Trnavský Spartak oznámil fantastickú novinku pre rodiny

4. nov 2022

Myslíte, že toto bude platiť aj počas ďalšej sezóny?
https://www.cas.sk/clanok/2695171/deti-na-stadi...
Od akého veku ste bravali deti na štadión?

doriiis
4. nov 2022

Len blázon zoberie deti na Spartak.

autor
4. nov 2022

@doriiis každého osobný názor

chillibubble
4. nov 2022

k vstupenke vzory vulgarneho spravania sa, kurz vandalizmu, zadymenie a hrozba zranenia zdarma... ako stvorene pre tuto dobu nenavisti este aj medzi detmi.

pukina
4. nov 2022

@doriiis povie jedine niekto, kto tam v zivote na futbale nebol :D
mna s bratom braval otec myslim od 2 rokov, ja si na to nespominam, ale urcite z nas neubudlo. Nebraval nas predsa do kotla medzi chuliganov :P

doriiis
4. nov 2022

@pukina ...tak do toho.Vyuzi túto skvelú akciu.

stanulienkat
4. nov 2022

Tam by som nesla ani zadarmo ani ja ako dospelak. Nie som zvedava na fanusikovsku zakladnu plnu primitivov, pocuvat vulgarizmy a bat sa o zdravie.

rawmamka
4. nov 2022

To je fakt "fantastická" novinka 😖.

timkoemkamatko
4. nov 2022

@pukina mám ten istý názor ako Ty.... Aj môj muž berie deti na Spartak, neberie ich na rizikové zápasy so Slovanom, ale to nejde ani on. A skutočne aj deti majú z toho zážitok, keď vidia ako vstupujú hráči na ihrisko, klubová hymna hrá, sú to zimomriavky... Kto to nezažil, nechápe o čom je reč a len mykne plecom... Za mňa teda palec hore, ak to bude platiť, tak určite využijeme.

autor
4. nov 2022

@timkoemkamatko a od koľko rokov ich tam brával?

timkoemkamatko
4. nov 2022

Najmenší má teraz 5 a ten ešte nebol, asi by mu bolo dlho. Keď začali starší chodiť do školy a na tréningy tak vtedy niekedy ich začal brávať. A vždy sa tešili, nechodili pravidelne, ale vždy to bol zážitok. Na dedinský futbal chodili od malička, tam sa pohrali, pobehali ale na tieto väčšie štadióny, kde má každý svoje miesto od tých cca 6 rokov.

autor
4. nov 2022

@timkoemkamatko na dedinské by som chcela začať už budúci rok, možno so slúchadlami keď bude potrebné.. na dedinské aj na štadión som chodila aj ako tehotná 😂 a teraz sa u nás zaspáva a ukludnuje iba pri "Spartak pesničkách"

lulaby1982
5. nov 2022

No potrebujú zlanarit ľudí, lebo po tých útokoch čo robili ti chuligáni ,tak tam nikto nechce chodiť.Ano je to možné,len pod podmienkou ,že tam nebudú vandali a chuligáni čo sa chcú byť . Inak by to bol dobrá loptosina od usporiadateľa.

lulaby1982
5. nov 2022

@lulaby1982 bit s makkym i,sorry ,nech nevypadam ako slovný chuligán

lula313
5. nov 2022

Muž brava 4 ročnú na Slovan a len na nerizikové zápasy a ide do rodinného sektoru, kam chodia deti s rodicmi, takze tam nikoho neni. Možno aj oni niečo takéto maju

dobryden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz