Tetovanie obočia čepielkovou metódou?

scarletka34
25. okt 2018

Ahojte zienky. Ma niektorá z vás tetovane obočie s cepielkovou metodou ? Uvažujem nad tým len som stale nerozhodna ci je to dobrý nápad ako to bude o par mesiacov ci rokov vyzerať.

iren88
25. okt 2018

@scarletka34 ja nemám, ale chcela som, dala som si napokon normálne vytetovať, lebo som sa rozprávala s tou teterkou, čo mi to robila a ona sama priznala, že čepieľková povypadáva tá farba, že nedrží dobre, preto mi odporučila radšej normálnu

scarletka34
autor
25. okt 2018

@iren88 aha ako to vyzera nevibledne to ?

mimk4
25. okt 2018

@scarletka34 nedávala by som tetovat, mne zo vybledlo po 4 rokoch

seahorse27
25. okt 2018

Ja mam a musim povedat, ze mi pigment povypadaval hned aj po korekcii, cize ostalo to nepravidelne, ani farba sa mi nezda nejaka prirodzena, musim aj tak dokreslovat. Uz som 2,5 roka po tetovani. Cakam, kedy to uplne vybledne a skusim microblading v nejak ho velmi nevyrazne. Teraz, ked ho trochu domalujem, tak vyzera ok. Predstavovala som si to ale tak, ze s tym uz nebudem mat ziadnu robotu, co sa nestalo :(

scarletka34
autor
25. okt 2018

@mimk4 to je skoda lebo teraz si ho musim kreslit lebo nemam skoro ziadne kedze som blondina 🤔 a ked si ho dam nafarbit tak mi nezafarbi dobre

mimk4
25. okt 2018

@scarletka34 veď skús , možno natrafis na profesionálnu taterku, doba pokročila ;)

vikisukik
26. okt 2018

neviem, co ta k tomu vedie, no byt na tvojom mieste, tak si to tetovanie poriadne premysliem, nie je to len tak a apotom uz bude neskoro, na nejake to premyslenie

mirkab79
26. okt 2018

Ja mam robeny microblading u jednej v MT asi 2 mesiace a vypada to otrasne. Dodrzala som vsetky zasady pocas hojenia, pigment je nerovnomerny, niektore miesta vobec, kedze mi obocie niekde chyba tesila som sa ze to bude pekne a rano nebudem muset nic riesit kedze mam tri deti a neni cas na makeup ale bohuzial nesplnilo to moje ocakavanie vobec, 130eur vyhodenych do vzduchu.

jamika27
26. okt 2018

@scarletka34 všetci si to dávajú robiť aby mali pokoj no majú s tým ešte viac roboty. Farba bledne už po pár týždňoch, nie je potom taká pekná ako čerstvá, väčšinou do siva. Videla som u viacerých známych. Tatérky dávajú krásne fotky pred a po, ale mali by dávať aj po dvoch mesiacoch.

mirkab79
26. okt 2018

@jamika27 presne tak, nech daju foto po par tyzdnoch mesiacoch ako to vypada, ked ma niekto rovnomerne obocie len tensie alebo slabsie tak to vypada este ok, ale ked sa vyplnia medzery tak to vidno, mne to teda za to nestalo, na korekciu nepojdem, zbytocne dalsie prachy a okrem toho to aj celkom bolelo.

iren88
28. okt 2018

@scarletka34 neviem ako to bude za pár rokov, ale zatiaľ to vyzerá dobre, páči sa mi to a neľutujem, že som do toho išla, nemusím nič teraz, predtým som si tieňovala a neviem čo všetko a akto to mám bez starostí 🙂

scarletka34
autor
28. okt 2018

@iren88 ved to ze som chcela mat pokoj s obocim ale vidim ze dost ludi ma negativne skusenosti. Tak sa teraz toho aj obavam

jamika27
28. okt 2018

@iren88 môžem sa opýtať ty máš mikroblading? Lebo Ja čo som videla ženy po mikrobladingu tak najprv to mali, že wau a potom keď sa začal strácať ten pigment išla tá farba do siva. Jedine u žien, ktoré majú celo tetované obočie je tam farba výraznejšia, ale bolo to moderné 2-3 roky a už je to nemoderné, ale bohužiaľ obočie na celý život.

iren88
20. nov 2018

@scarletka34 záleží kto ti bude obočie robiť, od toho mnoho závisí 🙂

balabasm
15. apr 2019

Presne tak, ako niektoré píšete. Záleží, kto ti to tetovanie obočia, (teda vlastne nie tetovanie, ale microblading-je v tom rozdiel) bude robiť. Dnes je plno pseudo-kozmetičiek, tak sa ani nečudujem, že to obočko potom nevydrží dlho a niekedy vyzerá zle už po procedúre :D Ja som si zaplatila za kvalitu a ako sa hovorí "som max. spokojná"
Pripájam rovno aj salón, keďže rada odporúčim ďalším ozajstných odorníkov: https://www.aristora.sk/sluzby/

eperia
13. mar 2022

@scarletka34 tak ako ste sa nakoniec rozhodli pre obocko??? Ja chcem ísť,tak preto sa pytam .Ďakujem

scarletka34
autor
20. mar 2022

@eperia dala som si to. Aj tak si ho farbim. Mne to dosť rýchlo vybledlo