Zienky, ak by ste si na byvanie mohli vybrat akukolvek lokalitu v ramci SR, kam by ste isli byvat a preco?
Piestany, milujem to mesto
@zmrzlinka2021 v zime nic moc, kolega celkom nadáva. Ale prostredie fakt pekne.
Za mna určite dom v BA, na rovine, blízko mhd, vybavenosť, kultúra, príroda… intenzívne nehľadám takze presnú polohu neviem 🙂
Bývam pri Ba, ale páčilo by sa mi v Štiavnici, alebo Orava.Ak v Ba tak dom Devín, Rusovce...
@luccija Devin urcite nie, byva mi tam dobra kamoska tie komare su jedna katastrofa. V BA by som volila bud dom v starej Petrzalke alebo Rusovce. Ak byt, tak Karlova Ves, Dubravka, zaciatok Petrzalky.
dom niekde v blízkom okolí Nitry, alebo žiliny...
Mne sa paci banska bystrica
@simsalabim áno, ja len tak pocitovo, že je na skok všade a kľud.My sme chceli ísť do Rusoviec, ale už pred 8 r tam boli ceny pozemkov vyhnane do nebies ani nechcem vedieť koľko stoja teraz.
Ja v takej byvam, Rusovce❤️ ale milujem aj Strkovec
Za mňa Vysoké Tatry, jednoznačne.
@oonnaganamakusai treba vediet kde 😊
Byvala som uz vselikde ale najlepsie bolo v Piestanoch😊😀
@oonnaganamakusai 😅 Vidno, ze tu nebyvas. Nemam pod oknom ziadne hlucne bary, ani fetakov 🙂
Moja babka byvala pri kochovi...tam som stravila cele detstvo...ja by som hladala v tej lokalite...cize Ba -stare mesto...
v BA pri Horskom parku alebo pri Zeleznej studnicke
som spokojná v BA, ale v zásade by som povedala, že sny sú pekná vec, ale bývať chcem tam, kde mám dobrú prácu a môžem si to bývanie dovoliť
Pre mna dobra lokalita je nielen o prostredi ale aj o dostupnosti socialnych sluzieb , takze Bratislava, ideal oblast horsky park alebo stara stara petrzalka to je dedina v meste, pokoj, ale blizko centra, na vypadovku.,,
Dom v Bratiske, staré mesto :D
@zmrzlinka2021 suhlas
Uz som byvala kade tade. Za mna BA.
Ak v rámci SR tak určite Bratislava - staré mesto, niekde na kolibu, pod Slavinom. Alebo aj Palisady su super.
Tie vyhlady su fantasticke. Skvela lokalita na zivot, blizko priroda, krasne prostredie.