Tipovanie a voľby

10. sep 2023

Dobrý večer, ako veľmi si myslíte, že kurzy v stávkovej kancelárii odrážajú realitu? A síce, dnes som pozrela na kurzy politických strán na Tipose a som prekvapená s akým náskokom vedie Smer SSD, a aký nízky kurz majú PS a najmä Hlas.
Myslíte, že to do istej miery naozaj odráža aktuálnu náladu voličov?
Prosím, diskutovať bez urážok 🙂

autor
10. sep 2023

*pardon, Tipsport, nie Tipos :D

nelca84
10. sep 2023

Nechapem co ta na tom prekvapuje, kurzy odrazaju aktualny stav podla prieskumov. Vedie smer, druhe je ps, treti hlas atd.

ivanakaka
10. sep 2023

nie

nelca0510
10. sep 2023

Nuž,pamätám si Procházku,tomu tipovali percent,že z neho urobili pomaly premiéra a ledva sa dostal do parlamentu. Minule voľby PS+Spolu - tiež im dávali veľa percent a nedostali sa do parlamentu. Takže by som bola ako nádejná tiperka opatrná :D (nie,netipujem)

zuzanka.zuzu
11. sep 2023

jediné predpovede ohľadne volieb ktoré by som chcela vidieť sú tie, ktoré si dávajú robiť strany a nezverejňujú ich 😉 nikdy. sú to ich interné ako si stoja. teda okrem tej agentúry ktorá robila prieskum ps-spolu lebo tej to teda ozaj nevyšlo 😀 ostatní vedeli, no točia sa tam tak obrovské prachy že nikto nechce ten kolotoč zastaviť takže sa točia ďalej ako špirála smerom do priepasti 🙈 ale vedia. či si to pripustila je už vec druhá. napr.tie prtave strany hrajú na 3% aby dostali od štátu príspevok, vedia že 5% nebude

bloger
11. sep 2023

Určite to do istej miery odráža náladu ľudí.

belllinka
11. sep 2023

Možno to odráža tú realitu, že tipujú najmä voliči Smeru 🙂