Ahojte baby,ste tu niektoré svetlej pleti s blond vlasmi a máte tetovane obočie? Aku metódu tetovaniaate a aký teda odtieň? Ja sa strašne bojím aby mi to nesvietilo a nebolo tmavé. Prosim poraďte zatiaľ si zbieram info a na jeseň chcem ísť ale chcem to pekne a prirodzene ďakujem 🥰
📌
@zuzanaokasova ďakujem a dá sa aj stretko ako nejaká konzultácia a až potom ísť na tetovanie? Lebo teda v BA ma jedna odbila že ona na konzultácie nemá čas že všetko si povieme a ideme na vec 😀
@zuzanaokasova krásne urobené také jemné
@zuzanaokasova ta technika je asi najlepšia. Tetovať obočie pri svetlom fototype pleti je risk,časom sa každé tetovanie mení. Čiže dobrá rada, tá púdrová technika 👍.
@zuzanaokasova fakt MAJSTERKA vo svojom ,,fachu",pani/slečna kozmetička 😊😌
Kamoska je blond, aj celkovo svetly typ a ma to spravene pekne a jemne. Cerstvo po je to vzdy tmave, ale ked sa to zahojilo a po korekcii to ma peknej svetlohnedej farby.
A teda ma ho urobene pudrovou metodou
microbloding obocia
Ďakujem
Metóda záleží aj od toho, či máš na obočí aj chĺpky alebo nie 🙂 dobra kozmeticka ti určite poradí 👍
@xsandrax a ešte doplním, že veľmi záleží od typu pleti. Na mastnej vydrží všetko tetovanie kratšie...
@zuzanaokasova na mastnu pudrove nie je vhodne
@luccija microblading uz vôbec nie...
@zuzanaokasova je to síce vec vkusu, ale mne sa napríklad nepáči, keď baba nemá vôbec chĺpky a da si ho celé vyplniť (pudrove nie všetci robia 😅). Ja napríklad mam svoje obocie dosť husté a jedna vychyrena phibows taterka mi urobila ciarkovane, čo mi ani nebolo vidieť 🙈
Zaklad je dobrá taterka... ta ti vie všetko poradiť a prispôsobiť k tvári... odporúčam púdrovú techniku obočia.