Ahojte ženy, prosím Vás pracuje niekto alebo pracoval ako triedič v tejto firme?
Dáte recenzie? Bolo to v pohode/na nič/dalo sa? Ďakujem Vám
Dobry den,mozem sa opytat ci ste nastupila aj ako triedicka,viete vy dat recenzie teraz?Dakujem
@oldzina zdravim nenastupila som lebo som nasla recenzie na nete a stazovali sa na veducu a pracovne podmienky, ze sa k nim chovali ako k handram k tym zamestnancom. ze mohli si nakupit lacnejsie oblecenie ale inak ze boli cele spinave pri vybalovani tych veci, ze co nasli vo vreckach si mohli nechat ale. Ze jedna pani dostala aj nejaku koznu infekciu a taketo.. vacsinou boli megativne hodnotenia ale nasli sa aj pozitivne. Pani ktora ma mala prijat bola v telefone neprijemna a odmerana. Viac som to uz radsej neriesila.
Dakujem,noo tie recenzie som tiez nejake nasla,ved uvidim osobne ako to vlastne je,asi.Este raz dik za odpoved
Neviem, aká je pozícia ,,triediča”, ale ešte dáávno počas strednej som tam brigádovala na predajni. V rámci toho sme aj vyťahovali a preberali oblečenie z vriec, vešiakovali v sklade a teda za tie peniaze to nebola nič moc práca. Dovolím si povedať, že som domov chodila viac zašpinená ako keď som sa vrátila z druhej brigády, kde som kontrolovala tlmiče do áut. 😬🙈