Dobrý deň , prosím vás máte niekto skúsenosti s kúpou topánok v CCC eshope a následným vrátením do predajne ?
Ja som zatiaľ vracala len cez kuriéra s tým,že mi vrátili peniaze na účet ale vždy im to trvá minimálne 2 týždne.
Ako je to s vrátením na predajni? Vrátia mi peniaze hneď na mieste ? Ďakujem
Vratili hned na mieste, moja skusenost
@janai1 toto som čítala a viem ze to môžem vrátiť na ktorejkoľvek predajni..... moja otázka znie ....či mi vrátia peniaze hneď na ruku keš alebo ich posielajú na účet
Peniaze ti vrátia hneď v hotovosti v predajni... Vlastná skúsenosť
ano, aj mne na ruku normalne v predajni
@22janka1993 ďakujem za odpoveď , pýtala som sa lebo napr. v niektorým obchodoch keď platím kartou alebo bankovým prevodom späť vratia peniaze len tým istým spôsobom ako prebehla platba čiže vratia na účet , ďakujem za odpoveď 🙂 dúfam že aj mne vratia hneď peniaze a bude to vybavené 🙂
@janetinka27 ďakujem za odpoveď 🙂
@aivlis1118 aj mne vrátili na ruku na predajni 🙂
@aivlis1118 CCC vrati hned, vracala som minuly tyzden kupene z netu, opytali sa ci si chcem nieco vybrat a ked nie hned cash
Na vrátenie peňazí / na preplatenie dobropisu je rovnako zo zákona 14 dní ako aj na jeho vystavenie. A veľa obchodov dnes už robí tak, že ak bolo platené kartou tak sa na účet vrátia peniaze ...
Baby a čo ak kúpim v obchode ako to je? Dik
Ahojte...a potrebovali ste k tomu nejaký doklad? Mama si objednala topánky, sú jej veľké, tak chce vrátiť, ale nevie ako. Ďakujem
@aivlis1118 aj si si čítala co tam je napísané? Jasne tam je napísané, že ich môžeš vrátiť v ktorejkoľvek predajni