Dobrý večer, ako veľmi si myslíte, že kurzy v stávkovej kancelárii odrážajú realitu? A síce, dnes som pozrela na kurzy politických strán na Tipose a som prekvapená s akým náskokom vedie Smer SSD, a aký nízky kurz majú PS a najmä Hlas.
Myslíte, že to do istej miery naozaj odráža aktuálnu náladu voličov?
Prosím, diskutovať bez urážok 🙂
Nechapem co ta na tom prekvapuje, kurzy odrazaju aktualny stav podla prieskumov. Vedie smer, druhe je ps, treti hlas atd.
nie
Nuž,pamätám si Procházku,tomu tipovali percent,že z neho urobili pomaly premiéra a ledva sa dostal do parlamentu. Minule voľby PS+Spolu - tiež im dávali veľa percent a nedostali sa do parlamentu. Takže by som bola ako nádejná tiperka opatrná :D (nie,netipujem)
jediné predpovede ohľadne volieb ktoré by som chcela vidieť sú tie, ktoré si dávajú robiť strany a nezverejňujú ich 😉 nikdy. sú to ich interné ako si stoja. teda okrem tej agentúry ktorá robila prieskum ps-spolu lebo tej to teda ozaj nevyšlo 😀 ostatní vedeli, no točia sa tam tak obrovské prachy že nikto nechce ten kolotoč zastaviť takže sa točia ďalej ako špirála smerom do priepasti 🙈 ale vedia. či si to pripustila je už vec druhá. napr.tie prtave strany hrajú na 3% aby dostali od štátu príspevok, vedia že 5% nebude
Určite to do istej miery odráža náladu ľudí.
Možno to odráža tú realitu, že tipujú najmä voliči Smeru 🙂
*pardon, Tipsport, nie Tipos :D