Tlstý kocúr

princeznasevera
26. nov 2020

Baby hlavne tie co mate macicky ako viem,ze kocur je tlsty? Priatel hovori ze je tlsty ale podla mna je akurat je sice pravda ze ked si sadne je taky dobre ziveny ale ked bol maca zrat nechcel teraz je strasne pazravy. Maju v miske granule celodenne,obcas kapsicku ale ked ja nieco jem startuje po jedle,kradne z linky. Ja mam pocit,ze maju malo a priatel hovori,ze zas vela. Ma priblizne odhadom 6 kil? Je kastrovany a bude mat 8 mesiacov. Kupovala som granulky pre sterilizovane macky ale neskutocne im smrdi stolica. Granulky za cely den je asi 3x co ho vidim ist sa najest.

princeznasevera
autor
26. nov 2020
mandarinka18
26. nov 2020

@princeznasevera Je krásny a vôbec nie je tlstý 😀

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
princeznasevera
autor
26. nov 2020

@anita1978 takze ked ide zima naberie slaninku?

princeznasevera
autor
26. nov 2020

Lebo sa mu pod bruskom urobil taky lalok vysiacrj koze a priatel hovori,ze to je to ze je pazravy

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
26. nov 2020

@princeznasevera je krasny, ale zas nemusi mat k jedlu pristup celodenne, obzvlast, ak je kastrovany

viera
26. nov 2020

😍Boze ten je prenadherny a vobec nie je tlsty....

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
princeznasevera
autor
26. nov 2020
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
26. nov 2020

@princeznasevera nie je tlsty, je ok.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisqa19
26. nov 2020

ahoj, toto je môj, tiež presne 8mesačný kocurik. tiež ma v miske granulky celý deň, ale neviem ani kedy ich je, lebo dosýpam raz denne a aj to nemá vždy uplne prazdnu misku. každý deň dostava jednu kapsičku. má 5kg. nie je ešte kastrovaný, plánujem v decembri. podla mna je tvoj nádherný a vôbec nie je tlstý

suge
26. nov 2020

Mačiak je krásny a vôbec nie je tučný. Každá mačka sa pred zimou trochu zväčší, tie vonkajšie viac, je to najmä o srsti. Nežiarli na kocúra tvoj frajer?😅

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisqa19
26. nov 2020

@nikolka1986 tak to nie som sama, ktorej ráno 5:30 mraučí jak švihnutý? :D som sa tešila, že deti vyrástli a nemusím k nim vstávať o 7mej a doniesla som si toto 🙈 uplne má rapel o 5:30, zobudí celý barák, neuveritelné.
ja som mala ako dieťa dvoch kocurov a vždy som tužila po čiernom, ale vždy bolo niečo, prečo nie, tak som si tento rok splnila sen :D

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
26. nov 2020

je na hrane ... ale tazko povedat z fotky ..ak je to domaca macka tak nema pohyb moja lieta po vonku je doslova natahovacia .. ale raz by mi ukradla jedlo z linky tak by sa aj lietat naucila.. tonerichadza u nas do uvahy jedlo ako slaninka plna soli a sunciicka a podobne ju pomali ale isto len nicia a zabijaju .. rano dostane macaciu konzervu a cez den granule ... ale ona to aj vybeha ... vynechaj ludske jedlo .. aj ked mu chuti

sisqa19
26. nov 2020

@nikolka1986 inak hej 🙂 ja som bola v tom, že o mačke človek ani nevie. neviem kde som prišla k tej naivite :D a neskutočné ako zvuky vie vylúdiť , žasnem. ked bol maličky, tak som ho proste dala na chodbu a zavrela dvere na spálni. teraz je schopný rozobrať mi byt, doškriabať dvere a vychrol bol, ked zvonku vyskočil na klučku aby sa dostal ku mne do spálne. o 6tej ráno!!! dvere tresli o stenu, skoro som umrela zo šoku. odvtedy radšej nezatváram, ale teda pravidelne som vtedy hore :/

princeznasevera
autor
26. nov 2020

Nase su uplne zlaticka. Vecer ked zhasnem vedia,ze sa ide spat. Lahnu do postielky a spia s nami az do rana. V noci sice pobehaju ale ja mam tvrdy spanok ale rano spia somnou. Aj v pribehu dna. Kocurik sa vola Drobcek a sestra je Bezzubka

zanta3
26. nov 2020

Za mna mozes byt spokojna, vyzera velmi dobre a vobec nie tucne. Podla mna je vo velmi dobrej kondiicii a navyse vyzera byt velmi stastny

petkasaurus
26. nov 2020

@nikolka1986 ake brusenko, nema chybu, strasne zlaty, haha

renata1405
26. nov 2020

Moja dcera ma takehoto macka.

kvetinka134
26. nov 2020

@nikolka1986 😍😍😍😍Macko😍😍😍😍

romanovic
26. nov 2020

Je prekrasny a vobec nie tucny.

ljzozv
27. nov 2020

Môj pán ma cca deväť kíl, záleží predsa aj od stavby tela.
Podľa fotiek tu uverejnených nevidím tu žiadnu tučnú mačku. Teraz majú moji obaja páni hustejšiu srsť, taký mohutnejší mi prídu, ide zima... 😅