Ahojte je tu niekto kto by mi vedel poradiť pre švagrinu nejaku radu na hučanie v uchu .nedá sa to už vydržať ..ďakujem za každu radu .pekny deň všetkým 😉
záleží z čoho to má spôsobené, ak je to následkom zaseknutej krčnej chrbtice, tak v tom prípade by mohlo pomôcť nahrievať a masírovať svaly na krku a ramenách, ak to nie je z chrbtice tak potom je vhodná návšteva ORL
orl a čím skôr
ahoj mne pomohli sviečky do uši ktore dostaneš kupit v lekarni mne to dost pomohlo odporučam
@skoupa sviečky ?? Mohla by ste mi napisať ako sa volaju .ďakujem
Ďakujem vám za vaše rady ..
@zuzanagoralova Ja to mam asi od 18 od zahlienenych dutin, bola som na ORL aj audimetrii, ale nikdy som sa toho nezbavila
Nuž ja to už mam 3 roky, ale aj tak nech ide k Orl,možno to je len upchatý zvukovod.
smer ORL, účinná je kombinácia liekov Betahistin Actavis 16-24 mg + antidepresíva čo viem od Dr., ale osobne by som najprv vylúčila všetky možné príčiny a potom sa uchýlila k liekom na doporučenie lekára. Nás známy má hučanie v ušiach dlhoročné, ale na to nezaberá nič.
Všetké vaše rady som jej odkázala za ktore vám aj švagrina ďakuje
sviečky do uši sa volaju aurecon plus ale stači v lekarni povedat sviečky do uši .
najprv treba zistit pricinu- ORL, vyš. chrbtice -RTG, sono krcnych ciev, ak je vazne, aj MRI mozgu, vtedy sa lieci pricina, ORL a pod. nasadi lieky, vo vela pripadoch sa pricina nenajde, moze pomoct masaz krcnych svalov, rehabilitacia, elektroliecba, akupunktura, laser ....
Treba na ORL, daju lieky. Pripadne infuzie. Uplne a toho asi zbavit neda.