Tipy na ukľudnenie mysle a tela v noci

nikasekese
5. aug 2022

Ahojte. Nedarí sa mi niekedy zaspať, potom má pochytí nervozita. Tipy na ukľudnenie mysle a tela v noci? Ďakujem

h2
5. aug 2022

@nikasekese Skúsila si čítať knihu?

nikasekese
autor
5. aug 2022

@h2 skúsila, prebralo má to…

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikasekese
autor
5. aug 2022

@zuzudrnda poradis prosím nejakú poviedku, ak mas obľúbenú?

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzudrnda
6. aug 2022

@nikasekese a ešte Roald Dahl je výborný.

nikasekese
autor
6. aug 2022

@zuzudrnda detektívky nie skôr niečo nenásilne, mierumilovne so šťastným koncom 🙂

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikasekese
autor
6. aug 2022

@dreamss relaxacna hudba vôbec nepomáha… 😔

arianna25
6. aug 2022

Zaspávam s mojim malým skolkarom pri Jim jam.
Dve rozprávky a vypínam televízor.

arianna25
6. aug 2022

Ešte pomáhajú dokumenty napr podmorský svet alebo niečo monotónne

nikasekese
autor
6. aug 2022

@arianna25 zaspať večer nie je problém. Zaspavam s dcérkou po prečítaní rozprávky úplne v klude. No akonáhle sa v noci zobudim som hotová, nemôžem zaspať a z toho som nervózna 😔

deti95060810
6. aug 2022

magnézium...popr. to riešiť s lekárom. len ten dá rovno na spanie tabl., alebo predpíše niečo na ukľudnenie.

nikasekese
autor
6. aug 2022

@deti95060810 nemôžem už magnezium, som v 39tt. Preto mám obmedzene možnosti čo môžem

matana2
6. aug 2022

@nikasekese healing music z YTube. Je tam hovorene slovo, strasne to uspava. Sa zamyslis trosku co tam hovoria. Taka polomeditacia a do 15 minut spis. U mna to zabera hlavne ak mas nervozitu, inak je jedno co pocuvas. Vsetky tieto hovorene slova uspavaju.

kakawah
6. aug 2022

Ja si nájdem čokoľvek od Martina Lajprika na YT. Zaspim do Pár minút

ferihegy
6. aug 2022

@nikasekese Tinktura Valeriana alebo Kozlik.

nikasekese
autor
6. aug 2022

@ferihegy môže sa v tehotenstve?

janetinka27
6. aug 2022

@nikasekese ze si v 39tt si mohla napisat hned. ak nemozes zaspat kvoli nervozite, bud si opakuj, ze vsetko je v poriadku a podobne, skus mysliet na nieco prijemne, predstavuj si podrobne nejaku cestu v prirode alebo autom, ktoru poznas, predstavuj si detaily nejakej miestnosti a pod. skus. alebo vydrz do porodu, drzim palce

nikasekese
autor
6. aug 2022

@janetinka27 ďakujem skúsim

marianarem
6. aug 2022

@nikasekese Mne raz jeden liecitel doporucil dychanie cez kozu. Predstavujes si ze pri nadychu ti cez celu kozu vchadza do tela nieco pozitivne (svetlo, pozitivna energia) a pri vydychu zase vychadza vsetko negativne. Mne to vtedy naozaj pomohlo.

drzaopica
6. aug 2022

@nikasekese tak najprv napises zaspat, potom zistime, ze zaspis dobre len sa prebudis v noci, potom, ze si tehotna krok od porodu🙂je to normalne ja som v tehotenstve viac nespala ako spala

nikasekese
autor
6. aug 2022

@drzaopica gro problému je zaspať v noci keď sa prebudim… neviem sa ukľudniť a vypnúť myseľ

luccija
6. aug 2022

@nikasekese ja som nevedela spat posledny mesiac boleli ma lonove kosti, babo sa hmyrilo, trebalo mi cikat, bola som hladna cele noci som pozerala serialy🤣uz vydrz je to pred porodom.Horsie, ze som nevedela spat ani po porode len som bdela, pocuvala cakala, ze bude hladna odsavala som...

jarnajar
6. aug 2022

@nikasekese mala som to tiež v tehotenstve a v sestonedeli. Počúvala som meditácie a upokojujúcu hudbu z nejakej aplikácie, už neviem, čo to bolo, je ich veľa. Veľmi odporucam. Potom aj podcasty, mňa veľmi upokojovali Ologies.

zuzkaa1991
6. aug 2022

@nikasekese ja pouzivam gs Anxiolan. Nie je ja spanok ale mne to pomaha je to bylinkove výživové tabletky neberiem pravidelne ale ked si dam lahsie sa mi zaspava aj v noci. Ked sa.preberiem lepsie zaspim ;).odporúčam

nikasekese
autor
6. aug 2022

@luccija bože no len tie dni potom sú strašne a tobôž v tomto teple, taká bývam podráždená mrzí má to koľkokrát lebo mám dcérku 😔 prešlo to potom?

@jarnajar prešlo to potom?

luccija
6. aug 2022

@nikasekese ani neviem zvykla som si na to.Kojila som kazde 2 hodiny ved ako s novorodencom len co som zaspala uz sa mrvila a dalsie kolecko odsat, nakrmit, prebalit odgrgnut mne sa uolne narusil spanok prvy rok.Ale spavala som cez den s nou

nikasekese
autor
6. aug 2022

@luccija potom bolo lepšie? Joj teším sa už veľmi keď sa narodí. Pri prvej sme veľmi zle spavali trpela nočným desom ale všetko sa dá prežiť kvôli dieťatku 🥰

jarnajar
6. aug 2022

@nikasekese áno, prešlo, sú to hormóny 🙂