Tokio Hotel

kacora88
2. dec 2023

Najdem tu niekoho kto ma este nejake veci od skupiny Tokio Hotel?Dcere sa sa zacali pacit.

janus02
3. dec 2023

@kacora88 aj mojej dcére sa začali páčiť asi 3-4 mesiace dozadu. Mám prezreté všetky eshopy ,len pár ak nie 2 ponúkajú len hrnček, vankúš, atď...tričká som jej dala vytlačiť a originál tričko som objednala z PL.

ivangeline
3. dec 2023

Pfu. Netusim. Som dlho z domu. Mala som cosi.. ;D Mozem pocas sviatkov pozriet. ;D

00momo
3. dec 2023

Ja mám podobný problém. Synovec začal ficat na Kobre 11. Ak by niekto niečo mal píšte prosím správu dohodneme sa.

kacora88
autor
3. dec 2023

@ivangeline jej to by ste bola zlata dcera sa zblazni.keby som niecobod nich zohnala.dakujem

kacora88
autor
3. dec 2023

@janus02 dobry den a mozem sa spytat na akych eshopoch ste to pozerali?Mne to vyhadzuje iba aliexpres tam toho maju vela.Len to dlho odtial trva.

janus02
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janus02
3. dec 2023

@kacora88 nemajú tam toho veľa...aspoň niečo

kacora88
autor
3. dec 2023

V poriadku dakujem pokukam to.A do kolko to prislo?Bo chcela by som dcere nieco na Vianoce.

janus02
3. dec 2023

@kacora88 ja som neobjednávala odtiaľ nič...ja som až z PL a tričká dala vyrobiť/ vytlačiť.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketrint
3. dec 2023

@eniaq pridávam sa do tejto skupiny. My sme mali so sestrou plagáty, trička a pilne sa učili neminu 💪💪🤣
Teraz ma až soklo, že to stále existuje. 😅

kacora88
autor
3. dec 2023

@ketrint ahoj no dcera najprv ked som jej ich spominala tak vypravala ze ble taka skupina fuj aky boli divny a teraz je snich hotova hlavne s toho gitaristu

kacora88
autor
3. dec 2023

@eniaq no dcera si ich zacala pustat a pozerat si edity a hotovo nic ine nepocujem len tokio hotel sem tokio hotel tam no des.Chce tricka,mikiny,vsetko snimi🤦🤦

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenatomasova
4. dec 2023

@kacora88 to nepisete o mojej vnučke?🙂ona tiež len o tej skupine 😀😀

kacora88
autor
4. dec 2023

@elenatomasova no aj ta nasa stale len o nich.Len nema si skym pokecat tak vyprava nam

kacora88
autor
4. dec 2023

@janus02 No nasa stale o nich vyprava tym ze nema komu tak vyprava nam ...

soraya25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacora88
autor
5. dec 2023

@eniaq hej hej toto sme riesili aj mi pohlavie spevaka.Uprimne vyzera hrozne.No dcere sa paci jeho brat ale tiez ked bol mlady teraz moc nie ale pacia sa jej pesnicky.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacora88
autor
6. dec 2023

@eniaq hej hej vtedy teraz vyzera ako dievcatko blondave

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dianajudas
29. jan 2024

@kacora88 jeeej to je ake mile vzdy pocut zedo nasej fanusikovskej zakladne pribudli novi ludia 🙂))) ja mam doma vsetko na co si dokaze clovek spomenut od topanok batohov teiciek mikin peracnikov vlajok doslova co vas napadne to mam 😂 zbieram 18 rokov a stale ma to nepreslo 😂 na temu su teraz krasne nahrdelinky s logom a prisli v poriadku odporucam objednat dcera sa potesi 🙂

kacora88
autor
30. jan 2024

@dianajudas Jej dakujem moc za info.Dcera aj hlada kamosku,sky ktore maju radi Tokio Hotel.Tak ak je tu na Slovensku skupinka tak kludne ma kontaktujte.Ja dcerke dam kontakt.Ona je na instagrame.

dianajudas
30. jan 2024

@kacora88 kludne ja som na fb ako Diana Bisova 🙂 kludne nech si ma najde a kolko ma dvera rokov ? chodime s kamoskami stale aj po koncertoch aj niekolko krat za jedno turne 🙂 mozno by sa pridala ak ma na to vek uz 🙂

kacora88
autor
31. jan 2024

@dianajudas dobry den no dcera ma iba 13r.Takze pubertacka iba.Na instagrame nahodou nejste?Ona tam je cele dni.Pekny dnik