Ahojte. Budem o chvíľu končiť jazdy. V pondelok mám 12. jazdu. Viete mi poradiť? Ak by som mala 16., najneskôr 20. poslednú jazdu, aká je šanca, že budem mať skúšku ešte 31.3.? Podľa čoho dávajú policajti termíny?
@loyda čiže, ak by som mala 16.3. poslednú jazdu a prihlásila sa na skúšku, tak 22.3. by som mohla mať termín?
Ale asi to závisí potom aj od mojej autoškoly, koľko ľudí už majú prihlásených, či?
Nam v autoskole vraveli, ze sa nemame zbytocne nahlit jazdami, pretoze su teraz aj tak navaly a pravdepodobne by sme na termin aj tak cakali dlho. Pytaj sa vo svojej autoskole.
Nezávisí to od tvojej autoškoly koľko má ľudí prihlásených ale od všetkých autoškôl. Ak ste nejaké malé mesto tak možno dostanes termín aj za 5 dní ale o tom veľmi silno pochybujem. Keď sa tak veľmi chceš vyhnúť novým testom prečo si nepožiadala nech ta prihlásia na skúšky skôr? Ja som mala dve jazdy za sebou a už som bola prihlásená na skúšky a podla toho sme plánovali jazdy
@vreckovka2 veď toto, každý chce stihnúť po starom. Musím sa v pondelok opýtať, nechcem otravovať. Dnes som mala jazdu, pýtala som sa inštruktora. On nechodí na skúšky, tak mi nevedel presne povedať. Vravel, že pred týždňom mali skúšky, 10 ľudí. A pridali sa do konca mesiaca ešte 3 termíny. A som zistila, že vlastne do polovice mesiaca, by som mohla mať dokončené jazdy. Tak mi napadlo, že by som sa skúsila vtlačiť ešte na testy po starom. Len mám problém, že mi nejde parkovanie :/ a nestíhala by som už kondičné jazdy.
@janai1 krajské mesto. Pretože som mala medzi prvými jazdami veľké medzery. V januári som bola skoro 3 týždne PN, vo februári bola polovica inštruktorov PN. Ja som začala ešte v polovičke septembra teóriu. A dva týždne dozadu som sa dozvedela, že v apríli sa už ide po novom.
Ono, nie že by som sa bála tých nových testov. Ale staré sú trošku ľahšie. V nových sa musím naučiť tie technické veci o aute naspamäť. Ako karoséria, podvozok, prevodovka, rozvodovka, ako pracuje motor, rozdelenie motorov podľa spaľovania...
My sme prihlášky na skúšky dávali už po prvej jazde. Podľa toho nám urobili rozvrh. Ale u nás (sme malé mesto síce) sa na skúšky čaká fakt ten mesiac. Plus, teraz berú autoškoly strašne veľa C-ckarov cez úrad, takže majú toho fakt veľa
Neotravujes. Platis si sluzbu - autoskolu. Treba sa opytat ako to je.
Mne to ani nenapadlo, že sa dá už po prvej jazde naplánovať skúška. A v mojom prípade by to ani veľmi nešlo. Cvičisko a prvých 7 jázd som ťahala skoro 4 mesiace. A teraz behom mesiaca sa mi podarí spraviť 8 jázd.
Keď som si robila staré testy, tam som prechádzala, síce nie na plný počet, ale nad 50 som mala.
Pri nových testoch, kde treba nad 90% som spravila len 3. A asi 8 testov medzi 80-90%
Asi nemá veľmi zmysel to už teraz hrotiť. Mám 4 jazdy dokonca a musím doladiť parkovanie :/
Najskôr 6 dní od podania prihlášky, takže ak to stihneš, tak len veľmi tesne. Teraz majú autoškoly veľký nápor,