Neviete prosím poradiť nejaky doplnok, aby dcéra vzala pred skúškou, má strašnú trému, hoci je naučená na 100%. Ide na testy z vodičáku druhý raz, ...mala strašnú trému, triasla sa a chytila len 49bodov...
to potrebuje na zajtra? jednorázovo by mohla použiť aj Neurol... aspoň nech skúsi 1/4 tabl. - predpíše lekár , aj obvodný...
uľaví sa jej ...
bežné lieky z lekárne - volnopredajné jej nemusia zabrať...
@pribinak napísala si presne toto: Off topic, dosiahla menej ako polovicu, ťažko uveriť že bola pripravená na 100%
pričom si nemala žiadnu informáciu, koľko je to vlastne tých 100%. 100% totiž neznamená 100 bodov 🙂
@teodozia tiež odporúčam štvrtinku neurolu, prípadne polku, podľa toho, koľko má mg. lekár by poradil, aj tak ho nedostať bez predpisu, jedine, že odnekiaľ zoženieš, len potom preštuduj letáčik, aby ti tam nezaspala 🙂
@minsi len mimochodom, ak ale dosiahla 49/55, to neprešla? pýtam sa zo zvedavosti, lebo veď to je úspešnosť na 89%, tak mi je divné, že ide na skúšky druhýkrát.... ako to teraz je? Ďakujem
Žiadne neuroly, magnézium môže, dobrý spánok a keď sa naozaj učila nemá sa prečo báť a stresovať
Ja by som jej skor povedala, ze ak aj neurobi, nic sa nedeje. Nech citi podporu aj v pripade neúspechu. Takych skusok bude mat v zivote este vela, tak aby si pred kazdou nedala nejaku tabletku na ukludnenie, po tomto vzore. To je podla mna dost rizikovy vzorec.
@panelacikova Po starom: plný počet 55 bodov v teste, na úspešné urobenie testu bolo potrebných 50 bodov. Po novom: plný počet bodov 100, potrebný počet bodov na úspešný test 90 bodov
@annazozelenehodomu1 aha, tak potom po novom má pravdu
@pribinak je tak? 🙂 lebo
@minsi uviedla, že plný počet je 55 bodov.
tak potom jasné, asi by sa dievča malo najprv lepšie pripraviť. lebo žiaden neurol sveta jej nezabezpečí viac vedomostí 🙂
@marcellka32 ja osobne som si vzala neurol napríklad pred ústnymi štátnicami. mala som dve, pred oboma som si vzala. inak by ma klepalo akoby som bola holá v -30 stupňoch 😀 😀
nastúpilo totálne uvoľnenie a dobrá nálada. vedomosti ostali. aj preto píšem o čosi vyššie, že nech si vezme dcéra čokoľvek, ak nie je pripravená, nepomôže jej to
@teodozia kvalitne magnezium
Off topic, dosiahla menej ako polovicu, ťažko uveriť že bola pripravená na 100%