Ahojte,prosím vás je tu niekto kto študuje alebo študoval v Trnave na pedagogickej fakulte?Najlepšie odbor sociálna pedagogika a vychovávateľstvo,ďakujem 😉
ja som tam studovala tento odbor.. co potrebujes?
ja som tiež tento študijný program študovala ... treba niečo?
aj ja som studovala ale na inej fakulte...
@sue0071 POZOR!!! ak chces robit v skolke chod na predškolsku a elementarnu vychovu, alebo si urobi pomaturitne studium pedagogickeho minima bez titulu... s touto socialnou pedagogikou ta do skolky nevezmu /tiez som chcela ale neda sa, teda ak dodrziavaju zakon 🙂 / ip som ti poslala, dostala si?
Aké je uplatnenie po skončení odboru sociálna pedagogika a vychovávateľstvo? Teda lepšie povedané kde sa môžem uplatniť?
@in16 môžeš sa uplatniť ako vychovávateľka v Detskom domove, alebo vychovávateľka v družine na ZŠ, alebo nedávno jedna známa spomínala,že robí sociálnu kuratelku - tuším sa to tak volá, t.j pracuje v Detskom domove a zastupuje deti na súdoch pri osvojení, alebo ak je nejaký problém s nimi.... @majky ja som zatiaľ len Bc. študovala...
@raona Ahoj, ty si študovala odbor predškolská a elementárna pedagogika prosím ťa? Rada by som sa tam prihlásila, chcela som sa spýtať niekoho kto tam chodil externe. Ako často sa chodí do školy a či je to náročné 🙂 Ďakujem 🙂
@liviadanova ahoj, nie ja som študovala odbor Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo... chodila som externe, popri práci to bol zaberák, i keď dalo sa to zvládnuť.. rozvrh sme mávali taký, že aj v piatky sme chodili na prednášky, ale nie každý piatok.. no a ako často sa chodí, zväčša každú sobotu.. pozri na ich stránke, mali by tam mať vyvesený rozvrh a podľa toho sa troška budeš vedieť orientovať aj v počte predmetov...
@raona ďakujem pekne za info 🙂
Ahojte dievčatá prijali ma na PEP do TT externe...chodí tam niekto z vás alebo chodila? Mala by som pár otázok, kedže na študijnom je trošku zmätok
Ja som tam studovala, ale nie ten odbor :( zial