Dajte prosím tipy na dobrý večerný film, lebo v TV sa filmu, a ešte k tomu dobrého, asi moc nedočkám... Žiadne sci-fi, fantasy, ani milión mŕtvych za minútu, ale nejakú fajn vtipnú oddychovku alebo zaujímavý dobrodružný alebo vážny film....ďakujem 🙂
,,Sexy Kost,, miluuujem tutu zabavnu komediu na cele s robom schneiderom,a rachel mc.adamsovou..😉😉😉😉😉
My sme práve pozerali český film Život je život. Príjemný film, aj sme sa zasmiali... ak máš rada českú klasiku, kukni 😉
Najlepší priateľ
@borkavan Fúha,žeby som to nejako premenovala? 😂 Prepáč úplne sa mi zdá,že sa tak volá...pozriem ti večer na HDD ho mám uložený,aký je presný názov. Ale fakt pre mňa najlepší,aký som za poslednú dobu videla. A veľké plus,že napriek tomu že je tuším americkej produkcie neskončí s happy endom 🙂
Navzdy mlada👍👍👍nadherny film, zaujimavy, romanticky...iny. Pre mna osobne po dlhej dobe krasny film a este sa mi pacil Martan...ale to je take mierne sci-fi😀
@mischap aaaano, krasny film, uplne suhlasim 😊
tajomstvo si pozrite😉
Ja si stahujem na http://sktorrent.eu Je to rychle a zadarmo. Maju tam aj veci v HD kvalite a vecsina je dabovana.
Mozem odporucat 😉
50x a stále po prvý raz - romantická komédia