Dobrý deň chcem sa opýtať ,aké topánky sa podľa vás hodia k takejto sukni ? Rozmýšľala som na lodičkami ale keďže som ich nikdy nenosila tak bojím sa že ako by to vyzeralo a zároveň tenisky tiež k tomu nechcem veľmi nejaké nápady ? 😁
kludne balerinky, kotnikove topanky, lodicky na nizsom a hrubsom podpatku. Zavisi od postavy a v com sa budes citit pohodlne
@majkabajka321 Za mna cizmy, vysoke alebo kotnikove..to je sukna, ktoru by som si dala len k vlnenemu topu (rolak, sveter), aby to nevyzeralo lacno...ta bluzka k tomu nejde...cize z jarneho a letneho satnika by som ju vyradila a odlozila na zimu
Nikdy si nenosila lodičky? 😯 Tak šup šup, najvyšší čas začať. 😉
Tiez nenosim lodicky.
Nosim topanky typu Mary Jane. Odporucam.
Ja tiež jedine k hrubému svetru vpredu mierne zakasanému a k čižmám nad kolená. Sukňa vyzerá sama o sebe dosť lacno, takže nič tenké blúzkové by som nedala.
Ja by som mile damy nekomentovala ze ci vyzera suknicka lacno alebo nie, pretoze kazda mame iny styl obliekania a teda akceptujme co sa komu paci. Otazka znela aka obuv k tomu. Ja navrhujem obliect sa do daneho oblecenia a ist do predajne obuvi a vyskusat nazivo 😉
@kvietok173 Tak toto keby som mala absolvovať s každým kusom oblečenia tak nerobím nič iné 😀 😉 stačí si otvoriť pinterest, napísať leather skirt winter outfit a je inšpirácie habadej
@a_alexandra_a slecna alebo pani evidentne nie je zvyknuta na tento styl oblecenia a nema ani topanky okrem tenisiek. Je to jej zaciatok asi, takze sa pyta a evidentne dostava dobre mudre rady .
A ty si kludne otvor Pinterest, kazdemu po com srdce pisti.
@mec321 ak si mladá kočka tak kľudne aj tenisky... ale nejaké ozaj pekné
@deti95060810 mám 21 takze je xy kombinacii ktore by sa k tomu hodili.. napriklad aj tenisky.. tiez tak nosievam
https://www.aboutyou.sk/p/about-you/snurovacie-...
Tou košeľou si nie som istá, k takej sukni radšej tenký svetrík, alebo ak košeľa tak možno biela
@majkabajka321 s lodičkami by to bolo naj...no pokiaľ nenosíš, tak určite niečo v tomto štýle👇...
Od Eva Longoria na eobuv.sk ich nájdeš v rôznych farbách, strihoch..
vies co u mna je to tak ze ked neviem tak si davam take tie tichoprdky alebo ako to nazvat :D tie espadrilky 🙂
Ja by som si ku koženej sukni ani vôbec červenú blúzku nedala, ani nič červené. Pôsobí to lacno. Už len vysoké kožené čižmy a smer vypadovka.
@dadis to není k tomu len to bolo kupované v jeden deň a mala som iba túto fotku 😂
@majkabajka321 Tak potom ok 🙂 daj s k tej sukni nieco vlnene a topanky cizmy alebo martensky. Lodicky, baleriny 🙄 ani tenisky velmi nie, podla mna. (ked tak clenkove conversy). Paci sa mi ta posledna fotka s tym cervenym rolakom co postla @bilancia
@majkabajka321 Sandále, napr. na hrubom podpätku, vyššie. pozri na topankovo.sk napríklad, samozrejme moderné sandálky 🙂