Tínedžeri a trendy

gertuda
4. júl 2022

Ahojte!
Kedže sa vam nepačili moje šaty tak som sa rozhodla porqdit od mojej dcery ktora ma 14 rokov a vyzna sa v trendoch. Tá mi poradila toto krajkovane, nadpupkove tielko. Čo si o tom myslite? Je to až moc? Ďakujem aj za ohlasy v minulej diskusi aj ked neboli pozitivne😘 .

060106
4. júl 2022

@gertuda ahoj asi mas svoj vek ked mas uz 14 rocnu dceru ja to nemyslim v zlom ale som toho nazoru ze kazdy sa ma obliekat podla svojho veku toto mi pride az prilis nehnevaj sa

gertuda
autor
4. júl 2022

@060106 ďakujem za nazor ;)

thereisabear
4. júl 2022

Aj lepšie by sa tie prázdniny dali využiť...

bajka16
4. júl 2022

Takto ti to poviem... 14 ročná sa môže vyznať v trendoch, ale jedinr v trendoch pre 14 ročne. Hľadaj inšpiráciu inde

bajka16
4. júl 2022

Až teraz vidím tie tvoje úžasné šaty 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bože ja stále musím natrafiť na nejaký troll. Aj som si hovorila že toto normálna žena nebude ...

gertuda
autor
4. júl 2022

@bajka16 ďakujem a vážim si váš názor. Uznávam je to asi moc.

januska12323
4. júl 2022

Ak nemáš 20 a postavu ako laňka tak toto len do postele.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gertuda
autor
4. júl 2022

@bajka16 prosím? Takuto drzosť som za mojich 43 rokov nepocula niekoho vypustit z úst. Prosim zamyslite sa a overte si info. Ďakujem.

gertuda
autor
4. júl 2022

@mamula20 😆pravda. Stare dobre časy. Skúsim nájsť dlhsiu verziu. 🙂

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2022

@gertuda Ak mas postavicku so sexy bruskom, tak si kludne daj aj take tricko. Horsie bude, ak to bude na sposob-velka svina, maly chliev.

kofa77
4. júl 2022

ved si v 39 tyzdni tehotenstva, to si toto chces navliect ako, kde, na co.. same otazky

evamalinova
4. júl 2022

Za mna sexy ale asi skôr pre mladšie baby

gertuda
autor
4. júl 2022

@kofa77
Teraz by som to samozrejme nenosila😆 až po porode som rozmyslala ale po vyjadreni nazorov ostatnych asi radsej zvážim kúpu tricka nez tohoto.

vsauce_
4. júl 2022

Ach Gertrúda, Gertrúda. Asi si mala veľmi zlé vysvedčenie tento rok.

gertuda
autor
4. júl 2022

@vsauce_ tomuto hovorim slovenská inteligencia. Ked nemate nic dobre napisat tak radsej nekomentujte. Vysvedcenie som mala vzdy len dobre. Ale vy by ste sa asi mali vrátiť na zš a davať väčsí pozor na etickej výchove o tom ako sa spravať k ostatnym. Ďakujem 🙂