Tomáš a Petrana po skončení reality show

2. jún 2023

Ahojte. Nemáte niekto informácie ako to dopadlo s Tomášom a s Petranou po skončení ruža pre nevestu? Sú ešte spolu alebo ako to dopadlo. Zaujímali by ma nejaké info. Pekný večer. Ďakujem

lienka.7
2. jún 2023

Kedy to bolo natacane? Už ani nemusia byt spolu 🙈👌

autor
2. jún 2023

@lienka.7 Práve preto sa pýtam či niekto niečo nevie. Keď dám do netu nič nenájde. Práve odvysielali poslednú časť tak som zvedavá ze čo je s nimi 🤦‍♂️🙂.

mandarinka555
2. jún 2023

@lienka.7 Keď mu konečne došlo, aká je to krava, určite ju hneď odkopol.

autor
2. jún 2023

@mandarinka555 Veď toto že čistá určite nebola a ani jej mama. Zaujímalo by ma pokračovanie 🤣.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
2. jún 2023

@nikto2234 tak asi oficiálne spolu nemohli nikde chodiť a ukazovať sa, keďže to bolo predtacane. Co je inak mimochodom tiež na nic.
Podla mna ju chcel využiť na biznis, možno nevydalo... resp.chceli sa využívať vzajone, aby som bola presná 😁 osobne si tiež nemyslím, že sú ešte spolu.

lvulik
2. jún 2023

Čítala som, ze natacane to bolo v auguste..

marionka31
3. jún 2023

uz nie su spolu

lvulik
3. jún 2023

@marionka31 sokantne 😀

asod
3. jún 2023

Vybral si Petronellu, dostala prsten , boli uz spolu v Azii, su stastni. Myslela som ze si vyberie Mirku buducu zverolekarku, krasnu inteligentnu. Povedal ze nehlada len krásu, ale rovnake nazory a skratka partacku do dobrodruzstiev.

asod
3. jún 2023

Su spolu.Petronella dostala prsten. Boli uz v Thajsku spolu.
Je to pde Tomasa parťacka do dobrodruzstiev.

iwesska
3. jún 2023

@asod Petronella v sutazi ani nebola.On si vybral Petranu😄

lvulik
3. jún 2023

@asod ze boli spolu chvíľu po natáčaní sou neznamená, ze su spolu aj PETRANOU aj teraz 😀

slivka77
3. jún 2023

Tomasa vacsina zien vnima trochu nespravne. Ano, je slusne vychovany, vie, co sa patri. Ale on je obycajny Tiktoker 😀, ktory si urcite este nechce zakladat rodinu (sam povedal, ze ma vzor vo svojich 40rocnych kamosoch, ktori az v tom veku zakladaju rodinu) a realne si chce este zivot uzivat. O tom svedci aj fakt, ze sa olizoval s kazdou druhou, cize keby mu realne islo o to najst si zivotnu partnerku, tak sa olizuje len s jednou. Do show ho oslovila Markiza, dostal za to honorar. Nie je hlupy. Potreboval si vybrat babu nie na zivot, ale na buduce spoluprace. S Petranou samozrejme nie je, mozno si tak maximalne uzili.

macik34
3. jún 2023

@marionka31 ako vieš?

mentolka12
3. jún 2023

marcela ked vypadla tak davala na IG storku ako leti domov a oznacila datum 2.11.

sandria
3. jún 2023

Dnes som čítala ze niesu spolu. https://mediaboom.sk/ruza-pre-nevestu-po-finale...