Tiež sa vám nepredávaju veci?

pumiciatko
23. aug 2013

baby neviete ako je mozne že aj keď mám bazar plus,už 2 mes mi nikto nereaguje na inzeráty? naco to plusko potom je? deje sa to aj vám? a pritom tam mám pekne moderne veci a vela značkových.

luy
23. aug 2013

Neviem možno má väčšina iný vkus?možnoveľkosť S a XS menej matiek ?možno majú už svojich predajcov?je veľa toho prečo nie.Bazár plus s tým nič nemá spoločné,to je pre teba len plus ,že sa objavujú ako prvé.

gretka2
23. aug 2013

To, ze mas plusko, ti vobec nezaruci predaj, iba to, ze to potencialne kupujuce vidia skor. A ak nenajdu to, co hladaju, tak nekupia. Nemas ziadne detske veci, ktore idu najviac. Ceny tiez nemas najmensie, lebo teraz je obrovska konkurencia second-handy Textilhouse, kde najdes znackove veci za naozaj ooooovela nizsie ceny, a pri tom bez postovneho, a mozes to hned vidiet, a necakas , co ta po otvoreni balicka prekvapi.

lujza123
23. aug 2013

No neviem ja tam mam kocar za 70 eur a tiez nic..a to som ochotna este zlavit...pritom novy stal 500 e..obcas niekto napise ze ci nepredam z neho tasku alebo daku suciastku a nic 🙂

klincek
23. aug 2013

momentalne veru vobec.
ale je leto, to je pre kazdeho podnikatela tazke 😀
ja to mavam na fazy..dva-tri mesiace nic, a potom predam pat veci za tyzden. a potom zase dlho nic..to je uplne bezne, uz sa nad tym nepozastavujem🙂

liliandax
23. aug 2013

moj skromny nazor je, ze na tomto fore je vacsie % mamiciek, resp. buducich mamiciek a ako som videla v tvojom bazare, tak ony /cest vynimkam 😉 / velkost S alebo XS uz nenosia 🙂
Skor tie detske veci ficia.. si myslim

dada1212
23. aug 2013

ja si nemyslím, že všetky matky musia automaticky nosiť xl alebo xxl, ja mám tiež veľkosť xs/s a čo pozerám niektoré bazáriky, tak aj niektorým babám čo predávajú menšie veľkosti ide bazár veľmi dobre.
môžem písať iba za seba, máš tam veľa pekných nohavíc, ale ja osobne by som si netrúfala kúpiť napríklad rifle bez skúšania, pár vecí je moc dievčenských a takisto máš aj dosť obnosené značkové veci ktoré by som nekúpila za takú cenu, lebo na sportdirecte mám za to nové. hoci chápem, že si to kúpila možno drahšie a cena je len zlomková.
ale nájdu sa tam aj pekné nenosené alebo málo nosené veci za primeranú cenu, ale tých je menej a ja napríklad nič také teraz nehľadám.

miskamaj
23. aug 2013

osobne si myslim, ze ak by boli (nielen Tvoje, ale celkovo na bazare) lepsie fotky s troskou fantazie, predavalo by sa vam lepsie. Pravdupovediac, vela fotiek je tak priserna, ze to vyzera ako pouzivane niekolko rokov. Trosku svetla pri foteni, dobry podklad (preboha nie na parketach a podlahe!!!) a co tak pouzit troska "rekvizit" babiku, prip. aj svoje dieta, seba apod.... Skuste pozriet do profi shopov, odtial je radost nakupovat, i ked je viac ako iste, ze v bazare je vela krat to iste za minimalne ceny. Treba si uvedomit, ze obal a prvy dojem predava. A netreba byt profi fotograf...

nice202
23. aug 2013

zalozila si temu, pritom si len upozornila na svoj bazar. cize podla mna je tato tema cista reklama. Mas tam dost drahe veci a niektore su dost skarede a za take peniaze, ze by som to osobne nikdy nekupila. Lacnejsie nakupim teraz vo vypredaji a modernejsie.

caoli
23. aug 2013

mozno keby si zvolila iny podklad na fotenie ako tie dlazdice. a miesto s co najlepsim dennym svetlom, bez tienov. ceny sa mi nezdaju privysoke, ale tvoje fotky (a celkom urcite aj popisy) nelakaju, skor odradzaju. z jednej jedinej fotky, na ktoru este aj treba dalekohlad, nikto nevie, co to vlastne ponukas - pridaj viac vacsich detailov. no a v neposlednom rade - znackove este neznamena automaticky pekne, je to vec vkusu. uz nie sme v sociku, ked akakolvek handra zo zapadu bola "znacka", takze zdoraznovat znacku len preto, ze je to TÁ znacka, uz neznamena, ze na to vsetci poletia ako ryby na hacik. taky preplacany ed hardy napriklad je vrchol nevkusu a to je kriterium, nie to, ze je to ed hardy. nemusia so mnou vsetci suhlasit samozrejme, ale ja sa riadim podla tejto zasady, a dufam a verim, ze dnes uz vacsina.