Trhy v Užhorode

soffek
25. nov 2023

Ahojte,
neviete či sú ešte trhy v Užhorode poprípade inom meste?
Neviem nájsť aktuálne informácie.
Alebo ak sa niekto chysta, môže písať.. 🙃

kaktusik007
25. nov 2023

@soffek Ukrajina je vo vojnovom stave od 02/2023. Toto akoze myslis vazne?

monillia
25. nov 2023

@kaktusik007 od 02/22 ale tiež mi rozum stojí, že tam niekto dobrovoľne chce ísť

kaktusik007
25. nov 2023

@monillia boze, fakt.. ja som o rok popredu 🙂 dakujem za opravu.

soffek
autor
25. nov 2023

@monillia
@kaktusik007 kriste pane fakt??? je to hneď za hranicou.. "vojna" je na východe krajiny, či mate pocit, že ľudia v Užhorode sedia doma a šuchocu nohami??.. je tam bežný život, fungujú obchody, nemocnice...
Nabudúce, odpovedajte na to, na čo sa človek pýta

kaktusik007
25. nov 2023

@soffek v celej krajine je vojnovy stav. Nie ze vojna je iba na vychode, a na zapade v Uzhorode je mier. NIE JE. Plati tam stanne pravo. A to je sakra dobrym dovodom tam nechodit.
akoze dobre, chod si tam.. len sa mi rozum zastavuje nad tym.

monillia
25. nov 2023

@soffek vzhľadom na to keď to začalo, sa pol slovenska "balilo a sťahovalo"... Ale áno, každého vec keď chce "ušetriť "

ariannazara
25. nov 2023

@soffek sú kamoška bola kupovať saty aj v meste všetko funguje. Vojna je od nich ďaleko

miggy
25. nov 2023

Potvrdzujem, trhy sú. Susedia chodia pravidelne. V Uzhorode žijú tak ako u nás, vojna sa ich obrazne povedané "netýka".

soffek
autor
25. nov 2023

@ariannazara
@miggy
konečne, ďakujem 🙏
Neviete ktoré dní? Viem, že niekedy boli štvrtky a soboty..

eliska666
30. nov 2023

@soffek každý deň okrem pondelka, cca od 08.00 do 15.00, fungujú normálne ako predtým, život v Uzhorode je bežný....na trhu je kopec Slovákov...

grenka
17. feb 2024

@miggy ahoj a kedy tam bývajú trhu?je aj nejaká skupina ?

lady6161
17. apr 2024

Prosim voe mi niekto povedat kde presnejsiecsu tam tie trhy?Ako sa tam dostaneme? A oplati sa tam aj nejake detske oblecenie a podobne ,ako to tam funguje ?