Ahojte, dnes som mala veľmi zvláštny zážitok... Bola som sama doma a niekto mi 3x silno zaklopal na dvere, do pár sekúnd som bola pri dverách a nikoho nikde, vyšla som von, skontrolovala celý dvor aj chodník a cestu, ani živej duše. Trošku vystrašená som šla pokračovať v písaní a zasa počujem silný zvuk.. Akoby sa niekto snažil otvoriť dvere násilím.. Utekala som k dverám, zasa kontrola a nikde nikoho. Potom už bol kľud. Snažila som sa o tom niečo nájsť k prečítaniu, narazila som len na 1 článok, že je to znamenie, že niekto v rodine zomrie... Máte niekto podobnú skúsenosť??? Ďakujeeeem ☺️
ze by blbnuce deti? 🙂 sak aj my sme taky boli 🙂
odporucam skupinku medzi nebom a zemou...tam si precitas vela podobnych zazitkov a hlavne bez vysmechu...
@conquestor Krásne ďakujem ;)
Ahoj toto poznám búchanie, klopanie, stlačenie kľučky normálne bolo vidno že sa.pohla......nikto to nemohol spraviť pretože dvere mám z dvora a bránu stále zamknutú
@bejinka28 áno viac krát a aj všeličo iné ale.ja som už nejako odolná na to .......niekedy som na takéto veci neverila ale odkedy mi zomrel dedko a videla som biely veľký fľak v izbe alebo ako to nazvať tak takýmto veciam verím .....vedela by som popísať pár zážitkov ale túto nechcem lebo tu vedia ľudia len vysmiať človeka
Myslím že sa len deti od vedľa dobre bavili. Aj my sme vymýšľali také blbosti 🤭😅
Mne sa stalo podobne...este som byvala s nasimi...
Mamina spala v spalni tatino pozeral tv v obyvacke a ja vo svojej izbe v posteli chystala som sa spat. Nas kocur muro spaval so mnou.
Bolo nieco medzi 22-23:00.
A zrazu som pocula tri silne vyrazne zaklopania na balkonove dvere...este som si vravela ze sa asi tatino nejak vymkol ked siel fajcit aj ked som nechapala ako ale nerozmyslala dom nad tym.
Az ked som prisla do kuchyne som zistila ze dvere su normaln zavrete klucka stiahnuta dole a na balkone nik nie je.
Sla skm pozret tatina ten spal na gauci pri tv a mamina spala tiez.
Na milion % sa mi to nezdalo lebo muro vystrelil z postele ako prvy sadol k balkonovym dveram a cumel do blba...nikto nezomrel ani nic neviem vo to bolo.ale tu noc som sla spat k mame 🙂
Mne sa nestalo, že by mi niekto zaklopal ma dvere, ja ani neverím na duchov, že by nám nejako niečo chceli takto naznačiť, vždy sa podľa mna dá všetko vysvetlit, ale raz sa mi stala taká divná vec, nadránom som sa zobudila, čo sa mi nestáva, ani neviem prečo, pozerám na dvere oproti posteli, ktoré sú vždy normálne zavreté celé dni, aj celu noc boli zatvorené a oni sa pomaličky začali otvárať, áno, okna, všetky ostatne dvere pozatvarane, no nebolo mi všetko jedno 🙂
Nam tiez nieco zaklopalo 3x ale do okna, tiez mi mama vravela ze to znamena nieco zle, na nete som sa tiez docitala ze to znamena smrt niekoho v rodine, a cuduj sa svetu o par dni vazne z rodiny niekto zomrel, tak nech sa vysmieva kto chce, ked viacero ludi ma podobnu skusenost
Sheldon?