Caute babulky, kucharky , lenive kucharky (ako ja) 😁 co ste dnes varili? Potrebujem nejaky tip, lebo stale varim 10 receptov dokola.. urobila som slepaci vyvar a este by som chcela nieco z coho sa priatel naje.. 🙂
my dnes holubací vývar a pečienka s ryžou
záleží čo má, prípadne aké mäso máš vytiahnuté
štefanská, guláš, mäso na hríbikoch, bravčové na horčici, bravčové na paprike, rezne, fašírky, pečené mäso, cigánska, bravčové s lečom, francúzske zemiaky, zemiakové placky, pečená ryba ... alebo aj dačo sladké šišky, palacinky, parené buchty ...
@veronikazoja planujem ist do obchodu, takze nachystane nemam nic 😁
@kakali10 tak to máš nespočetné množstvo možností 🙂
vcera sme mali bryndzovy podplamennik a dnes (za)pecene zemiaky so slaninkou a parenicou, fazulova polievka
@17juraj17 hmmm ja by som chcela zajtra spravit lososa na spenate. len sa musim dneska dokopat do obchodu, aby som si na to sla pokupit veci🙂
@22patricia22 Rob to ako moja zena.... Posli drahemu SMS - Ked pojdes z prace prosim ta .... 😉
@17juraj17 heh tak to potom u vas zaujimavo funguje 🙂 ale nie nejak sa musim dostat aj von dneska. hadam to zvladnem 🙂
otvor stránku nejakej ZŠ a tam máš jedálny lístok na celý týždeň...
my dnes syrová polievka a palacinky... palacinky sú dosť pracne a ak sa ti nechce tak to je trápenie človeka...
My mame cestoviny s tuniakom. Deti to miluju. Daju sa jest teple aj studene. Uvaris cestoviny, take tie pruzinky stocene 🙂. Kym sa varia spenim cibulku s cesnakom, pridam k tomu aspon dve velke konzervy tuniaka alebo lososa, mam rada toho v paradajkovej omacke, trosku udusim a nakoniec pridam trosku kecup a kukuricu z plechovky a este 5 min povarim. Premiesam to s cestovinami a po nalozeni na tanier este postruham navrch syr 🙂. Robota na 15min.
my dnes vyprazany karfiol a pyre zemiaky, polievku taktiez zeleninovu
Nakoniec urobim segedinsky som sa rozhodla 😁 ale piste dalej, aspon si sem budem chodit pre inspiraciu lebo co budem varit je moja kazdodenna dilema 😁
Grilovaný hermeliiiiin, mmam. A mas to za 10min, ak neratam prilohu
@pralinka86 ooooo mnam tiez to mam rada len co ked ma priatel fajnovu hubu 😁 on povie ze z toho sa nenaje a ani mu to nechuti.. ( ale robievam si ho pre seba ) 😍👍
@kasiopeja01 myslite lososa v paradajkovom kreme od vyrobcu sokra ? Ci ake konzervy 🙂
@sissy27 presne takto som sa zvykla inspirovat aj ja 😁
@kakali10 ja mam rada aj menej klasicke kombinacie, ale zaroven rychle, casto sa inspirujem na kuchynalidla.sk, pripadne na inych weboch 🙂
šupni sa do tejto skupiny a môžeš sa inšpirovať https://www.modrykonik.sk/group/2000/
@janinka007 o takej som ani nevedela , dakujem 🙂
Super rychle su aj mrazene bryndz pirohy. Staci vyvarit a obliat smotanou a opraz slaninkou
Este nic 😃 mam vytiahnute mlete maso, asi ho urobim s omackou a cestovinu k tomu