Najdem tu niekoho kto ma este nejake veci od skupiny Tokio Hotel?Dcere sa sa zacali pacit.
Pfu. Netusim. Som dlho z domu. Mala som cosi.. ;D Mozem pocas sviatkov pozriet. ;D
Ja mám podobný problém. Synovec začal ficat na Kobre 11. Ak by niekto niečo mal píšte prosím správu dohodneme sa.
@ivangeline jej to by ste bola zlata dcera sa zblazni.keby som niecobod nich zohnala.dakujem
V poriadku dakujem pokukam to.A do kolko to prislo?Bo chcela by som dcere nieco na Vianoce.
@kacora88 to nepisete o mojej vnučke?🙂ona tiež len o tej skupine 😀😀
@elenatomasova no aj ta nasa stale len o nich.Len nema si skym pokecat tak vyprava nam
@kacora88 jeeej to je ake mile vzdy pocut zedo nasej fanusikovskej zakladne pribudli novi ludia 🙂))) ja mam doma vsetko na co si dokaze clovek spomenut od topanok batohov teiciek mikin peracnikov vlajok doslova co vas napadne to mam 😂 zbieram 18 rokov a stale ma to nepreslo 😂 na temu su teraz krasne nahrdelinky s logom a prisli v poriadku odporucam objednat dcera sa potesi 🙂
@dianajudas Jej dakujem moc za info.Dcera aj hlada kamosku,sky ktore maju radi Tokio Hotel.Tak ak je tu na Slovensku skupinka tak kludne ma kontaktujte.Ja dcerke dam kontakt.Ona je na instagrame.
@kacora88 kludne ja som na fb ako Diana Bisova 🙂 kludne nech si ma najde a kolko ma dvera rokov ? chodime s kamoskami stale aj po koncertoch aj niekolko krat za jedno turne 🙂 mozno by sa pridala ak ma na to vek uz 🙂
@dianajudas dobry den no dcera ma iba 13r.Takze pubertacka iba.Na instagrame nahodou nejste?Ona tam je cele dni.Pekny dnik
@kacora88 aj mojej dcére sa začali páčiť asi 3-4 mesiace dozadu. Mám prezreté všetky eshopy ,len pár ak nie 2 ponúkajú len hrnček, vankúš, atď...tričká som jej dala vytlačiť a originál tričko som objednala z PL.