Ahojte. Viete mi poradiť čo mám urobiť aby mi netlačilo jednu stranu papiera dlho? Pripojila som pc cez kabel s Hp tlačiarňou. Keď dám tlačiť stranu, tak cakam 5 minút kým to vytlačí🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Keď otvoríš ikonku tlačiarne dole pri hodinkách, nepíše čo sa práve deje s tlačiarňou? Ak si ju dlho nemala zapnutú nerobí čistenie tlačiarne?
@katarinaba presne 🙄
@maranco Hm, to neviem idem zistiť
@maranco u mna je tam len "tlaci sa" ci v tom zmysle nieco. Obcas mi to urobi rano, ked pride do prace hned pri prvej tlaci - ako by bola zaspana, musim vytiahnut zo siete, potom zapnem a tlaci. Ale robi to najcastejsie cez den, aj po niekolkych stranach, ktore som predtym uz vytlacila. Zatial som neprisla na ziadny vzorec, kedy to robi.
nie sú tie dokumenty veľmi veľké? niekedy to robí, keď pamäť tlačiarne nestíha
Mne Epson tlačiareň napíše niečo v tom zmysle prebieha čistenie, čakajte... a potom tlačí sa a vtedy vyjde list.
Atramentové tlačiarne pri zapnutí, si čistia trysky, vypúšťajú atrament do podušky. Preto je lepšie tlačiť naraz viacero strán a nie po jednej strane a dlho nechať bez tlačenia, minie sa tak menej atramentu.
Ak mozem, tak sa sem pripnem. Od isteho casu mi robi podobne: prvy dokument vytlaci v pohode. Druhy tiez. Potom sa zasekne a vytlaci dalsi dokument za 5 minut. Ak dam tlacit dalsie, tak tie potom vytlaci hned s tym tretim. Ale fakt je to na nervy, hlavne ak bez toho dokumentu nemozem robit.