Tipli.sk - skúsenosti

korytnacka1
9. sep 2017

Dobry den,kto tu ma skusenosti s cashback portalom Tipli.sk? Uz mam cez preklik cez ich stranku nieco objednane no pozorujem, ze nepripocitali odmenu z realnej sumu nakupu, obj.tovaru. Napr. Objednany tovar vo vyske 16,99 € (+3,99 postovne) pripisali cashback 5,37 zo sumy 14,10 co je o 2,89 € menej ako realna cena obj.fakturovaneho tovaru. Z poslednej obj.25,93 € (doprava 0 € , zadarmo) pripocitali cashback 4,96 % (ani nie 5 % ako slubovali pred objednanim) zo sumy 21,60, co je o 4,33 € menej ako bolo fakturovane. Pri vsetkych obj.je uvedena zla vyska obj., aspon co vidim ja su tam vymyslene sumy. Zda sa, ze zavazdzaju a klamu. Cashback z realnej sumy asi neuvidim.

Mate niekto skusenosti?

nika_23
9. sep 2017

Myslim ze sa to rata zo sumy bez DPH

korytnacka1
autor
9. sep 2017

@nika_23 to je mozne

nika_23
9. sep 2017

po ako čase ti schválili peniaze k vyplateniu? my čakame napr. od jula na schválenie z booking.com....nechápem prečo to tak dlho trvá...

korytnacka1
autor
9. sep 2017

@nika_23 bezne 1-2 mesiace. V pripads objednavky z Notino.sk 21.06. objednane 23.06. prevzate, odmena pripisana k vyplateniu az 24.08. Na Astratex.sk objednane 14.06. 19.06. som prevzala, odmen pripisana az 06.08. Co sa tyka nakupu na Bonprix.sk co som pozerala tak do 1 mesiaca pripisana

korytnacka1
autor
9. sep 2017

@nika_23 booking.com je tiez na Tipli? Ani som nevedela, mali sme cez nich vykend.pobyt zakupeny, nevadi. Vtedy to bolo narychlo vyberane cez mobil.

nika_23
9. sep 2017

ano je tam, ma 3,6% cashback

korytnacka1
autor
9. sep 2017

@nika_23 tak to sa fakt neoplati ked sa to DPH odpocita. Nejake 3 eura cashback (za pobyt v hodnote 100 €) by to vyslo, nech si nechaju

mellanie24
13. sep 2017

Ja som používala Tipli ale prešla som na Plnú Peňaženku, čakám tam kratšie na potvrdenie odmien a vždy mi tam ochotne poradia, keď mám nejaký problém. Odmeny vypočítavajú z ceny bez DPH a tiež bez dopravy, jednoducho len z ceny tovaru, preto tam môže byť rozdiel.

ivamraz
1. jún 2018

Ja tipli využívam a som spokojná. S pripisovaním odmeny som tam nikdy problém nemala a nájdem tam všetky obchody, v ktorých nakupujem. Plus som si teraz do prehliadača stiahla plugin, ktorý mi už pri vyhľadávaní hovorí, koľko môžem v danom obchode ušetriť. Keď sa navyše pozriete na ich hodnotenie ako zamestnávateľa, napríklad tu: https://www.ekariera.sk/firmy/, tak sú na tom fakt dobre - a takú firmu rada podporím.

vlafoj
10. okt 2018

Ja som s Tipli maximalne spokojna, uz 2x mi pripisali odmenu na ucet, dokopy uz 30 EUR, co teda nie je malo a potesilo, kedze vacsinou nakupujem online. 🙂

paladia
10. okt 2018

Ja som cez tipli dostala spat cez 60€, vacsinou nakupujem na aliexpress cez nich, potom bonprix a astratex. Po poziadavke na vyplatenie do 2 prac.dni boli vzdy peniaze na ucte.

vsicka036
10. okt 2018

Ja som tiež s Tipli spokojná, má vyšší cashback ako Plná peňaženka. Späť som dostala už cez 15 eur. Poteší.

okita
10. dec 2018

Tipli je podvod dievčatá. Nedostanete žiadne peniaze späť ani za nákupy a ani za doporučovanie. Toto vyšlo dnes na webe: https://www.ammado.sk/skusenosti-recenzie-disku...

vlafoj
11. dec 2018

@okita Ja som peniaze od Tipli dostala na účet už 3.krát a dokopy to bolo už cez 50 €, takže nemyslím, že je to podvod 🙂

vsicka036
11. dec 2018

@okita zaujimave, ja uz mam tiez odmeny 3x na ucte a tiez sa to pohybuje uz okolo 50€. Nikdy som s nimi problem nemala.

poleva
13. apr 2020

Ahojte možno poradíte 🙂 už tretíkrát mi nepripísalo odmenu z tipli ☹ vždy to vyriešia reklamáciou, ale mna to prestáva baviť

mimisami
25. mar 2021

Ja mám s Tipli len zlú skúsenosť, nákupy za nemalé peniaze a nevidela som z nich ani cent...mali mi pripočítať odmeny cca 15 € + 5 €, bohužial, našli si výhovorku, že som použila zľavový kupón a preto mi peniaze nevyplatia...kamarátka nakupuje na tej istej stránke vždy so zľavovými kupónmi a odmeny jej tipli vypláca bez problémov, ale asi kým je to eričko - dve, tak problém nie je.....ja už cez nich určite nakupovať nebudem....som sklamaná 😠

poleva
25. mar 2021

@mimisami ak je použitý kupon, tak nedajú odmenu je to pravda...našťastie, už s nimi mám dobre skusenosti...odkedy som mala problém, zatiaľ všetko o.k.

petrake157
21. jún 2022

Je tipli bezpecne? neodchytava hesla z IB a ako platite najprv cez net a stranku kde tovar predavaju .... mozete ci nemozete pouzit zlavu z obchodu a kedy Vam vratia spat peniaze az po uhrade? kolko dni po? pisu ze 25% a 10eur je to tak má niekto s tym dobre ci zle skusenosti v r. 2022 alebo je to podvod neklikat na link a neregistrovat sa dik za odporucania

parfumexpres
6. jún 2024

Ja mám veľmi zlé skúsenosti. Mám e-shop parfumexpres.sk Náhodne som zistila, že na Tipli.sk je akcia, ktorá ponúka zľavové kupóny na môj e-shop. Nikdy som s nimi žiadnu spoluprácu neuzavrela. Bez môjho vedomia uverejnili akciovú zľavu máj 2024. Je tam moje logo a kontakt. Nepravdivé informácie o cene dopravy. Kontaktovala som ich, ale zatiaľ to stále nájdete na ich webe. Neviem presne, ako fungujú, ale bez vedomia prevádzkovateľa e-shopu by nič také nemali zverejňovať. Je to vrchol.

poleva
6. jún 2024

@petrake157 len ta najlepsia skusenost doteraz som tam 7 rokov