No kedze uz mame to leto a tinejdzeri sa bavia, co tak prispiet do fora niecim na zasmiatie aj bez toho, aby nam nebolo pri tom aj do placu...... Aky je vas najoblubenejsi vtip, ktory VZDY zaberie, rozosmeje, potesi srdiecko a pri ktorom si uvedomite, ze ten tazky zivot je vlastne krasny...... prihody zo zivota dovolene tiez..... pripravit sa, pozor, start!!!
Skaržať sja u korčmi ďido Vasyľ kamaratovi:
-Ne hňivať ňa, že mi Paraska kuryť moji cygaretľi, any to, že pje moju borovičku, bere moju penzyju... Ale kiď sja na obiďi smije na mene mojima zubami, to uz čolovika nasere...
@obsadenemeno tak fotka je total brutal!
@obsadenemeno pride baca k bacovi, ze potrebuje pozicat stovku. a baca mu hovori: "Ked ti poziciam, budem nasraty. Ked ti nepoziciam, budes nasraty ty. Vies co? Urobme kompromis. Pal do pice!" 😀 😀 😀
@mawka
stretnu sa dve
-"ty, znas, ze Anca tehotna?"
- Ne. A s kym?
-"ta s Mikulasom"
- naaa, ta znala, co dac do oblaka..... 😀
Ujko Vasyl: Parasko, ty dniska bars sumne pachnes, ty sobi doista novyj parfin kupila....
"Naa, oblila jem sja poharom borovicky....
Baby super téma na spríjemnenie dňa :D Smejem sa 😀 😀
@obsadenemeno akoze zazitky ano? 😀 😀
moja kamoska je majsterka na trapasy. dlho sme sa nevideli, ale vzdy sa rehlim, ked si na nejaky spomeniem. dama v rokoch, ktora jazdi na mercedesi, vypadli jej z vacku silonky - kss do dnesneho dna nechapem, preco mala silonky vo vacku. ked vystupovala z auta. po obede sa vraciame k autu a ona ze aha, pozri, niekto mi nasral pri aute! (to boli tie silonky).. alebo sme vecerali vo stvorici v restike, spadla jej kabelka, vsetko sa vysypalo a ona mala klobasy v tej kabelke. stale nechapem, preco mala v kabelke dve cabajky 😀 😀 alebo isli sme z wc v podniku a nielenze za sebou tahala na opatku prilepeny toaletak, ale este si tak fajnovo (ne)upravila suknu, ze vsetci videli jej bombardaky. suknu mala vzadu zapravenu v nich 😀 😀 s touto zenskou nie je nikdy nuda, veru.
mna najnovsie odpalil ten mladik v bare: "Teta, pozicate mi zapalovac?" 😀
jaj mohla by soooooom. ja taketo rada 😀