Ahojte. Tí, ktorí ste sa dávali testovať v MOM-kách, vždy si tam prefotili vašu kartu poistenca? Ja som sa chodila testovať kvôli práci a vždy odo mňa žiadali kartu poistenca i občiansky preukaz. Všimla som si, že si kartu poistenca vždy fotili. Dostala som aj pokladničný doklad o uhradení testu. Len teda nerozumiem, prečo si fotili kartu poistenca. Či nestačilo len odpísať si údaje. Keď boli celoplošné testovania, tam nikto nič nefotil a tiež to fungovalo. Len dúfam, že občiansky si nefotili (to som si nevšimla, že by to robili). Po správnosti by mali len nahliadnuť do OP a nie si ho brať do svojich rúk. Práve som videla v správach, ako vykradli jednu momku (nie tú moju), tak celkom ma to vystrašilo.
Nikdy som kartu poistenca nedávala. Len op.
@xiaomi_ Ja som bola 3x na testoch a vždy fotili kartičku poistenca. Ako fajn, mohla som sa spýtať, len v tej chvíli ma to, žiaľ, nenapadlo. Na nástenke MOMky bolo napísané, že treba mať oba doklady nachystané, a teda snažila som sa ich aj pozorovať, čo robia. A na odfotenú kartu poistenca mi vždy napísali číslo telefónu, ktoré som im nadiktovala (na to číslo prišiel výsledok, i keď ja som čakala aj na papierový doklad).
každý to robí inak
No tak asi na to, aby vedeli, komu patrí ktoré tč.
U nas nepytaju ani obciansky ani preukaz poistenca.
U nas ako kedy. Raz vypytaju op. Inokedy nic. Ale nefotia nic. Spytaj sa ich naco
Ja som dala op a kartičku poistenca len 1x potom už len číslo covid pasu keď chodili sms. Pokiaľ sa testovalo u nás cez plošné a dostávali sme papiere tak si len opisu údaje a poznačili aká je poisťovna. Nikdy si nič nefotili
@minutka Už tam nepôjdem, keďže test do práce mi netreba. Ale keby som zas musela, spýtala by som na tú kartu poistenca (prípadne to skúsim cez niekoho, kto tam chodí, zistiť). Čo sa týka toho OP, to zrejme odpisovali len meno a dátum narodenia, lebo som potrebovala papierový certifikát. No čítam tu, že u viacerých nevyžadovali všetko. Tak asi ako ktorá momka.
@mamina1419 Aj u nás pri plošnom len odpísali meno, adresu, asi aj dátum narodenia a nadiktovala som im číslo. Nefotili nič vtedy.
@ibrunova Zrejme kvôli tomu.
Čisto len z praktických dôvodov, nehľadala by som za tým nič viac.
@ibrunova Jasné. Len som sa trochu vystrašila.
nikdy si kartičku nepýtali, len op a ten uz tiež nepýtajú, kedže uiž som systéme