Tréma pred skúškou v autoškole

teodozia
16. apr 2023

Neviete prosím poradiť nejaky doplnok, aby dcéra vzala pred skúškou, má strašnú trému, hoci je naučená na 100%. Ide na testy z vodičáku druhý raz, ...mala strašnú trému, triasla sa a chytila len 49bodov...

pribinak
16. apr 2023

@teodozia kvalitne magnezium

Off topic, dosiahla menej ako polovicu, ťažko uveriť že bola pripravená na 100%

deti95060810
16. apr 2023

to potrebuje na zajtra? jednorázovo by mohla použiť aj Neurol... aspoň nech skúsi 1/4 tabl. - predpíše lekár , aj obvodný...
uľaví sa jej ...
bežné lieky z lekárne - volnopredajné jej nemusia zabrať...

minsi
16. apr 2023

@pribinak testy majú plný počet 55 bodov a dosiahla 49. To nie je polovica😉

pribinak
16. apr 2023

@minsi ako mam vedieť že testy majú plny počet Iba 55 bodov ? 🤦🏻‍♀️

maryskas
16. apr 2023

@pribinak ved to, ze nemas to ako vediet, tak preco reagujes, ze dosiahla menej ako polovicu 😀

pribinak
16. apr 2023

@maryskas pozri si ešte raz čo som napísala a potom skús aj pouvažovať nad tým čo píšeš

minsi
16. apr 2023

@pribinak veď všetci vidíme, čo si napísala. Spochybnila si jej vedomosti na menej ako 50% a este prehnane reagujes. Možno by ani tebe nezaškodilo pouvažovať čo píšeš a akým spôsobom 😉

pribinak
16. apr 2023

@minsi 🤦🏻‍♀️

panelacikova
16. apr 2023

@pribinak napísala si presne toto: Off topic, dosiahla menej ako polovicu, ťažko uveriť že bola pripravená na 100%

pričom si nemala žiadnu informáciu, koľko je to vlastne tých 100%. 100% totiž neznamená 100 bodov 🙂

@teodozia tiež odporúčam štvrtinku neurolu, prípadne polku, podľa toho, koľko má mg. lekár by poradil, aj tak ho nedostať bez predpisu, jedine, že odnekiaľ zoženieš, len potom preštuduj letáčik, aby ti tam nezaspala 🙂
@minsi len mimochodom, ak ale dosiahla 49/55, to neprešla? pýtam sa zo zvedavosti, lebo veď to je úspešnosť na 89%, tak mi je divné, že ide na skúšky druhýkrát.... ako to teraz je? Ďakujem

marcellka32
16. apr 2023

Žiadne neuroly, magnézium môže, dobrý spánok a keď sa naozaj učila nemá sa prečo báť a stresovať

zuzanaete
16. apr 2023

@minsi Od 1.4. su testy za 100 bodov a treba mat aspon 90. Neviem, ako bolo predtym a ci robila prve kolo uz podla noveho.

maxalla
16. apr 2023

Ja by som jej skor povedala, ze ak aj neurobi, nic sa nedeje. Nech citi podporu aj v pripade neúspechu. Takych skusok bude mat v zivote este vela, tak aby si pred kazdou nedala nejaku tabletku na ukludnenie, po tomto vzore. To je podla mna dost rizikovy vzorec.

minsi
16. apr 2023

@zuzanaete bože áno, to je pravda, počula som o tom,ale vzápätí vypustila, že sa ma to netýka😅ďakujem za opravu..keď mňa hneď napadlo tých 55 bodov, veď mať 49 zo 100 to aj neviem či sa dá😅ďakujem ešte raz🙂

annazozelenehodomu1
16. apr 2023

@panelacikova Po starom: plný počet 55 bodov v teste, na úspešné urobenie testu bolo potrebných 50 bodov. Po novom: plný počet bodov 100, potrebný počet bodov na úspešný test 90 bodov

panelacikova
16. apr 2023

@annazozelenehodomu1 aha, tak potom po novom má pravdu
@pribinak je tak? 🙂 lebo
@minsi uviedla, že plný počet je 55 bodov.
tak potom jasné, asi by sa dievča malo najprv lepšie pripraviť. lebo žiaden neurol sveta jej nezabezpečí viac vedomostí 🙂

panelacikova
16. apr 2023

@marcellka32 ja osobne som si vzala neurol napríklad pred ústnymi štátnicami. mala som dve, pred oboma som si vzala. inak by ma klepalo akoby som bola holá v -30 stupňoch 😀 😀
nastúpilo totálne uvoľnenie a dobrá nálada. vedomosti ostali. aj preto píšem o čosi vyššie, že nech si vezme dcéra čokoľvek, ak nie je pripravená, nepomôže jej to

teodozia
autor
17. apr 2023

@zuzanaete nie ona začala ešte po starom, tak robila po starom....plný počet je 55 bodov a najmenej je 50 bodov uznaný test...49 je už nevyhovujúci!