Ahojte,
volám sa Jakub, nie som mamičkou a zatiaľ ňou nie je ani moja priateľka. Pýtate sa sami seba, čo potom robím na fóre pre mamičky? Baví ma predovšetkým grafika, dizajn a je to aj moje hobby. Momentálne vytváram návrhy tričiek pre ženy, niektoré sú neutrálne, ďalšie zase zamerané na mamičky. Mám tu pre vás konkrétny návrh trička "Som hrdá mamina", na ktorý ma poteší váš názor a kritika.
Mne osobne sa dizajn na bielom pozadí páči, no na ružovom pozadí mi to príde také nemastné neslané 🙂 Preto ma zaujímajú vaše názory, názory cieľovej skupiny. Iba pre info, tričká sa pravdepodobne budú predávať za 15€ 🙂
Budem rád ak vo vašej odpovedi uvediete - farba, ktorá sa vám páči viac; či by ste si tričko za cenu 15€ kúpili + nejaké ďalšie hodnotenie alebo vaše postrehy, názory
Ďakujem za váš čas a prajem krásny deň! 🙂
Nekupila by som si to urcite. Ved ked mam.dieta so sebou, kazdy vidi, ze som matka. A vlastne... aky ma vyznam nosit to napisane na tricku?
Suhlasim s
@lenkakravcova ...ten chlapec nema vobec pekny pohlad,ale skor taky zlovestny...vedela by som si tam predstavit krajsie dietatko....🤔
Ale ked uz, tak urcite bez toho chlapca. Zbytocne a infantilne.
Nekúpila by som si ho určite... Nejako divne pozerá ten chlapec 🙂 ale úprimne, nekúpila by som si ho ani keby pozerá milšie... Mne sa celkovo tieto typy tričiek na dospelých nepáčia
Ja by som take tricko tiez nekupila ani nenosila,ako aj baby spomenuli ten chlapec sa moc nepodaril ,takisto sa mi Nepaci oslovenie mamina(mamicka by bolo podla mna lepsie),ale celkovo sa mi nepaci takyto styl triciek
Ďakujem za všetky názory. Nepáči sa vám iba tento štýl "mamičkovských" tričiek alebo celkovo nemáte radi tričká s vtipnou/milou potlačou u dospelých? Čo by ste povedali na štýl takých sarkastických/vtipných tričiek, ktoré nie sú len pre mamičky ale celkovo (väčšinou) pre mladšie ženy? Niečo ako toto?
Ani toto s tou rybou nie je pekne
Osobne by som mamičkovské trička nenosila, ale vtipné trička alebo tehotenské mi prídu fajn. Čo sa tyka konkrétne tohto trička "Som hrdá mamina" sa mi páči to písmo, ale ten chlapec takisto nie. V dnešnej dobe ked chce človek uspiet si myslim musí prisť ešte s niečim originalnejšim, mne to pride že všetky tieto trička s napismi sú na jedno kopyto, skor by som ocenila vtipne/originalne spracovanie trička alebo obrázok.
Skoro vsetky komentare su negativne, ale ja si myslim, ze je kopu mamiciek a mladych zien, ktore by si take tricko kupili bez problemov. Je vela triciek hlavne s anglickymi napismi... Mne sa pacia napriklad tehotenske tricka s takou tematikou.
To s tou rybou sa mi paci, to mamickovske by som nenosila
Naposledy som mala tricko s nejakým nápisom pred vyše 20 rokmi ako teenagerka, mne všetky tie nápisy prídu trápne, nemám to rada ani na miminach - štýl oteckova prinzezna, babkin poklad a podobne infantilnosti, jednoducho mám rada niečo sofistikovanejšie, ale 100 ľudí 100 chuti, veľa ľuďom sa to asi páči, keď sa to vyrába
Ja mám rada aj mamičkovské tričká. Pokojne by to mohlo byť bez toho obrázku dieťaťa, len nápis. Aj slovo mamina sa mi páči, málo sa používa. Možno by stálo za to pouvažovať či nezvoliť nejaký originálny podklad trička - ako Kristína Farkašová... Nech sa darí!
Ja by som taketo tricka s napisom nenosila, ale dnes je to moderne. Podla mna, ta s rybou sa ti fakt podarila.
to tricko som hrda mamina , by som nenosila ani nechcela , vtipne napisy sa mi pacia , ale tiez by som ich asi nenosila iba ak by bol napis naozaj dobrý, skor by ma zaujali tričká s jednoduchymi obrazkami napr taka jednoduchá ryba ako na tričku trosku vacsia biela na modrom pozadi alebo nieco podobne aj pre deti je takych triciek na trhu malo
mne to pride ako zle opajcovana kolacova ... ta mala napad a originalne preedenie. toto je uz v kazdom shope s "vtipnymi darcekmi" ... chce to originalnejsi napad. mne napisi na trickach neprekazaju, niektore sa mi aj pacia a nejake aj mam ...
ja by som ocenila vtipny napis pre mamicky. Lebo narodenim dietata sa mi neprestali pacit vtipy a nezmenila som sa na milucku a ruzovu osobu.
@fakegamecz ja neviem, ale mne toto vykrikovanie do sveta ako veľmi niekoho ľúbim (a je jedno či muža, mamu, dieťa, susedu, kolegu, seba ) príde úplne padnuté na hlavu. Prvé čo by mi napadlo, keby stretnem ženu v takomto tričku, že asi sa chúďa cíti nedocenená alebo trpí nedostatkom pozornosti od svojich najbližších. Už dávno nestačí zdieľať radosti a úspechy s najbližšími, očividne nestačí už ani zdieľať všetko na sociálnych sieťach s tými, ktorých to možno aspoň trochu zaujíma, už treba fakt so všetkým otravovať úplne každého kto prejde okolo či chce alebo nie. Neverím, že takéto tričko si kúpi žena s aspoň priemerným intelektom a bude ho nosiť napríklad do práce alebo do obchodu. Ale ak je cieľová skupina jednobunkovce tak potom ok.
Mne sa tričká s nápismi nepáčia, nenosila by som ich... Čo ale kvitujem je, že máte nápisy po slovensky. Len by to chcelo niečo fakt originálne, vtipné, možno dvojzmyselné, prespekulovane, lebo takýchto produktov je na trhu už veľa, aj v každom supermarkete. Napr.sa mi páčil nápis "nemám si čo obliecť", mala to nejaká "celebrita".
@fakegamecz to s tou rybou uz je ovela lepsie Aj dizajn aj napad
Mne sa pacia tricka s vtipom a napadom. Napr od kompot.
Ak niekoho baví grafika a dizajn, tak by mal byť podla mňa ovela kreatívnejší. Toto je jedna velká nuda. Nič nové a nič zaujímavé. Bohužiaľ 🙊
Presne ako vraví sashabb, je to slabé. Nie je to ani originálne, ani pekne. Co teda pokiaľ robíš s dizajnom je fakt pruser.
vlastnim par od kuraharabura ale aj spominany kompot sa mi paci 🙂 ale toto nie , je to nudne .
@fakegamecz mne sa také páčia...kamarát mal s nápisom, že nie som gynekológ, ale rád by som sa pozrel 🙂....
takže prečo nie