Ahojte. Nemáte niekto informácie ako to dopadlo s Tomášom a s Petranou po skončení ruža pre nevestu? Sú ešte spolu alebo ako to dopadlo. Zaujímali by ma nejaké info. Pekný večer. Ďakujem
@lienka.7 Práve preto sa pýtam či niekto niečo nevie. Keď dám do netu nič nenájde. Práve odvysielali poslednú časť tak som zvedavá ze čo je s nimi 🤦♂️🙂.
@lienka.7 Keď mu konečne došlo, aká je to krava, určite ju hneď odkopol.
@mandarinka555 Veď toto že čistá určite nebola a ani jej mama. Zaujímalo by ma pokračovanie 🤣.
@nikto2234 tak asi oficiálne spolu nemohli nikde chodiť a ukazovať sa, keďže to bolo predtacane. Co je inak mimochodom tiež na nic.
Podla mna ju chcel využiť na biznis, možno nevydalo... resp.chceli sa využívať vzajone, aby som bola presná 😁 osobne si tiež nemyslím, že sú ešte spolu.
Čítala som, ze natacane to bolo v auguste..
uz nie su spolu
@marionka31 sokantne 😀
Vybral si Petronellu, dostala prsten , boli uz spolu v Azii, su stastni. Myslela som ze si vyberie Mirku buducu zverolekarku, krasnu inteligentnu. Povedal ze nehlada len krásu, ale rovnake nazory a skratka partacku do dobrodruzstiev.
Su spolu.Petronella dostala prsten. Boli uz v Thajsku spolu.
Je to pde Tomasa parťacka do dobrodruzstiev.
Tomasa vacsina zien vnima trochu nespravne. Ano, je slusne vychovany, vie, co sa patri. Ale on je obycajny Tiktoker 😀, ktory si urcite este nechce zakladat rodinu (sam povedal, ze ma vzor vo svojich 40rocnych kamosoch, ktori az v tom veku zakladaju rodinu) a realne si chce este zivot uzivat. O tom svedci aj fakt, ze sa olizoval s kazdou druhou, cize keby mu realne islo o to najst si zivotnu partnerku, tak sa olizuje len s jednou. Do show ho oslovila Markiza, dostal za to honorar. Nie je hlupy. Potreboval si vybrat babu nie na zivot, ale na buduce spoluprace. S Petranou samozrejme nie je, mozno si tak maximalne uzili.
@marionka31 ako vieš?
marcela ked vypadla tak davala na IG storku ako leti domov a oznacila datum 2.11.
Dnes som čítala ze niesu spolu. https://mediaboom.sk/ruza-pre-nevestu-po-finale...
Kedy to bolo natacane? Už ani nemusia byt spolu 🙈👌