Žienky, poraďte farbu topánok k smaragdovo zeleným šatam, dlhým, s razporkom nad koleno. Ďakujem.
@slavka030 ja som mala zlate
@maruskahurnanska Zlaté sú super. Ešte aj neutrálne telové nič nepokazia.
Ja by som kľudne dala aj červené 🙂
béžové
Zvol farbu podla toho, ako chces ladit dalsie doplnky. Sperky, makeup, kabelku, stolu, bolerko, ...
ale viac ako tri farby naraz nebyva vhodne.
A tiez, co sa rozhodnes zdoraznit ako svoj “sperk” (mozu to byt prave tie saty, ak maju nejaky zaujimavy strih, skvele ti sadnu a chces, aby to vyniklo. Tak zvolis dalsie doplnky uz menej vyrazne. Akebo “sperkom” mozu byt topanky. Alebo kabelka. Alebo vyrazny nahrdelnik, brosna, ...).
Zlato a striebro by som volila podla tomu pleti (striebro vacsinou dobre vyzera na zenach do 30, kedze ma taky vyraznejsi odtien. Zlato viac lichoti starsim zenam, lebo dava makksi odlesk, zjemnuje.)
A ked sperky v striebornej farbe, uz by sa nemala doplnat na inom doplnku zlata farba a naopak.
Vie to byt pekne, ale vie to aj posobit, ze si pobrala vsetko mozne krajsie, co doma mas, aby si to vyvetrala a predviedla.
@meadow1
@maruskahurnanska
@asia83
@rusalinka
@bale1rinka
@moonlight1210
@algavendova
@lacibo zienky, tak som si včera u mami vyskúšala strieborné i zlaté, a mam pocit ze tie zlaté k tomu idú viac. Šaty sú osperkovane, takže iba náušnice k nim dám a doladim kabelku. Ďakujem Vám za rady. 🙂
@slavka030 strieborné 🙂