Ahojte. U mňa je to také že v nedeľu ráno keď sa zobudím už ma pomaly chytá stres, potom doobeda poobede v pohode ako tak a k večeru už zasa stres. Nieže by som sa bála samotnej roboty aj keď to tam veľmi nemám rada ale už potom v priebehu pracovného týždňa sa to upraví. Tiež to niektorí tak máte? Že tie nedele sú také divné? Akože človek si doma porobi, venuje sa deťom, keď tak aj nejaký výlet...ale ten pocit že je zajtra pondelok 😁😁😁
Pre mňa boli od malička nedele vždy také melancholické, asi mi to zostalo ešte zo školských čias 😁
Nie toto nie, horšie keď v PO musím do práce a večer už myšlienky že čo bude a v noci zle spím
@stellarstar ja spím celkom ok, aj vstávanie sa dá a to vstávam o 5,55 ale takto nedele alebo po dlhšom voľné ma chytaju depky
Ked som chodila do prace ktoru som neznasala tak ano, uz v nedelu od obeda mi bolo neprijemne. Potom som zmenila pracu a odvtedy som si nedele uzivala cele 🙂
Neriešim to lebo nepracujem od pondelka do piatku.Takže niekedy je pre mňa pondelok voľný deň
Ono treba mať prácu,ktorá človeka baví a hneď je všetko lepšie🤷🏻♀️
@doriiis tak to určite áno, ale mám škôlkara ktorý je pomaly každý druhý týždeň chorý, a viem že inde to veľmi tolerovať nechcú. Som matka samoživiteľka takže len ja môžem ísť na očrku. A vyhovuje mi aj pracovný čas , že mám len ranné smeny, víkendy voľno, platovo celkom ok, aj blízko to mám. Tá náplň práce už nie je bohvie čo ale zatnem sa a vydržím. A už keď bude dieťa staršie, možno sa začnem obzerať po niečom inom
Ako decko som nemala rada nedele lebo ma nútili chodiť do kostola.
Ale teraz mi to jedno, deň ako každý iný, nemám ale prácu PO-PIA
Od mala to tak mam…ten hnusny uzkostny pocit v nedelu podvecer a vecer. Teraz som na MD a aj tak ho mam😂
Nedele sú celkom v pohode. Mám HO, vstávam o siedmej ráno, pracovný deň začínam že zapnem počítač a potom pracujem už len podľa potreby. S tým sa dá žiť. Iné by bolo, keby som mal vstávať o pol piatej ráno, potom sa trepať busom do fabriky v susednom meste a už o šiestej kmitať okolo pása počas revu tímlídra, aby som stíhal normy. Aká je nedeľa, záleží najmä od pondelka.
Trpis syndrómom "pondeľa" 😆😊. Ale vážne, mnoho ľudí (ktorí pracujú od pondelka do piatku) to tak ma, proste víkend sa končí a začína opäť pracovný týždeň.
Vola sa to nedeľný splin tuším. Vygugli.
Ja tiež nemám rada nedele. Ale milujem pondelky 🤣 streda je taky onicom deň a soboty sú najlepšie. Už dlhé roky, bez ohľadu na robotu, školu, materskú.. Neviem prečo 🤷♀️🤣🤣
Ja to tak nemám, nedele mám rada. Majú pre mňa taký pomalý ospalý vibe, iný ako piatok alebo sobota. Ale je pravda že ja z pondelka nemám stres, mám rada aj víkendy aj prácu a v pondelky mám vždy home office.
Nedele som nemala rada, keď som mala blbú prácu. Viem že z toho je ten stres že zase do roboty a co tam bude.
Uz to tak nemám.
Ja nemám rada nedele keď je manžel preč. Pracuje na turnusy a je tak 3 t preč . Vtedy nedele vyslovene nenavidim lebo nemáme program vždy sa cele dni prenudime doma so synom . Keď je doma vždy sme niekde .
@hederamonstera konecne niekto ako ja. Neviem si to vysvetlit, nijako to nesuvisi s pracou, kedze tu milujem, ale ako sa v nedelu naobedujeme, chyta ma uzkost a musim ist niekam medzi ludi, doma by ma asi vykotilo.
Nedele mi nevadia, je to pre nas taky vyletovy den. Aj ked som chodila do prace PO-PIA, nemala som v nedelu ziadne depky z toho, ze rano musim ist do roboty.
@majkabambulik nemyslis vazne toto, ze.. 🙄
Pridávam sa do klubu. Nedeľa podvečer je horšia ako pondelok. Vždy som to neznášala a necítila som sa dobre psychicky 😁 a to mám prácu, ktorú mám rada a dobre sa v nej cítim. Ale už proste to, že musíš skoro ráno vstávať, chystať sa, obliekať, maľovať, cestovať, uf.
Ja som to tak mala už počas školy a zostalo mi to dodnes 😀 piatky večer si najviac vychutnám,sobota je tiez super ale nedeľa je úplne hrozný deň...len vstanem a už mám taký divný pocit a nechuť,že zajtra opäť pondelok,koniec víkendu a zase len povinnosti čakajú 😁
Áno , ja to tak presne mám. Nedeľu nemám rada pre nervozitu z pondelka. Ja k tomu z nedele na pondelok trpím nespavosťou. A to nerobím v práci nič, čo nemám rada...
Keď som študovala na VŠ, nedeľu som neznášala, lebo som v nedeľu cestovala do školy, kým sa všetci doma napr kúpali v bazénoch a grilovali a ja som sedela vo vlaku. Potom som mala prácu, ktorú som neznášala a v nedeľu mi bolo vždy zle, bolel ma žalúdok 🤮 takže ťa chápem...
Môjanzel mal obdobie predkramovych sobot. Panabeka. Ráno v sobotu som sa budila v strese že zas s ním celý deň nebude reč🙈prešlo to po čase chvalabohu. Ja toto našťastie nemám. Práca ok,žijem každý deň. Užijeme si voľnú nedeľu anplynuje prejde do pondelka. Netreba prežívať život,treba ho žiť. Tak ako to ide. Ale máš na to úplne právo,byť nastavena tak ako si. ❤️
Tiez nemam rada nedele,je to taky divnu den. Doobeda varis,potom navstevy a zase pracovny kolotoc. Mam to tak uz od studentskych cias. Stredna aj vyska na internate,naobedovali sme sa a hned cesta na internat. Tu nedelu som si nikdy neuzila a ostalo mi to dodnes.
Nikdy som to tak nemala. Asi preto ze nerobim v pracach, ku ktorym mam odpor 🙂