Ahojte! Dnes píšem za staršiu sestru ktorá nikdy nemala šťastie na vzťahy. Dávam sem správu ktorú mi pred páŕ dňami poslala. Má depky a ja sa jej nečudujem..
Stalo sa jej to už tretí krát.. normalny vzťah mala možno dva krát... naozaj nemá na to šťastie......
Nedávno som sa bližšie spoznala s jedným mužom, s skorým sme si skvele rozumeli, vždy sme si mali čo povedať, nikdy som sa s ním nenudila... Vedela som o tom, že je gay, je to o ňom všeobecne známe, hoci momentálne vzťah nemá. Čo však osud nechcel, zamilovala som sa doňho. A najhorší je na tom fakt, že mi moje city nebude môcť nikdy opätovať v dostatočnej miere, ani keby chcel. Som z toho skrátka zničená, celé dni naňho myslím. Je to hrozne deprimujúce tráviť čas s niekým, koho milujete, hoci viete, že on vás nikdy milovať nebude. Rozhodla som sa preto kontakt s ním obmedziť čo najviac, ako sa dá (je to celkom ťažké, nakoľko pracujeme v rovnakej firme). No mne jeho prítomnosť v mojom živote neskutočne chýba. Chcela by som ho mať aspoň za kamaráta, no to nepôjde, keď budem doňho zamilovaná. Naozaj som už bezradná, hrozne ma to ničí...
@lubkahubka86 homosexualita je choroba???? To myslíte vážne.
@lubkahubka86 pomáha to...chorym ĺuďom...vážne?
@lubkahubka86 A z ktoreho roku je ta prirucka? :D
@lubkahubka86 ale no, nejako si sa rozohnila, skľudni hormon slavianka
@lubkahubka86 akou pravdou, prosím vysvetlenie
Sedím si na kábli, mala som ťažký deň...pomôž mi
@lubkahubka86
ťažká reč s tebou...
@lubkahubka86
@lubkahubka86
@misula172
@limcasimca79
Tak pozerám kamarát, že máš už tri troll profily, skús si dávať menej nápadné názvy obcí, takto je to zrejmé a vymažú ťa ....čo by vzhľadom na tvoju bezchybnú gramatiku a zvrátený zmysel pre humor bola aj trocha škoda 😊
Len všade máš zrejme ten istý “overený” telefón, to admin vidí. Myslím že ak ťa bloknú cez filter telefónneho čísla, tak ti nezostane nič zakúpiť novú sim kartu😊.
@lubkahubka86 ty si riadny vtak
@ehja129 no je to blbe .. ale čo jej poradiť ? .. netuším .. on asi svoju orientaciu nezmeni len tak .. ona o tom vedela tak to tak mala celu dobu brat .. viem niekedy sa citom clovek neubrani .. ale tak musi to nejako pretrpiet a prejde ju to. A aj keby sa on snazil “preorientova” lebo poznam taky pripad .. neviem ci to skonci dobre .. lebo raz sa mu pacia muzi a to nezmeni.