Zdravím, mám hrozný strach z ihiel a zajtra idem na tetovanie a chcem ho tak pod plecom.. Bolí to tam moc? Alebo poprípade ako predísť strachu? Ďakujem 🙏🏻
Ja mam potetovany chrbát a plece bolo najmenej bolestivé, skôr to je pocit, akoby ťa niekto škrabal a nie bodal. 🙂 v podstate človek po chvíli už ani nevníma tak tú bolesť, keďže si na ňu "zvykne". Ak je to nejaké malé tetovanie tak potom už vôbec nestresuj, niektoré sme tam sedeli hodiny a bolo to okej 😄
@lucy1801 ja mam na tom mieste tetovanie, nič hrozné. Mam 4 tetovania ale na členku bolo brutal. Az som sa spotila. Ale tam kde si dávaš ty úplná pohoda
Môj manžel pri odbere krvi musí ležať, lebo má paniku i ihiel a ide z toho odpadnúť, vždy je z toho celý spotený a tiež má viac tetovaní 🙂
@lucy1801 ja mam obrovsky strach z ihiel. Ked viem, ze idem na odbery/ockovanie tak ma vzdy boli brucho hned z rana a musim na zachodik :D
Ale tetovat som sa dala tiez dobrovolne :D na dvoch miestach :D a podla mna to boli menej nez odber krvi :D
Myslim si, ze neprijemna je kombinacia toho zvuku pri tetovani a vedomia, ze to robia tebe :D
Tetovanie je uplná pohoda 🙂 nemusíš stresovať, ako pozerám obrázok, tam ti to bude dosť tieňovať a to nebolí vôbec lebo nejde tak hlboko pod kožu... keby ti niečo vypĺňal alebo si dávaš nejaké hrubé písmo tak to je horšie 😁
@0silvia0 nie ja mam velmi nizky tlak a jak vytiahnu ihlu pohode, pichnu ihlu pride mi zle a potom odpadnem 😀 a pri tetovani je to proste ine, tam mam zvyseny tlak lebo sa tesim ze to bude a adrenalin ide. proste tetovanie dam v pohodke ale odber krvy jedine ked lezim a aj to musim pozerat na druhu stranu a modlit sa, ze ked dotahaju neodpadnem 😁
Už mám po a zistila som že som nadarmo stresovala 😃😃
Je pravda že keď sa tetovanie zahojí bude vyzerať lepšie?
@lucy1801 Mám manžela čo odpadáva keď mu idú brať krv a potetované má celé ruky :D ja mám tiež pár tetovaní a na každom mieste to bolelo inak. Nebudem písať že to nebolí, ale nie je to nič hrozné. Inak by sa toľko ľudí tetovať nenechalo. Ja už sa teším na ďalšie, ktoré si dám hneď ako prestanem kojiť.