Tetovanie obočia, svetlá pleť a blond vlasy

8. júl 2022

Ahojte baby,ste tu niektoré svetlej pleti s blond vlasmi a máte tetovane obočie? Aku metódu tetovaniaate a aký teda odtieň? Ja sa strašne bojím aby mi to nesvietilo a nebolo tmavé. Prosim poraďte zatiaľ si zbieram info a na jeseň chcem ísť ale chcem to pekne a prirodzene ďakujem 🥰

zuzanaokasova
8. júl 2022

Zaklad je dobrá taterka... ta ti vie všetko poradiť a prispôsobiť k tvári... odporúčam púdrovú techniku obočia.

riskoh
8. júl 2022

📌

autor
8. júl 2022

@zuzanaokasova ďakujem a dá sa aj stretko ako nejaká konzultácia a až potom ísť na tetovanie? Lebo teda v BA ma jedna odbila že ona na konzultácie nemá čas že všetko si povieme a ideme na vec 😀

zuzanaokasova
8. júl 2022

Kvalitná taterka by si ten čas mala vedieť urobiť a nemala by mať s tým problém. K tým vychyrenym sa čaká aj rok. Ja som si dala robiť u nás na dedine. Cena 170€. Mam pudrove, na požiadanie jemné...

autor
8. júl 2022

@zuzanaokasova krásne urobené také jemné

zuzanazu85
8. júl 2022

@zuzanaokasova ta technika je asi najlepšia. Tetovať obočie pri svetlom fototype pleti je risk,časom sa každé tetovanie mení. Čiže dobrá rada, tá púdrová technika 👍.

zuzanazu85
8. júl 2022

@zuzanaokasova fakt MAJSTERKA vo svojom ,,fachu",pani/slečna kozmetička 😊😌

pukina
8. júl 2022

Kamoska je blond, aj celkovo svetly typ a ma to spravene pekne a jemne. Cerstvo po je to vzdy tmave, ale ked sa to zahojilo a po korekcii to ma peknej svetlohnedej farby.

pukina
8. júl 2022

A teda ma ho urobene pudrovou metodou

dudka121
8. júl 2022

microbloding obocia

zuzanaokasova
8. júl 2022

Ďakujem

xsandrax
8. júl 2022

Metóda záleží aj od toho, či máš na obočí aj chĺpky alebo nie 🙂 dobra kozmeticka ti určite poradí 👍

zuzanaokasova
9. júl 2022

@xsandrax a ešte doplním, že veľmi záleží od typu pleti. Na mastnej vydrží všetko tetovanie kratšie...

luccija
9. júl 2022

@zuzanaokasova na mastnu pudrove nie je vhodne

zuzanaokasova
9. júl 2022

@luccija microblading uz vôbec nie...

xsandrax
9. júl 2022

@zuzanaokasova je to síce vec vkusu, ale mne sa napríklad nepáči, keď baba nemá vôbec chĺpky a da si ho celé vyplniť (pudrove nie všetci robia 😅). Ja napríklad mam svoje obocie dosť husté a jedna vychyrena phibows taterka mi urobila ciarkovane, čo mi ani nebolo vidieť 🙈

zuzkabeuty
6. mar 2023

Nikdy viac chodím rok odstraňovať jazvy do Prahy Lena Michael prečítaj si prečo nie na jej stránke, microblending už nie a žiadna modrá ani sivá flakata na obočí.