The Secret - Tajomstvo

andynika
9. jan 2014

chcem otvorit takuto temu a poukazat na jeden dolezity fakt a to ze ludska mysel je najdolezitejsiou sucastou Zivota.Vesmir je jeden velky magnet ktory pritahuje kazdu jednu myslienku ktoru vyslete a vrati vam ju spet ci je dobra alebo zla ...kazdy z nas moze mat Zivot presne taky o akom bude snivat ale pozitivne to znamena ze nebudem si denne hovorit jooj jaka som tucna,ake mam skarede vlasy,jaky hnusny zivot mam nic mi nevychadza manzel je blbec.......ak myslite takto tak sa to nikdy nezmeni treba mysliet takto mam krasne vlas,nadherne prsia,skveleho muza,krasny dom........a ono sa vam naozaj toto vsetko splni zozaciatku je tazke ustrazit svoje myslienky kazdu sekundu nam hlavou prebehnu nejake ale treba vzdy zlu myslienku stopnut a obratit ju na zart!!!!vela sa smiat kukat pohodove komedie .....ale hlavne byt pozitivny a mysliet pozitivne vdaka knihe The Sicrit som vela pochopila a hlavne som pochopila to tajomstvo to je najdolezitejsie aby sme boli stastny tymto prispeukom chcem mozno niekomu pomoct tak ako mne pomohlo pochopenie tajomstva sila mysle........bie kazdy tomu veri a ani verit nebude ale to je na kazdom kto chce pochopi kto nie tak nech nechape !!!!ja som vdaka tomu prekonala velmi vela veci a konecne mozem Zit tak ako chcem a prisaham ze vsetko co chcem sa my splni ale ako hovorim je to nakazdom ja dakujem zene ktora natocila film the sicrit a napisala knihu zmenila mi zivot a moze byt hrda lebo poznam vela ludi v okoli ktory ho poznaju

mima4
9. jan 2014

@andynika
ale zit spokojny a stastny zivot je aj prijat fakt, ze nie vsetko sa nam moze splnit, splni sa a ma to svoj ucel, pretoze ak verime, ze Boh chce pre nas zivot len to najlepsie, nechavame Mu priestor na realizovanie sa a aj to negativne a tazke v zivote bereme ako obrusovanie diamantu.
Pokial toto clovek vie prijat, vie niest svoj kriz, je stastny a moze sa tesit zo vsetkeho, lebo je vyrovnany, hlada pozitivne a spravne veci pre svoj zivot, vytvara skutocne hodnoty 🙂

sorciera24
9. jan 2014

od ekdy poznam "tajomstvo" deju sa mi neskutocne veci...neverila som...preto sa mi nic nedialo, odkedy myslim pozitivne a riadim sa zakonom pritazlivosti...viem, ze funguje a som neskutocne stastna....za seba mozem povedat, ze aj vdaka tajomstvu som mala rok 2013 jeden z najkrajsich a najuspesnejsich 😵

caoli
9. jan 2014

the sicrit bude zrejme the secret…

nikawero12
9. jan 2014

@andynika
Krásavica, a ty si sa načo trápila s takým dlhým úvodným príspevkom, keď každý mysliaci človek pochopí, že tu robíš len reklamu na dannú knihu?

sissy27
9. jan 2014

@andynika si zaželaj zvládnuť pravopis, lebo toto je dosť zlé...

caoli
9. jan 2014

@nikawero12 no obávam sa, že toto asi nebol ten úplne hlavný plán. keď chcem niečo propagovať, tak minimum, čo o tom viem, je aspoň to, ako sa to volá. a keď si niečo prečítam a osloví ma to, tak si dokonca viem aj zapamätať názov, aj keď native language zrovna neovládam.

habibi78
9. jan 2014

Stačí kuknut film 🙂

andynika
autor
10. jan 2014

@nikawero12 krasavicka mylis sa ja neiesom ani autor a ani nemam nic stou knihou je mi fuk ci si ju niekto kupi alebo ne milujem baby co nieco napisu a su ptom presvecene a pritom to nema ziadny vyznam hiii

andynika
autor
10. jan 2014

@caoli velmi sa mylis ja stou knihou a ani znicim nic nemam nejsom ani autor a ani nic je mi uplne jedno ci ju niekto kupi ....tak tooto ma ani nenapadlo ze by niekoho napadlo ale zaujmave asi si nemala ktomu co povedat a chcela si hiiii

andynika
autor
10. jan 2014

@sissy27 ja ku krasnemu zivotu nepotrebujem pravopis mne nevadi ze mi to nejde a nikdy ani nevadilo!!!! ale zato viem vela veci o ktorych ty nemas ani ponatia hiiiiiii ale chapem potrevovala si nieco napisat a nemalo co .......tak aspon toto no co uz ale ty sa nauc citat lebo tema nieje pravopis zlatko ak chces riesit pravopis vytvor si vlastnu temu a neries moju papa

andynika
autor
10. jan 2014

@habibi78 ano uplne staci pekne to tam vysvetlili

andynika
autor
10. jan 2014

@habibi78 ano uplne staci pekne to tam vysvetlili
@caoli

andynika
autor
10. jan 2014

@caoli zlatko mam to v nadpise ak si si nevsimla rychlo som pisala je normalne ze sa niekto pomyli ale chapem su aj ty dokonali asi ako ty

sissy27
10. jan 2014

@andynika olala, mladá pani "zjedlasomvšetkumúdrosťsveta" 😀 😀 😀 by ma zaujímalo, čo vieš také, o čom si skalopevne presvedčená, žeby som ja nemohla ovládať 😀 😀 😀 netvrdím, že viem všetko, ale máš rovnaký prehľad o mojich schopnostiach ako ja o tých tvojich, tak si tie silné slová nechaj na doma 😉

habibi78
10. jan 2014

Prečo vždy do nejakej témy na MK musia prispieť osoby, ktoré k danej téme nemajú co povedať?? Ach jaj...

kristiii
10. jan 2014

Inak komu by šlo o podstatu vytvorenej diskusie a nie o pravopis tu je odkaz na film:

https://www.youtube.com/watch?v=Zl1tPnWpn64
andynika
autor
10. jan 2014

@sissy27 nestojis mi za cas milacik aby som sa stebou dohadovala ja som proste dokonala a to nezmenis tak pekny dnik ti prajem

andynika
autor
10. jan 2014

@habibi78 tak tak vies oni by sa chceli pridat ale nevedia o teme nic tak aspon takto sa snazia komunikovat s niekym asi sa nemaju s kym rozpravat

andynika
autor
10. jan 2014

@kristiii dakujem o to aj malo ist a nie o pravopis vidim ze niekto pochopil co som tym myslela ale bohuzial niekto nie

livi
14. jan 2014

zaujímavé, aká je zakladateľka témy pozitívna bytosť a osočuje tu všetkých dookola.. 😕 ako píšeš - každá myšlienka sa ti vráti..

cernica75
15. júl 2022

@andynika a odkiaľ si ak sa smiem spýtať?nie si z okolia Novej Dubnice? žeby sme sa porozprávali,