne skoro nové BMW zliezlo z asi 50m kopca,zapamätala som ,chybami sa človek učí