Topánky k sukni

majkabajka321
21. mar 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať ,aké topánky sa podľa vás hodia k takejto sukni ? Rozmýšľala som na lodičkami ale keďže som ich nikdy nenosila tak bojím sa že ako by to vyzeralo a zároveň tenisky tiež k tomu nechcem veľmi nejaké nápady ? 😁

mec321
21. mar 2022

@majkabajka321 Sandále, napr. na hrubom podpätku, vyššie. pozri na topankovo.sk napríklad, samozrejme moderné sandálky 🙂

kvietok173
21. mar 2022

kludne balerinky, kotnikove topanky, lodicky na nizsom a hrubsom podpatku. Zavisi od postavy a v com sa budes citit pohodlne

dadis
21. mar 2022

@majkabajka321 Za mna cizmy, vysoke alebo kotnikove..to je sukna, ktoru by som si dala len k vlnenemu topu (rolak, sveter), aby to nevyzeralo lacno...ta bluzka k tomu nejde...cize z jarneho a letneho satnika by som ju vyradila a odlozila na zimu

h2
21. mar 2022

Nikdy si nenosila lodičky? 😯 Tak šup šup, najvyšší čas začať. 😉

oslo1
21. mar 2022

Tiez nenosim lodicky.
Nosim topanky typu Mary Jane. Odporucam.

a_alexandra_a
21. mar 2022

Ja tiež jedine k hrubému svetru vpredu mierne zakasanému a k čižmám nad kolená. Sukňa vyzerá sama o sebe dosť lacno, takže nič tenké blúzkové by som nedala.

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietok173
21. mar 2022

Ja by som mile damy nekomentovala ze ci vyzera suknicka lacno alebo nie, pretoze kazda mame iny styl obliekania a teda akceptujme co sa komu paci. Otazka znela aka obuv k tomu. Ja navrhujem obliect sa do daneho oblecenia a ist do predajne obuvi a vyskusat nazivo 😉

a_alexandra_a
21. mar 2022

@kvietok173 Tak toto keby som mala absolvovať s každým kusom oblečenia tak nerobím nič iné 😀 😉 stačí si otvoriť pinterest, napísať leather skirt winter outfit a je inšpirácie habadej

kvietok173
21. mar 2022

@a_alexandra_a slecna alebo pani evidentne nie je zvyknuta na tento styl oblecenia a nema ani topanky okrem tenisiek. Je to jej zaciatok asi, takze sa pyta a evidentne dostava dobre mudre rady .
A ty si kludne otvor Pinterest, kazdemu po com srdce pisti.

deti95060810
21. mar 2022

@mec321 ak si mladá kočka tak kľudne aj tenisky... ale nejaké ozaj pekné

mec321
21. mar 2022

@deti95060810 mám 21 takze je xy kombinacii ktore by sa k tomu hodili.. napriklad aj tenisky.. tiez tak nosievam

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1gramofon
21. mar 2022

https://www.aboutyou.sk/p/about-you/snurovacie-...
Tou košeľou si nie som istá, k takej sukni radšej tenký svetrík, alebo ak košeľa tak možno biela

1gramofon
21. mar 2022

Daj si do vyhľadávača kožená sukňa a tenisky/čižmy... Je tam toho dosť

bilancia
21. mar 2022

kotnikove cizmy, chelsea boots , combat boots ( na styl dr.martens),

franika
21. mar 2022

@majkabajka321 s lodičkami by to bolo naj...no pokiaľ nenosíš, tak určite niečo v tomto štýle👇...
Od Eva Longoria na eobuv.sk ich nájdeš v rôznych farbách, strihoch..

timetotime
21. mar 2022

vies co u mna je to tak ze ked neviem tak si davam take tie tichoprdky alebo ako to nazvat :D tie espadrilky 🙂

tosomja
21. mar 2022

Ja by som si ku koženej sukni ani vôbec červenú blúzku nedala, ani nič červené. Pôsobí to lacno. Už len vysoké kožené čižmy a smer vypadovka.

majkabajka321
autor
21. mar 2022

@dadis to není k tomu len to bolo kupované v jeden deň a mala som iba túto fotku 😂

dadis
21. mar 2022

@majkabajka321 Tak potom ok 🙂 daj s k tej sukni nieco vlnene a topanky cizmy alebo martensky. Lodicky, baleriny 🙄 ani tenisky velmi nie, podla mna. (ked tak clenkove conversy). Paci sa mi ta posledna fotka s tym cervenym rolakom co postla @bilancia