Trenčín - recenzie na realitky ktoré áno ktoré nie?

1. júl 2018

Ideme kupovat byt no potrebujem pocut nove nazori na realitky trencianske dakujem

ingrid56
1. júl 2018

@janhe segra teraz kupovala cez TU reality a boli spokojní 😉

autor

@ingrid56 ahoj naozaj ja som na nich pocula strasne zle veci

autor
1. júl 2018

@ingrid56 nevies kolko si pytali zalohu?

ingrid56

@janhe 2000 €

montemotherone
2. júl 2018

@janhe odporúčam RADO reality. Drahší, ale profi prístup 😉 TU reality...no, strašné to nebolo, ale akoby pri procese kúpa-predaj ani neboli. Ak nastal nejaký problém, skôr to komplikovali, ako hľadali riešenie 🤔

lillystranska
2. júl 2018

My sme mali cez TU reality kupovať byť. Nakoniec sme zistili že daný byť ani není na predaj. Potom sa zaťažovali a nedvíhala. Ja osobne z trenčianskymi realitkami nemám dobré skúsenosti. A to som prešla všetky. Správali sa povýšenecky, koľko krát má ani nepočúvali čo hľadám a keď aj dávali mi také ponuky čo ozaj nikto nechcel a nie také ako my sme chceli. Pripadne si vzali číslo alebo email a doteraz sa neozvali. Ja mám veľmi dobré skúsenosti s realitou v Dubnici p. Prajznerovou. Veľmi milá ustretova,. Vždy všetko vysvetlila keď niečo sľúbila aj to splnila. Nemôžem krivého slová na ňu. Zálohu sme jej firme dávali 1500€

patusssha
2. júl 2018

Mi máme velmi dobre skúsenosti Remax konkretne Lukáš Kazmer. Nonstop reality sú tiež fajn aj prijemny ludia ale čo sa týka vybavenia strasne pomale a vzdy sme volali mi im a nie oni ci sa nieco naslo alebo co treba dokladovat.

mischelin89
2. júl 2018

My sme kupovali a o rok predavali s nonstop reality. Spokojni sme boli.

cicimotinka
3. júl 2018

My sme predávali aj kupovali cez AM reality a spokojnosť

g_shock
6. júl 2018

Sice nie som z TN, ale myslim si, ze ziadnou zo znamejsich (medzinarodne) nic nepokazis. Brand by mal byt zarukou kvality, respektive v pripade problemov asi lepsej vymozitelnosti. Stale sice je za tym nejaky clovek, ale urcite bude moznost pripadne problemy riesit aj s centralou.

robertkarl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robertkarl
11. máj 2024

Realitnú kanceláriu B4 REALITY - Ing. Alica Bernáthová môžem len a len odporučiť. Spolupráca bola na vysokej profesionálnej úrovni. Stretli sme s vysokou mierou ústretovosti, ochoty a empatie. Klobúk dole! Ďakujeme!

aaao
11. máj 2024

My sme kupovali uz davno ale Bartanus