Žienky je to blbe ked mam za 2 tyždne 19st a na svoje narodeniny chcem tetovanie dátum narodenia sestry alebo rodičov aky mate na to názor
Tolko krasnych keriek a ludia zo seba robia kroniku 😂 ja nechapem, ze si davaju tetovat mena a datumy, to ako aby nezabudli?
No pre mňa je to divné. Časom pribudne manžel, deti, tak by sa patrilo potom aj ich dátumy dať vytetovať a budeš vyzerať ako kalendár. A hlavne - o tetovaní a jeho význame pre teba by si mala byť absolútne presvedčená, čo očividne nie si, takže byť tebou kašlem na to a počkám si, kým si budem istá čo chcem.
@daganov tak keď vidíš pokope niekoľko dátumov, čo ti napadne? 😃 ešte keď ju nejaký chlap prvýkrát vyzlečie a bude postupne objavovať rôzne dátumy tak neviem ako sa zatvári 😃
Podľa mňa tetovanie má mať nejaký význam. Ak si nepamätám narodeniny najbližších, tak je ok dať si ich všetky vytetovať a najlepšie aj s menami, adresami a tel.číslami kam poslať blahoželanie, alebo si môžem dať pripomienku do telefónu 😃 ale tak každého osobná vec, prinajhoršom sa to dá pretetovať alebo vytrpieť a zacvakať niekoľkokrát drahšie odstránenie laserom.
Tak tak.. Tetovanie áno, ja tiež chcem ísť na narodky keď budem mať 22 (dovtedy odstavím malú).. Ale určite chcem niečo s malou a psom, niečo čo pre mňa na veľký význam. Určite nie meno ani dátum.. Proste tetovanie má pre mňa niečo znamenať. A dátumy? To ako fakt si ľudia nezapamataju? Môj prvý ex mal dátum, kedy skoro zomrel pri páde to stromu :D že druhýkrát sa narodil :D tak ako neviem no každý nech si dá co chce ale aby si nelutovala..
na svoj vek mas akysi starecky vkus, az mam podozrenie, ze tuto diskusiu nezalozila 19 rocna teenagerka😉
To som este teda nevidela, ale tak ja som zas malo este videla..
Datumy sa skor asi dacaju pri narodeni dietata.
Zvacsa otec abo mamka.
Predsa len, je to..
Ale tak ak mate mega mega mega dobre vztahy, sestra ti nepreberie frajera, rodicia ta nevidedia a tatko si nenajde milenku..preco nie.
Je to pekne, asi mate pekny vztaha a velmi ti na nich zalezi.
Mozno by som ale pouvazovala skor nad inicilami alebo aspon rimske cislice alebo ako nejaky kod.
Keby sa daco.pokakalo nemusis to hned odatranovat.
Abo tie cisla zakomponuj do najakeho mensieho obrazka.
Je na Tebe, čo si dáš tetovať. Len sa vyvaruj gramatickým chybám (ako v príspevku napr. 19st a pod.). Príspevok jednoducho zmažeš alebo upravíš, s tetovaním je to už horšie.
Ja som si prve tetovanie daval robit ked som mal 29....
Obvykle je tetovanie vizia vs. realita ine nez si predstavujes, ale v kazdom pripade je to velmi permanentna vec. Ak sa musis pytat na nazor druhych na diskusnom fore tak ja osobne som nazoru, ze bud nevies co chces alebo na tetovanie nie si pripravena.
Ludia si davaju tetovat kde co, vselijake ornamenty atd. U mna tetovanie musi mat vyznam a ked sa na neho clovek pozrie, mal by z neho vydedukovat nieco ci uz sa jedna o tvoje hobby, sport ktory milujes, hudba alebo ine.
Ako clovek ktory uz ma tetovanie za sebou ti osobne odporucam nieco co ini nemaju. Ja som si napr dal urobit koncept cez typka z Kanady. Existuje stranka kde posles taterovi obrazky a tvoju myslienku tetovania a on sa snazi priviest to co najblizsie k tvojej predstave. K vymene sprav dochadza kym nie si uplne spokojna s finalnym konceptom.
Cisla, datumy, motivacne citaty ma kopec ludi. Nie je to v nicom unikatne ani originalne. Ja mam tiez v plane dat si "datumy narodenia" mojej netere a buduceho synovca ale uplne v inom style a definitivne v originalnom dizajne ktory bude unikatny pre mna. V podstate tetovanie "site na mieru".
Ak uz mas v plane tetovanie tak si daj nieco co naozaj neolutujes a najlepsie bude ak si urobis troska prieskum a vytvoris si svoj vlastny koncept. Pozri si cez google tetovania datumov pribuznych, vyber tie ktore sa ti najviac pozdavaju a skus myslienky tetovani pospajat do akejsi vlastnej predstavy.
Ako raz Johnny Depp povedal: " Moje telo je moje dennik a moje tetovania su moje pribehy."
Ak nechces aby tvoj dennik vyzeral ako pocmarana kniha, velmi dobre si premysli co si das.
Druha moznost je docasne tetovanie ktore sa da urobit na par mesiacov cize ak si chces byt ista, ze to neolutujes, toto je tiez moznost ako sa vyhnut permanentnemu tetovaniu ktore by si mohla olutovat.
Vela zdaru.
vykasli sa na cele tetovanie, ked si odkazana na nazory ludi z internetu 🍼
O tom tetovaní musíš byť sama presvedčená, ja napríklad som to dlho chcela, ale nebola som s tým vnútorne nejako stotožnená. Nemala som predstavu, že čo by som chcela, ale teraz som našla obrázok, pri ktorom som si povedala, že toto musím mať, toto je to pravé a už som si viac ako istá 🙂
Ja mam tetovania a nie jedno ... Nikdy mi nezáležalo na to čo mi povedia ostatny... Moje telo moje peniaze !! Ako raz prišla tetka a začala mi preslov o Tom tak som jej na rovinu povedala ,že nech sa do mňa nestará že ja nie som jej diera a že si to platím na a nie ona... Moji rodičia sa s tým zmierili... Len byť ja by som si nedávala teraz dátumy alebo niečo také skôr keď chces niečo také tak by som si dala buď obrázok alebo nejaký čítať a vždy keď sa naň pozrieš tak si spomenies na rodinu (moj názov )...
Nakoniec som sa rozhodla pre toto
Je to na tebe, ale urcite si premysli ci si s tym uzmierena. Nech to casom nemusis davat prerabat 😂