Tetovanie - prekrytie jazvy na bruchu

eminka7
20. nov 2013

Aojte baby, mam dve jazvy na bruchu, dost mi to vadi, myslite, ze keby si ich dam prekryt tetovanim, tak sa s nimi nic nestane? nie je mozne,aby sa potrhali alebo cosi take,kedze sa do nich a okolo nich bude davat ta farba? 😲 taktiez planujeme babo, bojim sa,ze mi po nom ostane vascie brusko a to tetovanie uz nebude vyzerat tak,ako predtym? co si o tom myslite? budem si to potom musiet dat pretetovat alebo radsej pockat do porodu a potom si dat to tetovanie?

bosoriak
20. nov 2013

Ja odporucam si pockat do porodu a potom si nedat tetovanie 🙂

eminka7
autor
20. nov 2013

@bosoriak preco nedat?

bosoriak
20. nov 2013

@eminka7 Lebo si myslim, ze je to skarede. Na kazdej jednej zene, co som videla, to na mna posobilo vulgarne a povrchne a s halo efektom, ktory splaskol hned ako sa to okukalo (co je realne tak do tyzdna). Na chlapoch tak isto.

Ale to som ja, takze ak sa to tebe paci, tak si to kludne daj. Len si myslim, ze je to blbost, davat si to, aby si prekryla jazvu. Podla mna bude ten efekt prave opacny.

eminka7
autor
20. nov 2013

@bosoriak tak ja to chcem len v pripade,ze mi to bude dobre vyzerat aj po porode a to ma hlavne trapi...nie ci sa niekomu bude /nebude pacit, lebo 100 ludi....ja uz tetovania mam,teraz premyslam na dalsim,takze aj toto mi napadlo,len neviem, ako by to vypadalo ked sa tak moc koza v tehotenstve natiahne a potom ak by som trochu schudla...tak preto sa pytam 🙂

myskacici
5. feb 2016

Ahojte, po pôrode mi ostalo hrozné brucho plné strií ☹ viem, že sa to nedá úplne odstrániť. Mne sa tetovačky nejak extra nepáčia, ale vždy lepšie, ako hnusné strie 😖 Nemáte niektorá skúsenosti?

janacha
25. jan 2022

Tetovanie na prekrytie jaziev