Tip na paddleboard

24. nov 2022

Ahojte vedeli by ste mi poradiť tip na dobrý paddleboard ? Akú značku príp. aké parametre si všímať? Najlepšie ak máte osobné skúsenosti. Ďakujem.

sona96
24. nov 2022

My máme tieto z decathlonu. Nosíme ich aj na Dunaj, aj na jazero. Mám ho už dva roky a nemám mu čo vytknúť.
https://www.decathlon.sk/p/303064-32830_nafukov...

domiklik
24. nov 2022

No to záleží od mnohých vecí... Tvoja výška váha, chceš sa plaviť sama, alebo viacerí, sú aj rodinné, po rieke, alebo viac menej len tak vegetit na jazere, alebo chceš na ňom cvičiť... Skus stránku neonmars, pripadne majú aj obchod v ba, sú to špecialisti na paddleboard, odporučia ti niečo na mieru

majlo1234
24. nov 2022

My mame aztron titan-ten je kvazi rodinny, odvezu sa aj traja, je super stabilny, ale velmi tazky na prenasanie. Druhy som si kupila taky basic hydroforce oranzovy(neviem si spomenut na model😃), je kratky, lahky a obratny, ale menej stabilny.

domca1408
25. nov 2022

Ja máme tento len v žltej verzii : https://www.neonmars.sk/damske-paddleboardy-jog...
už dva roky spolu ťaháme a je super....a to má za sebou aj more a narazil už aj o nejakú tú skalku a žiadna dierka, škrabanec, super materiál, ľahko sa nafúka (elektrickou pumpou cca 6,5 minúty fúkania), neonmars je super...aj kamarát má odtiaľ 3 roky padlbord tiež je stále v top stave.

vtacatko2
8. jan 2023

Dobrý deň ,prosím o radu ,ako prevazate paddleboard keď idete na pláž a nemáte na to vlastne žiadne držiaky na aute,nechcem ho sfuknut ? Auto bude plne obsadené ľuďmi , ďakujem vám za radu