Poraďte prosim tlačiareň na občasné využívanie,do ktorej nie sú drahé náplne..momentalne hp mam ale 14 e náplň,sa mi zda dosť
Lenze atramentove zasychaju a koniec koncov vytlacis 20 stranok na napln a zbytok sapremeni na prach....
Naobcasne pouzitie odporucam lacny laser. Dnes to stoji 59-69 eur a napln ti vydrzi roky bez akejkolvek ujmy
Presne tak. Ak tlacis iba obcas, jedine laser.
Epson L3151 je super a lacná tlač. Dolievaš farbu a stojí 5 eciek. Tlačis skoro zadara.👍
@skolara táto?
https://www.iprice.sk/multifunkcna-tlaciaren-ep...
Tiež porrebujemr kúpiť
@zuzubb007 pri občasnom použivani schne farba atramentová..7 dni od posledneho kopirovania je už sucha🙁
@martinmmartin cena 59-69 tlačiareň, či náplň?🙂
@ivka225 na laserovej farba neuschne,keby som netlačila aj pol roka?
@kacenocka2 Tak dlho som pauzu v tlaceni nemala, ale vyse mesiaca hocikedy a nie su problemy.
@kacenocka2 laserova tlaciaren pouziva toner ktory je v prasku a neuschne nikdy lebo uzje suchy. Vydrzi aj desatrocia
@kacenocka2 jedine laserova tlačiareň, my máme doma od HP 3 rôzne a do každej ma náplň stojí do 10€ a fakt tú jednu používame minimálne, keďže som ju kupovala kvôli deckám nakoľko ako VŠ toho potrebujú dosť tlačiť a kúpili sme za 100€ tlačiareň, ktorú majú nasieťovanú na svoje notebooky a teda vydrží fakt dlho, menili sme tam teraz toner po 3 rokoch lebo už vynechával a to sa tlačilo občas len, a v priemere ma toner stojí 7,5€
@janka_lolo do laserovej 10 eura náplň do tlačiarne?😯co som nejake pozerala väčšinou cez 20e
@ivka225 ani ja,len taky príklad som uviedla🙂
@kacenocka2 ja čo kupujem tak do 10€ má vždy vyjdú do každej čo máme doma a všetky tri máme laserové
@janka_lolo mozem poprosiť aké tlačiarne máte doma?
@kacenocka2 ahoj, ja mám tiež laserovu a som spokojná. Mám HP LaserJet Pro P1102w, asi už nie je v predaji,ale niečo iné sa dá nájsť. A toner kupujem kompatibilný cez net, nevychádza draho
@kacenocka2
HP laserjet p1102 tie máme dve, ale už sa nedajú zohnať ale používam ju aj v práci aj doma a potom som kvôli deckám kupovala HP LaserJet Pro M15w, keďže som hľadala niečo podobne ale rýchlosťou sa to nevyrovná tej staršej ale inak je v pohode a mladým to stačí na tlačenie poznámok a materiálov do školy
@janka_lolo aj farebnú tlač umožňujú laserové tlačiarne?som dala do vyhľadávača heureka,naslo mi az 1
@kacenocka2 farebné sú ale oveľa drahšie, my máme len na čiernobielo a úplne to stačí keďže si neviem predstaviť, žeby som mala kupovať veľkú obludu tlačiareň, ktorá by len zavádzala a teda my farebnú doma nepotrebujeme
@janka_lolo ja som myslela ze aj,aj..ked detom treba tlačiť na projekty obrázky,ta farebna by sa tiež hodila
@kacenocka2 tak moji na ZŠ aj SŠ tlačili čiernobiele alebo kreslili ale tak to už je iné, teraz na VŠ už keď tak len poznámky tlačia, materiály k seminárkam, prípadne seminarky ale to zvyčajne si dávajú v copy centrách tlačiť až im to rovno aj do väzby dajú
@kacenocka2 tak to je malicko 14 euro za napln, takze nemenit nic, naplne stoja ovela viac a zase na obcasne pouzitie ti musi napln vydrzat rok