Ahojte,môže toto inštruktor ?Takto dlho naťahovať?Stále sa vyhovára,kurz mám dávno vyplatený.2,3 jazdy za 2,3 mesiace,takto to trvá celý rok,čo zabudnem na poslednú jazdu.Slubil že skúšky budú vo februári no nemala som ešte ani cvičisko.Bud mi nedvíha alebo sa na niečo vyhovori alebo dá termín na dve jazdy a zase o dva ,tri mesiace
by som napísala do skupiny Košice či s ním nemá niekto skúsenosť...
zmluvu mas podpisanu? mas tam nieco o vypovedi? Ja by som uz davno zmluvu vypovedala a ziadala spat vyplatene peniaze
Inštruktor je zároveň aj majiteľ? Ak nie, obrátila by som sa priamo na majiteľa že takýto systém je pre teba neprijateľný
Aj syn robil takmer rok a prepadla mu prehliadka- no bolo to pocas corony- uz som stracala nervy- stale niekto v karantene. Neviem, neexistuje nejaka organizacia co zdruzuje autoskoly?? Zeby si podala staznost?
@zuzinka888 tak jedine to ,neviem či také niečo je
@kavicka12 vsetky ti nevrati, ked si uz jazdila. Ale je to nejake cudne, lebo kym nemas aspon 4 hodiny AC, tak nemas co robit v premavke! Skus mu zavolat a razne ziadaj vratenie penazi! Ved ked mas tak jazdy, ako tvrdis, tak prepac, ale to nemozes vediet jazdit. A to po skonceni kurzu este cakas cca 1 mesiac, na skusky.
@inom75 ja viem že neviem jazdiť,on má rovno robral do premávky ,žiadne cvičisko,najväčší problém mi robí kruténie z volantom ,neviem koľko mám vytočiť napr.v zákrute a pod,od začiatku som išla len rovno a keď ma zobral do zákruty kde treba zatacat tak bol prekvapený že to neviem no povedala som veď ste mi neukazovali prekladanie rukami na volante,ukazoval mi to na ceste
podla mna neexisutje, ze ak niekto zacne robit vodicak, nema jazdy TYZDNE, proste tie jazdy maju ist pravidelne a co najcastejsie a nie rok :D
Podla mna ak nie je chyba na strane ziaka, ja nevidim ani dovod na kratenie poplatku, co ma z toho ze uz ma nieco oducene? nic. Je to strasne nespravodlive. A potom ist inam a zase cely kurz platit.
@inom75 včera som mu volala ,ani ma nepustil k slovu vraj mi zavolá že zachvilku budú skúški že ešte musíme pojazdit že nemôže teraz hovoriť,a áno teóriu mám ,bola som na všetkých hodinách,bolo nás tam veľa ,a všetkých má na starosti jeden inštruktor ,podľa mňa nestíha jazdiť
Nemáš ani zmluvu? To je veľmi zvláštne. Podala by som podnet.
@kavicka12 sa mi marí, že nesmie kurz trvať viac ako rok. Že potom sa platí odznova