prosím objednával niekto odtialto? hlavne detský nábytok? mám tam vyhliadnutú detskú postielku a komodu tak či sa to odtial oplatí objednať
Ja man z babyplace vela veci a mozem len pochvalit. Ta pani tam je zlata a neskutocne nam pomohla, ked nemecky babyone totalne zmrvil objednavku a my sme dostali kocik bez vanicky a to iba kusok od terminu porodu. Takze vanicku nam na druhy den ihned poslala a naozaj do dvoch dni bol kocik komplet, aj tasku, potah atd sme od babyplace objednali, zadarmo nam este pridala deku. Proste zlata zena. Mne zachranila nervy. Potom som objednavala este rozne deky, potahy, kos na plienky atd a zase vyborne, dodanie ihned behom 3-4 dni od objednavky. Za mna total spokojnost 👍🏻
Objednávala som z babyplace dvakrát. Pri objednávke pri niektorom z produktov bola dlhšia dodacia doba, tak som s tým rátala. Volali mi však, že to bude ešte kúsok dlhšie trvať. Nebol to vtedy pre mňa problém.
Horšie bolo pri druhej objednávke, kedy som čakala tri mesiace na stoličku. Takisto tomu predchádzalo zopár telefonátov, že na tovar čakajú u dodávateľa. Ponúkli mi viacero variantov, ja som však chcela počkať na tú konkrétnu. Dieťa sa medzitým naučilo sedieť, tak som potom oľutovala, že som objednávku nezrušila skorej. Vrátili mi aspoň 5 % zo sumy ako kompenzáciu za čakanie keď stolička konečne dorazila.
Takže moje hodnotenie je - komunikácia super, ústretovosť. Len si dať pozor na tie dodacie lehoty, ak ti to ponáhľa a radšej si to u nich overiť telefonicky.