Dobry den,kto tu ma skusenosti s cashback portalom Tipli.sk? Uz mam cez preklik cez ich stranku nieco objednane no pozorujem, ze nepripocitali odmenu z realnej sumu nakupu, obj.tovaru. Napr. Objednany tovar vo vyske 16,99 € (+3,99 postovne) pripisali cashback 5,37 zo sumy 14,10 co je o 2,89 € menej ako realna cena obj.fakturovaneho tovaru. Z poslednej obj.25,93 € (doprava 0 € , zadarmo) pripocitali cashback 4,96 % (ani nie 5 % ako slubovali pred objednanim) zo sumy 21,60, co je o 4,33 € menej ako bolo fakturovane. Pri vsetkych obj.je uvedena zla vyska obj., aspon co vidim ja su tam vymyslene sumy. Zda sa, ze zavazdzaju a klamu. Cashback z realnej sumy asi neuvidim.
Mate niekto skusenosti?
@nika_23 to je mozne
po ako čase ti schválili peniaze k vyplateniu? my čakame napr. od jula na schválenie z booking.com....nechápem prečo to tak dlho trvá...
@nika_23 bezne 1-2 mesiace. V pripads objednavky z Notino.sk 21.06. objednane 23.06. prevzate, odmena pripisana k vyplateniu az 24.08. Na Astratex.sk objednane 14.06. 19.06. som prevzala, odmen pripisana az 06.08. Co sa tyka nakupu na Bonprix.sk co som pozerala tak do 1 mesiaca pripisana
@nika_23 booking.com je tiez na Tipli? Ani som nevedela, mali sme cez nich vykend.pobyt zakupeny, nevadi. Vtedy to bolo narychlo vyberane cez mobil.
ano je tam, ma 3,6% cashback
@nika_23 tak to sa fakt neoplati ked sa to DPH odpocita. Nejake 3 eura cashback (za pobyt v hodnote 100 €) by to vyslo, nech si nechaju
Ja som používala Tipli ale prešla som na Plnú Peňaženku, čakám tam kratšie na potvrdenie odmien a vždy mi tam ochotne poradia, keď mám nejaký problém. Odmeny vypočítavajú z ceny bez DPH a tiež bez dopravy, jednoducho len z ceny tovaru, preto tam môže byť rozdiel.
Ja tipli využívam a som spokojná. S pripisovaním odmeny som tam nikdy problém nemala a nájdem tam všetky obchody, v ktorých nakupujem. Plus som si teraz do prehliadača stiahla plugin, ktorý mi už pri vyhľadávaní hovorí, koľko môžem v danom obchode ušetriť. Keď sa navyše pozriete na ich hodnotenie ako zamestnávateľa, napríklad tu: https://www.ekariera.sk/firmy/, tak sú na tom fakt dobre - a takú firmu rada podporím.
Ja som s Tipli maximalne spokojna, uz 2x mi pripisali odmenu na ucet, dokopy uz 30 EUR, co teda nie je malo a potesilo, kedze vacsinou nakupujem online. 🙂
Ja som cez tipli dostala spat cez 60€, vacsinou nakupujem na aliexpress cez nich, potom bonprix a astratex. Po poziadavke na vyplatenie do 2 prac.dni boli vzdy peniaze na ucte.
Ja som tiež s Tipli spokojná, má vyšší cashback ako Plná peňaženka. Späť som dostala už cez 15 eur. Poteší.
Tipli je podvod dievčatá. Nedostanete žiadne peniaze späť ani za nákupy a ani za doporučovanie. Toto vyšlo dnes na webe: https://www.ammado.sk/skusenosti-recenzie-disku...
Ahojte možno poradíte 🙂 už tretíkrát mi nepripísalo odmenu z tipli ☹ vždy to vyriešia reklamáciou, ale mna to prestáva baviť
Ja mám s Tipli len zlú skúsenosť, nákupy za nemalé peniaze a nevidela som z nich ani cent...mali mi pripočítať odmeny cca 15 € + 5 €, bohužial, našli si výhovorku, že som použila zľavový kupón a preto mi peniaze nevyplatia...kamarátka nakupuje na tej istej stránke vždy so zľavovými kupónmi a odmeny jej tipli vypláca bez problémov, ale asi kým je to eričko - dve, tak problém nie je.....ja už cez nich určite nakupovať nebudem....som sklamaná 😠
Je tipli bezpecne? neodchytava hesla z IB a ako platite najprv cez net a stranku kde tovar predavaju .... mozete ci nemozete pouzit zlavu z obchodu a kedy Vam vratia spat peniaze az po uhrade? kolko dni po? pisu ze 25% a 10eur je to tak má niekto s tym dobre ci zle skusenosti v r. 2022 alebo je to podvod neklikat na link a neregistrovat sa dik za odporucania
Ja mám veľmi zlé skúsenosti. Mám e-shop parfumexpres.sk Náhodne som zistila, že na Tipli.sk je akcia, ktorá ponúka zľavové kupóny na môj e-shop. Nikdy som s nimi žiadnu spoluprácu neuzavrela. Bez môjho vedomia uverejnili akciovú zľavu máj 2024. Je tam moje logo a kontakt. Nepravdivé informácie o cene dopravy. Kontaktovala som ich, ale zatiaľ to stále nájdete na ich webe. Neviem presne, ako fungujú, ale bez vedomia prevádzkovateľa e-shopu by nič také nemali zverejňovať. Je to vrchol.
@petrake157 len ta najlepsia skusenost doteraz som tam 7 rokov
Myslim ze sa to rata zo sumy bez DPH