Ahojte, kúpiť tlačiareň atramentovú z druhej ruky, áno či nie ? Na co si dať pozor? Ďakujem
nie nekupila by som. Na co dat pozor.. vela veci.. nevies kolko ma odtlaecene, v akom stave su komponenty, valec, ako funguje podavac atd (to ma napadli len take problemy, co ja zvyknem s tlaciarnami mat)...mozno z nejakych servisov, repasovane, s nejakou aspon kratkou zarukov ano, ale inak absolutne.
@simca06022011 ďakujem, takže radšej asi nie.. ona je tanková, keď nemá funkciu AirPrint, nebude sa dať vôbec na nej tlačiť z operačného systému iOS ?
Netreba vzdy za tym hladat nejaku chybu. Samozrjeme, moze sa stat. Ja som predavala bezchybnu super tlaciaren, lebo som ju nepouzivala. Nemala ziadnu chybu. Akurat mi na nu padal prach. Ak ma tlaciaren wifi alebo bluetooth, vytlacis aj z mobilu veci.
Kupil som pouzivanu HP,doplnil naplne ( neoriginal-asi 4€ kus) a tlaci dobre.Vypol som Wifi,kvoli aktualizacii sw v tlaciarni.
Vymenila som za kinderko.funguje uz 6.rokov..fak.asi je to o stasti.
Prečo z druhej ruky?
Kúpili sme si do 50 eur Canon Pixma v decembri, novú a je super.
Vytlačim všetko z mobilu, plus kopíruje, scanuje.
Za pár eur
@slniecko5 lebo ja chcem tankovú, nie na cartigde tonery, tie sú riadne drahé.. a tanková tlačiareň je tiež drahšia
@niekto2hy to idú tieto náplne na akú tlačiareň ?
Kupovala som tlačiareň cez market plače, bola som pre ňu osobné, skúsila som či ide nič extra