Ahojky bola som si včera dať vytetovať nadpis a chcela by som sa spýtať dala mi na to ochrannú fóliu a povedala že 5 dní tam ju mám nechať ale neviem začali sa tam robiþ také machule alebo čo to je pošlem foto jeto normálne ? alebo si to mám dať dole ? Ďakujem
@nadaa1 ano je to normalne, neboj sa toho. tej farby tam bolo zjavne dost a telo sa "cisti", tym ze je to prelepene ostava to pod tou foliou a rozpija sa, ale neboj sa toho ze ti farba vypada alebo bude tetovanie rozpite, po odstraneni folie a umyti antibakterialnym mydlom sama uvidis, ze tetovanie bude pekne a jasne konturovane 🙂 nechaj si foliu co najdlhsie, do tych 5 dni. mne moja zosla dole po dvoch dnoch ale aj tak to nevadi, a tiez to vyzeralo podobne rozpito, no to len ta folia to skresluje, kedze farba sa nema ako dostat prec a ostava pod foliou... potom sa staraj o to tak, ako ti povedal tater 🙂
Jasne to je uplne normalne ;)
Sme na tom rovnako, tetovanie mam od pondelka, foliu budem mat 4 plne dni, potom odlepim a zacnem umyvat a natierat kremom. Je to v poriadku, teraz je dolezite aby odisiel opuch a tetovanie prestalo “hriat” respektive sa skludnili procesy. Hoji sa aj cez foliu, ale neprepusta necitoty a tekutiny. je to specialna chirurgicka folia, kym je tam nesvrbi. Je to moje 8 tattoo a niektore su aj velke, hoja sa dlhsie.
To co sa ti akoze rozpiva je farba, ktoru by si inak hned zmyla, neboj sa je to normalne. Este dlho bude pustat, olupovat sa, hojit. Kazdopadne ked budes davat dole foliu, najprv namoc ruku s foliou do teplej vody nech zmakkne a lep povoli a az potom pomalicky zlepuj, drzi ako cert pri velkych kerkach je to bolestive a mozes si ho aj poskodit.
@nadaa1 tá folia je super tiež som ju mala asi 4 dni, ale úprimne moje takto nevyzeralo.. mala som to pekné čisté.. asi sa ti ešte vyplavuje farba.. skús zavolať taterovi.. alebo si to daj dole, umy antibakterialnym mydlom a natri krémom. S tým nič nepokazis..